ماله dotabuff هستش که برای کسایی که نسخه پلاس این سایت رو بخرن وجو خواهد داشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توضیحاتشم قبلا توی تاپیکی داده بودم یادم نیست کدوم تاپیک بود
ماله dotabuff هستش که برای کسایی که نسخه پلاس این سایت رو بخرن وجو خواهد داشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توضیحاتشم قبلا توی تاپیکی داده بودم یادم نیست کدوم تاپیک بود
http://forum.dotabaz.com/thread1840.html
دوستان هر چیزی رو در تاپیک مخصوص خودش ادامه بدن و پست بزارن...
همونطور که از اسم این تاپیک معلوم هست اگر سوالی یا نظری در رابطه با این نتایج دارید در اینجا اعلامش کنید.
یکسری از پست ها بی ربط به موضوع هستند.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ببخشید دوستان یه سوال داشتم .الان نو dotabuffبهعضی مچ ها سطحشون معلوم نیست میشه در مورد این مورد هم توضیح بدین
Deadking (08-21-2015)
اینا رو قبلا توضیح دادیم دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نتایج بدست آمده از سیستم MMR-Match Making Rating
یه بار دیگه میگم معمولا بازیایی که بیشتر از 49 مین طول بکشه و پارتی باشن این طوری می شه .
Deadking (08-21-2015),Mohammad_ai69 (08-21-2015)
یه سوال داشتم از دوستان
بر فرض مثال من الان ایدی دارم که بازی هاش VHS هست
وقتی با دوستامون پارتی میریم Ns هست
این بازی ها تو رنک سولو ما تاثیری میزاره ؟
خیر ، چون solo شما در solo و parti در parti محاسبه میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس چرا پارتی VHS نیس ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به خاطر رنک بازی افراد هست که تو پارتی همیشه Ns هست ؟
پارتی معمولا کمترین skill یک بازیکن رو میزنه که توی 10 پلیر هستش اگر سطح 10 پلیر hs یا vhs باشه قطعا سطح بازی هم هرچند پارتی باشه vhs خواهد بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا آخر امشب 2 تاپیک ادغام میشن...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (08-22-2015)
دوستان مگه سیستم رنک تو ریبورن فرق کرده ؟؟!
هر چی بازی های tbd رو میبرم average mmr ثابت تا میبازم میاد پایین !!
اسکیل هم نرمال میزنه تا قبل از این vhs بود !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©