میگم شاید روی دکمه ای تنظیم کردی که جزو دکمه های ابیلیتی عهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگم شاید روی دکمه ای تنظیم کردی که جزو دکمه های ابیلیتی عهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی اپدیت جدید کلید های 1 و 2 برای تلنتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (01-21-2017)
نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر من بزار روی quick cast همه چی رو بعد control group لازم نیست فقط nxt unit رو بزار tab دیگه همه چیش حله
اینجوری یکم باید بیشتر حواست به meepo ها باشه
من اینطوری بازی میکنم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اینجوری خوبه ، جوری که میگم کمی حرفه ای تر بود اخهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا من از normal match کلا بن شدم بخاطر abadnon
برای من با زنگ قزمز نوشته victories remaining : 1 این یعنی یک روز بن شدم ؟!
کی میتونم بازی کنم دوباره ؟
خیر فقط باید یک دست single draft رو ببریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (01-21-2017)
سلام
یه سوال در مورد نحوه نمایش قسمت hp bar داشتم
نحوه نمایش برای من به صورت
هست که میخواستم به
تغییر بدم که تو تنظیمات پیدا نمکنم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
باید میپوهایی که میخوای رو انتخاب کنی بعد ctrl + کلیدی که واسه کنترل گروپ گذاشتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد اون ، اون کلید رو بزنی همون میپو ها انتخاب میشه . (ctrl دیگه نباید بزنی) واسه من کار میکنه
Mohammad_ai69 (01-22-2017)
بعد از اپدیت Hud عوض شده و شما نمیتونید برگردونید به حالت قبلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط UnHoLy666 : 01-22-2017 در ساعت 07:40 AM
A_W_Z_2 (01-22-2017)
تشکر اما اینو میدونم توی کنترل گروپ برام کار نمیکرد جوایی دلیل این مشکل بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©