حس میکنم دوتا 2 بعد از این patch داره خیلی ترافیک مصرف میکنه!
حس میکنم دوتا 2 بعد از این patch داره خیلی ترافیک مصرف میکنه!
چطور؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خيلي يعني چقدر مثلا در هر بازي؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
خب من زیاد رنک بازی نمیکنم و بیشتر نرمال میرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس باید از این به بعد رنک رفت:d
آخه داغون داداش رنکت با یه اک دیگه برو
بیشتر از 200 mg تو هر بازی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه اينجوري باشه واقعا زياده ولي فك نكنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه امروز بازي كردم قبل و بعد بازي حجم ميگيرم از ٢٠٢٠ خبرشو بهتون ميدم ولي ممكنه فرصت نشه بازي كنم امروز
Audrey Hepburn
ميشه رنكو آپ كرد مخصوصا پارتي رو. يكي از دوستاي من از ١٥٠٠ شروع كرد الان ٢٦٠٠ شده كار نشد ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تازه كسي كه رنك زياد نميره كه براش مهم نيس خب وقتي مدت زيادي با يه اكانت بازي كرده باشي چرا بايد اكانتتو عوض كني؟
Audrey Hepburn
حدود ٨٠ مگابايت مصرف شد يخده چي كمتر از قبل بيشتر شده ولي ن ديگه ٢٠٠ مگابايتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Audrey Hepburn
یادش بخیر .......
2013 August
bayani (12-17-2016),dark druid (12-17-2016),Deuce (12-18-2016),FCB (12-17-2016),Fery (12-18-2016),samdeloges (12-17-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©