سلام دوستم منم ADD میکنی بازیم با Sniper خیلی خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستم منم ADD میکنی بازیم با Sniper خیلی خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امشب بچینیم بریم چند دست...شاید یکی یه baby roshan ببره !!!
من اولش بدون پوینت 1 بار چرخوندم الان برا پوینت جمع کردن باید بازی کنم ؟ تا بتونم دوباره برچرخونم
در کل تو ماجرا نیستم واسم توضیح بدید اگه میشه
Evil Geniuses
دم والو و ایس فراگ گرم خیلی خیلی خوبه
ارزش نداره بری چون خیلی کم پوینت میده
بیشتر اینوکر هم خیلی خیلی سخته بشه بری
فقط جنبه فانش خوبه
چی چی دمش گرم قبل این عوضی ( منظور 2011-2013 ) میدونی چقدر مد میدادن که ایتمشم tradeble بود و الان اکثرشون قیمت خودشون رو دارن الان ریده بعده این همه مدت یه مد داده که خیلیم مشکلش کردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
......
اینو اضاف کنم برای دوستانی که اطلاع ندارن روزی یکبار بانس برای همه میخوره مثلا یه بازی مکنین بانس باعث میشه بعد اون بازی 10k-35k بهتون پوینت بده فقطم هر 24 ساعت یکبار هستش
bayani (01-28-2017),Mohammad.S (01-28-2017)
اره یاد new bloom و قبلش بخیر
خیلی بهتر و بیشتر ایتم میداد
من نمیدونستم بونس میده ، اگه اینطور باشه بهتره ولی باز من وقتمو نمیزارم برای 4 تا ایتم
میگم بعد از 5 راند , چند راند بباید بری تا 35000 تا پوینت بده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان من رو هم ادد کنید 319712465
بجز اون بازی اول هر روز خیلی خیلی کم پوینت میده!من امروز 6-7 دست بازی کردم یه بازی شد تا راند 15 بریم اما این Invo آخریه خیلی OP هست!!! 1K دمیج و خداتا اسپل اصلا نمیشه!
تا قبله اون برید یعنی راند 15 بهتون 1666 پوینت میده اما اگه بتونید بزنید اینو رو 3166!یعنی 12 بار باید بتونید اینو رو بکشید(5% احتمال داره!) تا بتونید 35000 تا رو جکع کنید!
بقیشم هست مثلا تا راند 5 رو268 و یا تا راند 10 رو 780 تا پوینت میده!
bayani (01-28-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©