حالا رنک اکانت قبلیت چند شد داش؟
حالا رنک اکانت قبلیت چند شد داش؟
3223This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید بیشتر میشد ... هنوز خیلی چیزا باید یاد بگیرم
شنیدم جدیدا اگه اکانت جدید بسازی دیگه رنک بالا 3000 نمیده !
راسته ؟
خیر درست نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
...........................................
@FCB هیروی Puck در حال حاظر بهترین buffe این پچ هست با win rate increased by +2.14%
FCB (03-20-2017)
TL;DR: New max 3500 MMR spells an end to new lvl 20 accounts in the 4k bracket. Also I think most 'account buyers' in the 4k bracket are just smurfs who calibrated higher than their main.
ولی هنوز کاملا مشخص نیست.توی فروم reddit میگفتن.خداییش این فروم پرسش و پاسخ چی داره که فیل*تره اخه.
ویرایش توسط bayani : 03-22-2017 در ساعت 01:43 AM
من حدسش رو میزدم. چون این پسره که محمد لینک توییچش رو داد خیلی خوب نتیجه می گرفت ولی باز 3.5 شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجوری کیفیت بازیهای رنک هم بهتر میشه و حق کسی هم ضایع نمیشه. مگر اون کسی که تازه میاد با دوتا 2 آشنا میشه و ب lvl 20 میرسه بیشتر از 3.5 میتونه calibrate کنه؟
تنها فایده ای که این smurf واسه من داشت این بود که بازیم چندین برابر بهتر شد. (البته من خودم رو استثنا میدونم no offense) دیگران فوقش میخوان از x برسن به x+نیم ولی من قشنگ x10 شدم. رفیقام هستن دیگه هم پارتی های قدیمی... << کلی گفتم این خط آخرو خارج از نقل قول حساب کن شما
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad.S (03-22-2017),Mohammad_ai69 (03-22-2017),Slayer (03-22-2017)
آره واقعا اسمورفینگ روی سطح بازی تاثیز میذاره ...
چون طرف فقط سعی میکنه بهتر بازی کنه که رنک بیشتری بگیره ...
سلام
در رابطه با رنک امروز ی چیزی فهمیدم ... اگه درست باشه خوبه , حالا خوابم میاد فردا با عکس براتون توضیح میدم ی دست هم برا اطمینان بازی میکنم .
----------------------------------------------
خوب درست از اب در نیومد ... کلا بخیالش
ولی ی اکانت تازه دارم رو نرمال اسکیل ... هراز گاهی هم میره رو high اما خوب این ی اتفاق نادره که بره رو vhs
ویرایش توسط Mohammad.S : 03-23-2017 در ساعت 02:31 PM
Evil Geniuses
reza11 (03-23-2017)
https://www.dotabuff.com/players/415199468/matches جالب بود یهو از 4 بازی شدم وری های اسکیل
آره آقا حال میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اولین بار که اکانت ساختم اصن نمیدونستم mmr چیه و bracket skill چیه که!!!
فقط بازی میکردم برامم مهم نبود چنتا کیل میدم فقط میخواستم ببرم
mmr همم فک کنم 1800 شد ولی یادمه به 900 هم رسید (تازه فهمیدم چرا انقد هم تیمی هام رو اعصاب بودن)
ولی الان یه اکانت دیگه ساختم mmr 3400 شد.
قبول دارم هنوزم خوب نی ولی در کل 2500 تا پیشرف داشتم
Meeepo (04-01-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©