This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال فنی.
من که معافم ، آموزشی رو باید برم یا نه؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال فنی.
من که معافم ، آموزشی رو باید برم یا نه؟
"I'm the beast of bedtime tales."
نه دیگه،نیازی نیست بریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ABNightmare (01-10-2017)
داستان بازی ما توی دوتا۲
بعضی وقت ها یه جوری پل میکنیم که وقتی به یکی میرسیم بزنمیش یه دمیجی بهش میدیم که فکر میکنیم ایمیج هست برمیگردیم نمیزنیم
بعضی وقت ها هم یه جوری بازی میکنیم که وقتی یکی رو میبینیم میرسیم بزنمیش میبینیم یه دونه که میزنیم 1% از hp میره بعد تیمی میریزیم روش همه ulty و فلان بد میبینیم ایمیج هست
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
alia76972 (01-09-2017)
دلم Arcana کرستال میخواد!
+ یه آیتم خفن Omniknight.
خدا بیامرزه رفسنجانی رو باعث شد فردا امتحان ندیم بجاش برم هندسه بخونم
یه وقت هایی هس یه بازی که تموم میشه میخای با هم تیمی هات صحبت کنی ولی نمیشه لامصب اینو باس والو یه کاریش بکنه
چرا این سیستم مچ میکینگ عوض نمیشه ؟
الان افتادم با دوتا نوب ابله
با لیچ دقیقه 35 هنوز اقانیم نبسته بود
مشکل اصلی من در مورد گیم ها این لیور ها هستن هرگیمی که رفتیم توش یکی دوتا لیور بوده از اون بد تر اینه که وقتی هم که اون بازی رو میبری اسکور و ایکس پی نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنده خدا قلبش گرفته مردم فرضیه های عجیب و غریب درست میکنن.
من حس خوبی دارم چون تازه اولین پستم رو قبل از این پست دادم
الان هم دارم روی گوشی موبایلم SF بازی می کنم.
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم،انشاالله لحظات خوبی رو سپری کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Apdentist : 01-09-2017 در ساعت 10:15 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ABNightmare (01-10-2017),Amin_AssAssin (01-13-2017),Hooman.J (01-10-2017),Mohammad_ai69 (01-09-2017),Royal_Crystal (01-10-2017),فرانرم (01-10-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©