خب اینم واسه دوستانی که میگفتند عشقی سطح بازی ها انتخاب میشه و بدون توجه به خوب بازی کردن همیشه توی normal skill باقی میمونه...
https://www.dotabuff.com/players/426145408
باز هم یه اکانت جدید ساختم (

) و از بازی سیزدهم رفتم توی high skill.
البته با این اکانت تا اینجا سعی کردم که با هیچ هیرو تکراری ای نرم ( الان 15 بازی با 15 هیرو مختلف رفتم

) و واسه همین نمیتونم همیشه بهترین بازیم رو ارائه بدم مگرنه خیلی زود تر باید میرفت توی این سطح و شاید حتی very high skill ... اما با توجه به محدود بودن hero poolـم نمیدونم تا کی میتوتم همینطور با هیرو های جدید واسه این اکانت برم و چون نمیخوام برگرده ns احتمالا از بازی های بعدی هیرو های ثابتی رو انتخاب کنم.
هدفم از ساخت این اکانت جدید فقط اینه که باش رنک بازی کنم...لامصب دلم نمیومد با قبلیه رنک برم.( میترسیدم ببازم

)
در کل اقا سعی کنید بازیتون بهتر بشه بعد اکانت جدید که ساختید مطمئنا میره توی hs و vhs ... بازی خیلی باهوش تر از این حرفاست که بشه راحت گولش زد و با ترفند و کلک یه اکانت رو ببری vhs ... و اگرم بردی خب بعدش چی؟ گند میزنی به بازی ملت و برمیگردی همون سطح خودت...
پ.ن: اون بازی با lion دو نفر از تیممون لیو دادن منم خریت کردم و موندم و نتیجش این شد...فک کنم حالا باید دوباره یه مقدار توی ns سر کنم.

پ.ن2: اون بازی با اسپکتر هم hsـه... اول زده بود hs بعد عوضش کرد...همگی بالای 3.2 هستن...معلوم نیست اسکل واسه چی زده ns ...( یحتمل به خاطر من

)