حتی اگه واستی هم میزننتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتی اگه واستی هم میزننتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
کسی میدونه چجوری اطلاعات یه بازی که انجام دادیم بذاریم توی پروفایل ؟
مثل این :
Timshift (01-17-2017)
اینها اتوماتیک میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا زمانی که توی یک بازی rampage بگیری یا اون آیتم روشان رو وقتی تیم حریف روشانو زد ، بیای کش بری و....
دستی نمیشه قرار داد...
"I'm the beast of bedtime tales."
A_W_Z_2 (01-18-2017)
این سوال منم هست ولی فکر نکنم که خودکار باشه چون من توی یکی از بازی های اخیرم 3 تا ultra kill گرفتم یه بارم ایتم روشان رو توی یکی از بازی ها از حریف کش رفتم هیچ اتفاقیم نیوفتاد بازThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید برای خودتون نشون نده برای بقیه نشون بده.از friend ها بپرس همچین چیزی اومده یا نه....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
سوال دارم. چطوری تو بازی صدای بازیکنان که با میکروفون حرف میزنن(چت میکنن) خفه کنیم ؟!
لامصبا نه زبونشونو میفهمم نه هم خفه میشن .
چطروی میشه چت تایپی(متنی) همون که enter میزنن مینویسن اون رو خفه کنیم ؟!
تو دوتا 1 یادمه mute داشتیم که کلا یارو لال میشد . الان چی ؟
برای خفه کردن صدا هاشون دکمه ~رو بزن روی قسمت صدا و متن کلیک کن علامت ×میاد صداشون قط میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
میشه فهمید کی مارو ریپورت کرده؟ اخه من ریپورت شدم ولی چند تا بازی اخیرم رو بد بازی نکردم
خیر همچین امکانی وجود ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
EMKILL (01-19-2017)
دوستان کسی میدونه که اگر gem های یه ایتم Not Tradable رو در آورد میشه tradeشون کرد یا نه؟!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©