واقعا من دیروز شانسی فک کنم تا راند سیزده بود فک کنم رفتیم ولی هیچ پوینتی ندادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال اگه اینو ببریم چی میشه؟ کسی تونسته تا حالا ببره اینو؟
واقعا من دیروز شانسی فک کنم تا راند سیزده بود فک کنم رفتیم ولی هیچ پوینتی ندادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال اگه اینو ببریم چی میشه؟ کسی تونسته تا حالا ببره اینو؟
چطوری تو یه روز 3 بار 35000 تا جمع کردی ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه ریسایکل کنی 35000 تارو چی میشه ؟
193770724 خواستیـد ادد کنید منم بیام
Kunka و Tide با هم که میان کلا رو هوایی
منظور از امشب یعنی موقعی که محمد اینا بازی کردیم و بعدش که صبح بود خودم بازی می کردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بار اول treasure داد قبل آرکانا بود recycle کردم و سری بعد صبح بود که افتاد بعد آرکانا
35 هزار تا رو نمیشه recycle کرد فقط treasure هایی که میبره رو میشه اونم 20 هزار پوینت
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (01-28-2017)
اقا من 75000 هزارتا پوینت دارم گردونه رو بچرخونم؟؟ چیا میده؟ و اینکه از لول 8 بشتر نرفتما اگه بشتر شه چه فرقی داره؟
راستی من یه ست گرفتم با یه دونه صدا برای مگا کیل (اسمش یادم نیست ) بازم 35k پوینت جمع کنم بهم gift میده؟
ویرایش توسط tiger2psa77 : 01-28-2017 در ساعت 10:35 PM
من دو بار تا راند 15 رفتم و هر دو بار داشتیم اینوکرو میزدیم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با دارک سیر توی راند 11 تقریبا 11000 تا گلد جمع کردیم و در جا 2 تا هارت خریدم و شروع کرد از پشتم آتیش بیاد !
یه جوریه این دارک مون ...
این آرکانا هم نیست بیبی روشان ـه
---------------------
شانسش خیلی کمه !
چجوری Recycle کنیـم؟ ست Bat و Elder داد بهم امتیازش بیشتر به دردم میخوره تا ایناThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا این دارک مون تا چه تاریخی هست به شمسی؟؟
بعدش مراحلش عوض میشن یا کلا برچیده میشه؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
اقا این راند 12 دارک مون چقدر سخته یا علی
چقد سخت درست کردن دارک مون رو
اینطوری نمیشه باید یه پارتی درست درمون رفت .
کسی راند 12 که میرانا ها هستن رو زده ؟ خیلی خسته خدایی
ویرایش توسط dark druid : 01-29-2017 در ساعت 05:43 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©