امکانش خیلی کمه که بره دوباره vhs ، اما خوب با یک فرد vhs زیاد پلی بدی احتمالش هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امکانش خیلی کمه که بره دوباره vhs ، اما خوب با یک فرد vhs زیاد پلی بدی احتمالش هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه اسمورف کردی باید حد اقل K/D/R rate بالاتر ۴ باشه تا همون چند بازی اول بری vhs البته اکس پی پر مینت و گلد پر مینت هم باید خیلی بده بالا.اگه تو چند بازی اول موفق نشدی ۲۰ تا بازی صبر کن .بعد اون سطح بازی بر اساس ۲۰ تا بازی سنجیده میشه و باید میانگین همه چیزا تو ۲۰ تا بازی بالا باشه تا بری vhs .روش فهمیدن k/d/a هم اینطوریه k+a/d+1 .همونطور که محمد هم گفت رفتن با یه فرد vhs هم نتیجه رو تغییر میده.در کل سعی کن کمتر بمیری که فاکتور مهمیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Fery : 01-05-2017 در ساعت 10:58 PM
Kolang (01-05-2017)
ممنون از دوستان بابت پاسخگویی.
متاسفانه اون موقع که اکانتو شروع کردم در مورد این قضیه اطلاعی نداشتم. من خیلی از اوقات پوزیشن4 بازی میکنم واسه همین اون چند تا بازی اول رو هیروهایی رو بازی کردم که مدتها بود تمرین نکرده بودم، ارث اسپیریتو پوج و ساپورت کونکا ... که متاسفانه هر 3 تاشون تقریبا توی همه فایتا میمیرن. حیف که دیگه نمیشره کاریش کرد. یه سوال، الان اگه من بتونم برم رنک، (یعنی tbd شروع بشه)، حد اکثر mmr ممکن با توجه به سطح normal skill بیشتر از 3k نیست درسته ؟ با این تفاسیر کلا بی خیال شم اکانتو . نمیتونم بازیای low mmr رو تحمل کنم.
عجب گیری افتادیم. واقعا که با ساپورت بازی کردن به هیچ جا نمیشه رسید. نمیخوام اغراق کنم ولی به نظر خودم بازی و دوستام ساپورتم در حد 7k هست و تقریبا تمامی ساپ هارو در حد خیلی عالی بازی میکنم. ولی هرکاری میکنم نمیشه یه mmr اولیه خوب حتی در حد 4.5 بگیرم اونو با ساپورت ادامه بدم ببرم بالا. ساپورت واسه افراد نوب هم اعصاب واسه آدم نمیزاره. مجبوری همش فحش بدی به طرف که بعد 45مین روی amلول 23 برداشته vlads آورده بعد تو از مین 16 ولادیمیر گرفتی واسه دزل که این ابله یه اسلات خالی داشته باشه. فارم که ماشالا bfهای 25دیقهای میارن.
carryبازی کردن هم چندان واسم جذابیتی نداره و نه حتی خیلی خوب کری بازی میکنم.
دیگه نمیدونم چیکار کنم. یه اکانت جدید دوباره از اول اسپم جاگ و ایام و ووید ؟
بیخیال mmr شو . به اعصاب خوردیش نمیارزه .نهایت اگه فکر می کنی سطحت بالاتره ؛ اکانت بخر و توی سطح بالا بازی کن اگه خیلی برات مهمه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
به شما پیشنهاد میدم چند صفحه قبل همین تاپیک رو مطالعه بفرمایید تا در اکانت جدید موفق تر باشید و کمتر چت کنید تا ریپورت نشین و در صفحه قبل یه روشی گفتم اونم تست کنید که سطحتون از normal skill بره بالاتر ، چون رنک normal skill زیر 3k هستش ، توی 4k هم ادم نوب زیاده چه برسه توی 2k-4k ، در مورد ساپورتتم میدونم چون خودمم هم با این قضیه مشکل دارم ، ساپورت فقط برای بالای 5k جواب میده چون میشه به carry اعتماد کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تست کردم یه بازی کردم از قبل همه چیز رو چک کردم بازی رو بردیم و من 4 تا کامند به کامندم اضاف شد یعنی کامندم کردن . به ازای هر کامند 12 تا اضاف کرد به عدد Behavior scoreThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محمد جان من این روش امتحان کردم ولی نمیدونم چرا جواب نداد
لینک دوتا باف میدم اگه تونستی تحلیل کن مرسی
https://www.dotabuff.com/players/395826699
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به همین صورت ادامه بده کم کم میره vhs و در سرور west پلی بده ، توی east نرو ، دقت کن که مثل همین الان death کم باشه
EMKILL (01-08-2017)
دوستان ببخشید من متوجه نشدم باید چیکار کنم نمره رو بگه اگه کسی میتونه واضح تر توضیح بده ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون از وقتی که گذاشتی محمد جانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©