dly دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dly دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نمیدونم شما بر اساس تجربه داری میگی یا واقعا اینطوریه ولی من با موس وایرلس که الان دارم پلی میدم dly احساس نمی کنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون چند بار خریدم و باهاش پلی دادم میگم شاید برای شما اینجوری نباشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Alx (01-08-2017)
من کلا 1 دست با ماوس وایرلس پلی دادم ولی همونم پشیمون شدم.شاید موسش خوب نبوده نمیدونم....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
Alx (01-08-2017)
موس ویرلس برا گیم اصلا خوب نیست مگه اینکه شما بری از یه مارک خفن مثل مارک ریزور بخری من اول موس بیسیم داشتم چون دلی داشت رفتم سیمدار خریدم
یه سوال ذهن منو مشغول کرده من چند سال پیش یه چیزی دانلود کردم به اسم ماهنامه دوتا از یه سایتی که باید برای دانلودش حتما باید عضو میشدم فک کنم اسمش پلی دوتا بود
تقریبا یک سال پیش یه سر اومدم این انجمن و شانسی همون یوزر نیم پسوردی که تو سایت پلی دوتا زده بودم رو اینجا زدم و اومد
الان که یخرده گشتم این سایت ماهنامه دوتا نداره ولی داخل یکی از اون ماهامه ها گفته بود که داستان هنوز قهرمان نشدیم رو از سایت دوتا باز برداشته الان کلا گیج شدم
میلاد ( ادمینه سایت ) صاحبه پلی دوتا بود , ما هم مدیراش بودیم , اون سایت رو فروخت به یک شخصی و اومد اینجا ما هم باهاش اومدیم اینجا.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون سایتم الان دیگه ترکیده.
alia76972 (01-08-2017),Amin_AssAssin (01-13-2017),FCB (01-08-2017),Milad._.R (01-08-2017),Mohammad_ai69 (01-08-2017)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اطلاعات کاربرای پلی دوتا به هیچ وجه اینجا منتقل نشده، حتما اینجا از قبل عضو شده بودید
alia76972 (01-08-2017),Amin_AssAssin (01-13-2017)
میلاد @Milad._.R کم پیدایی برادر
Amin_AssAssin (01-13-2017),Mohammad_ai69 (01-08-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©