خب بازی چهارم هم انجام شد و باز هم با weaver رفتم...چرا؟ چون دیدم همه کری برداشتن هیچکی هم حاضر نبود پیکش رو عوض کنه منم گفتم گور باباشون...حالا که اینطوره منم واسه خودم بازی میکنم فقط که البته نتیجه خوبی نداشت...یک نکته مهم اینجا ذکر باید بشه...
اقا هیچ وقت flame نکنید...نتیجه خوبی نداره به جان خودم...فقط باعث میشه اعصاب بقیه به هم بریزه و نتونن درست بازی کنن...sf کلا earlygame رو فقط فید داد...یعنی هیچ کار مفیدی نکرد...توی تیم فایت ها هم همه کار ها رو ما میکردیم...ولی در کمال تعجب ایشون از دست همه هم شاکی بودن و همش مشغول flame کردن بود! من نمیدونم چطوری حواسم نبود و جای mkb رفتم و heart بستم...این اشتباهی که من کردم، قبولش هم دارم... ولی مطمئنا اگر من نبودم به هیچ وجه نمیتونستن پوش بدن و تا اواسط بازی هم هر تاوری از تیم مقابل افتاده بود به خاطر من بود و مسلما اگر اینطور بازی نکرده بودم خیلی زود تر باخته بودیم...اما دلیل اینکه اخر بازی از دستمون در رفت این بود که ایشون که حالا فارم هم شده بود دوباره زبون در اورده بود و شروع کرد با شدت بیشتری flame کردن...و ایندفعه هدفش هم من بودم و قشنگ هر 10 ثانیه یه بار میگفت منو ریپورت میکنه که mkb نبستم.( خودشم mkb نداشت البته
هیچکی mkb نداشت در حقیقت
) و قشنگ من تمرکزم رو از دست دادم و اصلا نتونستم بازی کنم دیگه...خلاصه برعکس بازی های قبل این باخت بخشیش هم به خاطر بازی ضعیف من بود...همگی توی این بازی اشتباهاتمون تاثیرش رو گذاشت و من هم مثل بقیه...ولی مطمئنا اگر اون حیوون از اول بازی flame نمیکرد شاید خیلی بهتر و با اعتماد به نفس تر بازی میکردیم و حتی با همچین لاین اپی هم میتونستیم بازی رو ببریم...
https://www.dotabuff.com/matches/3041616330
نکات : باز هم رنک رفت بالا و شد 3300 ( بازی هم بلاخره توی دوتاباف high skill ثبت شد.) ولی با توجه به امار مطمئنا واسه بازی بعدی بالاتر نمیره...
تصمیم گرفتم کلا این ده بازی رو با weaver و sniper برم که امارم خوب بشه فقط...هیرو هایی مثل pa و نکرو و استورم که باهاشون امار برد خوبی دارم رو میزارم برای بعد از کالیبره شدن که میخوام بوست کنم.
بسه دیگه...برم تمرین کنم که ساعت 10 کلاس دارم.... از ساعت 5:30 که بلند شدم تو فکر دوتا بودم
از کار و زندگی انداختمون.
==================
پ.ن : دوستان یه موقع فکر نکنن که من الان با
mmr 3300 دارم چه حالی میکنم در صورتی که trash هست این skill bracket و من هنری نکردم که خودمو به اینجا رسوندم...در حقیقت باید اینو مد نظر داشته باشن که من کلا نزدیک به پنج ماهه شروع کردم دوتا بازی کردن و با توجه به اینکه توی بازی های انلاین تجربه ای هم نداشتم از پیشرفت خودم راضی هستم و این گزارش ها رو هم دارم میزارم واسه کسای دیگه که در سطح خودم هستن و میخوان بدونن با اکانت جدید بازیشون چطور پیش میره...گفتم شاید از تجربه های من استفاده کنن.
پ.ن 2: این sf دقیقا از همون ادم هایی بود که توی اون تاپیک گفتم ریپورتشون میکنم چون واقعا لازم دارن...بازی های قبل مثلا جاگر بد رفت ولی از عمد نبود...ادم toxicـی هم نبودش بیچاره...خب بیچاره با جاگرنات بلد نبود...دلیل نمیشه ریپورتش کنم...ولی این sf واقعا اعصاب همه رو به هم ریخته بود...از اول گند زده بود به بازی و طلب کار هم بود...قشنگ مصداق بارز communication abuse بود و منم ریپورتش کردم و نوش جونش و به امید اینکه بن بشه و توی بازی های دیگش اینطوری روی اعصاب هم تیمی هاش راه نره...البته اشتباه از خودم بود که گفتم شاید چیز مفیدی بگه یه موقع و تا اخرای بازی میوتش نکردم.