پربازدیدترین سایت و انجمن دوتا و دوتا2 فارسی با اختلاف زیاد
Dotabaz.com Traffic, Demographics and Competitors - Alexa
---
اگه کسی میتونه کانال تلگرام رو اپدیت کنه به من پیام بده
پربازدیدترین سایت و انجمن دوتا و دوتا2 فارسی با اختلاف زیاد
Dotabaz.com Traffic, Demographics and Competitors - Alexa
---
اگه کسی میتونه کانال تلگرام رو اپدیت کنه به من پیام بده
bayani (02-19-2017),FCB (02-19-2017),Mohammad_ai69 (02-19-2017)
دیشب rtz با اکانت smurf داشت پلی میداد خودش 8k بود بعد با avg 5k افتاد خیلی خنده بود بعد یارش بهش میگفت acc buyer میگفت yea im buyer
هر بازی ای چه بسا آنلاین عمری داره ، توی آنلاین ها یه مدت تب کانتر داغ بود ، یه مدت تب warcraft 3 و دوتا ، یه مدت call of duty (مخصوص 4ش) ، حتی یه مدت بازی های مرورگری مثل تراوین ، خان وارز ، آسمان دژ ، الان هم clash of clans و دوتا2 و ......
حالا بیان کلی تغییر مثل همین dota2 reborn بدن یا 10تا هیرو اضافه کنن ، یا مسابقه بذارن.
روحیه تنوع طلبی آدم نمیذاره که مثلا 10سال یه کار تکراری مثل یه نوع بازی انجام بده چون هرچیزی اولش جذابه بعدا از این جذابیت کم میشه ...
پ.ن : جای اشتباه پست دادم ، به تاپیک مربوطه (گفتمان آزاد) انتقال داده شود
ویرایش توسط ABNightmare : 02-19-2017 در ساعت 05:35 PM
"I'm the beast of bedtime tales."
bayani (02-19-2017)
بغیر از اکانت اصلی و smile اکانت دیگه ای داره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حرفت درسته اما بازی با بازی فرق میکنه مثلا یه بازی شاید دوسال جالب بمونه یه بازی دیگه ده سال!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان خیلی ها هستن هنوز دارن دوتا1 بازی میکنن
اما با این طرز که بازی دوتا دو داره پیش ممکنه زود تر این اتفاق بیفتهو شاید هم اتفاق نیفته! والو داره تغییر های زیادی میده تو بازی که میتونه پلیر جمع کنه و از اون طرف هم پلیر از دست بده اما بازی تکراری نمیشه کشی که یه سبک بازی mobaرو دوست داره مطمعنا اگه دوتا نشد یه بازی دیگه رو پلی میکه الان بازی های فوتبال از سال 2000تا جایی که یادمه هس تا همین الان قدیمی هم نشده و هنوز هم همه دوستش دارن
5.9 بود بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
weaver هم 6.4 بود. اول رفت ی جا تو uphill که shrineشون بود و vision نداشتن مرد بعد کل تیم به f رفت.
rtz نوشت چرا بدون vision یهو رفتی بین همه اونا. که باز این کارو تکرار کرد. بعد نوشت من یک rubick دارم که lvl 1 میمیره. یک storm دارم که فقط داره کریپ میزنه. یک weaver بی مصرف هم دارم هی میره میمیره
بعد weaverـه گفت تو لاینتو باختی درحالیک من بالا رو جلو omni بردم. اینم خندش گرفت. (انصافا هم خنده دار بود. 3 تا هیرو همش گنکش میکردن) بعد گفت تو اگر بالا رو بردی کارت کاملا طبیعی بوده! (omni چیکار میتونه کنه weaver رو؟)
هیچی پسره زبونش بسته شد ولی باز از رو نرفت و هی حرفایی که میزد رو تکرار کرد. اینم میگفت بازیه باحالیه، میای تو بازی به کسی که 3k mmr از تو بیشتر داره میگی بی مصرف و کسی که لاینش رو باخته :دی بعد اون گفت تو اکانت خریدی. اینم گفت آره خخخ
خواستم بگم کلا در جریان باشی چون میدونم انگلیسیت خوب نیست.
همون smile هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان اسم تو بازیش شده mary day
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خخ خیلی زور داره یکی 3k mmr ازت پایین تر باشه و باهات کل کل کنه ! من جای اون بودم rage quit می کردم ..
"I'm the beast of bedtime tales."
مرسی محمد @FCB چیزاییش رو فهمیده بودم کمو بیش اما واقعا rtz اخلاقش عوض شده قبلا خیلی بدم میومد ازش الان خیلی خوشم میاد فقط بدی نگاه کردنم اینکه جدیدا که رفتم شاتل با کیفیفت خوب نمیکشه نگاه کنم حالم خراب شده باید باز برگردم مخابرات که بشه با قیمت ارزون تر 720p نگاه کرد و ازش یاد گرفت و در کل از حرکت sorry که میگه خیلی خوشم اومده امروز توی روس ها تست کردم واقعا ج میده .
راستی ایدی twitch من اینه : Mohammad_ai69 ، اگر میتونی ادد کن مرسی
گفته بودی سرور روس خوبه واقعا سطحشون خوبه اما امروز بلایی سرم اوردن انتی میج گرفتم نذاشتن برم لاین دقیقه 4 فکر کنم رفتم جنگل البته مقابل رو میزدم یه جورایی و ایتم خوب اوردم ولی هرو مقابل واقعا شاخ بود نتونستم وین کنم
لینک دوتابافش
erebor پ.خ : بله داره
follow کردنیه محمد
follow کردمت
rtz و خیلیای دیگه این کارایی که میکنن همش سیاسته. دادی که باید بزنن رو بیرون بازی و voice میزنن تخلیه میشن بعد داخل بازی با آرامش با طرف برخورد میکنن. امثال من و خیلیا همون داد رو تو بازی میزنن و بازی ب گاج میره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
amirehsan (03-03-2017),dark druid (02-19-2017),Mohammad.S (02-20-2017),Mohammad_ai69 (02-19-2017)
آخرش یه بازی بهتر میاد ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم چند سال پیش روزی 5 تا 7 ساعت کانتر بازی میکردم !2 سال معتاد معتاد بودم
هی پیش خودم میگفتم مگه میشه یه روزی من کانتر بازی نکنم ...
هی اینایی که دوتا بازی میکردن رو مسخره میکردم میگفتم این چه بازیه
حالا نگاه کانتر کنم حالم ازش بهم میخوره ...
چند وقته دیگه هم این آپدیت های دوتا 2 دیگه جوب نمیدن .
ABNightmare (02-20-2017),amirehsan (03-03-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©