آره . این روش خیلی استفاده می شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اوکی کنی هیچ پولی نمیاد برات
فقط اسم دلار اون بالاهه که نمیدونم نرم افزاری یا ترفندی چیزی داره باش همچین کاری می کن.
تایید نکنی !!!!
آره . این روش خیلی استفاده می شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اوکی کنی هیچ پولی نمیاد برات
فقط اسم دلار اون بالاهه که نمیدونم نرم افزاری یا ترفندی چیزی داره باش همچین کاری می کن.
تایید نکنی !!!!
"I'm the beast of bedtime tales."
Amin_AssAssin (03-07-2017),Slayer (03-07-2017)
عحب.... این اینوکر اسپمرا وقتی که دوتا هم بازی نمیکنن قصد دارن ضرر وارد کننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (03-07-2017),Slayer (03-07-2017)
ازش میپرسم چرا 40$ برمیداری ؟ خود آرکانا ارزون تره ...
میگه آرکانای اس اف داره میره بالا ...
اون پیامه که 40دلار رو نوشته چی ؟ من واسه همون شک کردم که اسکمر نیست ...
Amin_AssAssin (03-07-2017)
طرف که مرض نداره پوله بیشتر بده . میتونه قبل از اینکه گرون شه بخره از مارکت خب!!! پیشنهاد میکنم قبول نکن
يه ذره صب كنه تو lootmarket 22 دلار هم پيدا ميشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بگو 1 درصد احتمال داره 40 دلار بده
Team Secret
اون پیامه از طرف استیم نیست که، شما اگه دقت کنی موقع افر کردن یه قسمت هستش میتونی واسه طرف پیام بفرستی. طرف برداشته با یه لحنی نوشته که شما احتمال بدی شاید یه چیز رسمییه، اخرشم اون علامت سئواله میخوره یه لینک باشه که من جات باشم روی اونم کلیک نمیکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
افر رو همون جا ریپورت کن واسه اسکم اگه تونستی یه اسکرین شات هم به ریپورتت بند کن
به طرف الان گفتم دوباره آفر کن (میخواستم آفر رو ریپورت کنم)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گفت مشتری جور شد دادم رفت ...
اگه 100% بخوای 50$ میدم
الان هم گفتم آفر کنه تا ریپورتش کنم
6-1بارسا
تاریخی بود بازی
چقد قشنگ بود
مخصوصا ایسگاهی نیمار
یکی از بزرگترین و ماندگار ترین اتفاقات تاریخ فوتبال امشب افتاد!!!
بارسلونایی که در بازی رفت 4 تا گل از پاریس سن ژرمن خورده بود و باید بازی برگشت 4 تا دیگه میزد تا مساوی بشه بازی رو 6-1 بردن!!
3 تا گل زدن اولش بعدش یک گل خوردن که عین یک آب یخ رو تمام روحیه ها و انرژی ها بود بعدش توی 7 دقیقه 3 تا گل دیگه زدن!! یعنی از 87-86 تا 95!!
واقعا چ حالی داد این بازی. معجزه اتفاق افتاد! ناگفته نماند بارسا با احتساب این بازی و 2 بازی گذشته جمعا 17 تا گل زدن و 2 تا گل خوردن!!
من آخرین بازی که یک همچین استرسی داشتم بازی چلسی-بارسا نیمه نهایی 2009-10 چمپیون بود که گواردیولا رفت دست داد به گاس هیدینگ و تبریک گفت صعودشون رو ولی 1 دقیقه بعد بوم!! اینیستا یک گل زد و بارسا صعود کرد
عجب شبی بود امشب
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (03-09-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©