آخی میلاد :دی
انشاالله موفق و پیروز باشی منم یکی از صمیمی ترین دوستام دیروز رفت خدمت
چقد زود گذشت،انگار همین دیروز بود که بهم گفتی سال دیگه باید برم خدمت
آخی میلاد :دی
انشاالله موفق و پیروز باشی منم یکی از صمیمی ترین دوستام دیروز رفت خدمت
چقد زود گذشت،انگار همین دیروز بود که بهم گفتی سال دیگه باید برم خدمت
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، بر اساس آخرین اخبار واصله، آیتالله هاشمی رفسنجانی که غروب امروز در پی عارضه قلبی در بیمارستان بستری شده بود، دقایقی پیش دار فانی را وداع گفت.
حسین مرعشی از نزدیکان آیتالله هاشمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم این خبر را تایید کرد و گفت متاسفانه تلاش پزشکان برای احیای مجدد آیتالله بینتیجه ماند وایشان به رحمت ایزدی پیوست.
آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی فرزند میرزا علی هاشمی بهرمانی در سوم شهریور 1313 در روستای بهرمان شهرستان رفسنجان به دنیا آمد.
در 5 سالگی تحصیل را از مکتبخانهای در نوق آغازکرده و در سن 14 سالگی به قم رفت و به تحصیل علوم دینی پرداخت.
آیت الله هاشمی رفسنجانی از یاران همراه امام خمینی(ره) و از روحانیون برجسته مبارز علیه رژیم ستم شاهی بود که در آنجا تحت اثر تعلیمات امام راحل به سیاست روی آورد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
bayani (01-08-2017),FCB (01-08-2017),Mohammad_ai69 (01-08-2017)
خدا عاقبتمونو بخیر کنه
مرد خوبی بود
ظلم زیادی در حق خودشو خوانوادش کردن
خدا بر باعث و بانیش لعنت کنه
حداقل بین بد و بدتر ایشون بده بود
Team Secret
Mohammad_ai69 (01-08-2017)
نمی خوام بحث کنم اما gg اقتصاد ایران و به قول دوستان خدا عاقبت ما رو بخیر کنه
Hooman.J (01-08-2017)
خدا رحمتش کنه
تو این دو سه سالی که من خبر های سیاسی رو دنبال میکنم ازش چیز زیادی نشنیدم نمیدونم چه آدمی بود ولی خدا رحمتش کنه
امتحانای فردامم لغو شد خونده بودم این سری!
اصلا روزی که DC قهرمان بشه فاتحش خوندست دیگه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
alia76972 (01-09-2017)
آرون رمزی دیشب گل زد 2 نفر ادم معروف مردن
عجیبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استیو جابز-قزافی و...
چقد خوب میکشه این ارون رمزی:d
حالا کی جرات داره بره اینساگرام
از هر 2 پست 3تاش راجع به ایشون.
باور داری ربطی به گلای رمزی داشته باشن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی دوتا که نبوده این همه آدم مگه الکیه xDThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©