نتایج نهایی در رابطه با سیستم Ranked Matchmaking

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 464

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر متخصص
    شماره عضویت
    3552
    یوزرنیم استیم
    2greenkey
    نقل قول نوشته اصلی توسط fallofwinter نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    خب اینم واسه دوستانی که میگفتند عشقی سطح بازی ها انتخاب میشه و بدون توجه به خوب بازی کردن همیشه توی normal skill باقی میمونه...
    https://www.dotabuff.com/players/426145408

باز هم یه اکانت جدید ساختم () و از بازی سیزدهم رفتم توی high skill.
    البته با این اکانت تا اینجا سعی کردم که با هیچ هیرو تکراری ای نرم ( الان 15 بازی با 15 هیرو مختلف رفتم ) و واسه همین نمیتونم همیشه بهترین بازیم رو ارائه بدم مگرنه خیلی زود تر باید میرفت توی این سطح و شاید حتی very high skill ... اما با توجه به محدود بودن hero poolـم نمیدونم تا کی میتوتم همینطور با هیرو های جدید واسه این اکانت برم و چون نمیخوام برگرده ns احتمالا از بازی های بعدی هیرو های ثابتی رو انتخاب کنم.
    هدفم از ساخت این اکانت جدید فقط اینه که باش رنک بازی کنم...لامصب دلم نمیومد با قبلیه رنک برم.( میترسیدم ببازم )

در کل اقا سعی کنید بازیتون بهتر بشه بعد اکانت جدید که ساختید مطمئنا میره توی hs و vhs ... بازی خیلی باهوش تر از این حرفاست که بشه راحت گولش زد و با ترفند و کلک یه اکانت رو ببری vhs ... و اگرم بردی خب بعدش چی؟ گند میزنی به بازی ملت و برمیگردی همون سطح خودت...

پ.ن: اون بازی با lion دو نفر از تیممون لیو دادن منم خریت کردم و موندم و نتیجش این شد...فک کنم حالا باید دوباره یه مقدار توی ns سر کنم.
    پ.ن2: اون بازی با اسپکتر هم hsـه... اول زده بود hs بعد عوضش کرد...همگی بالای 3.2 هستن...معلوم نیست اسکل واسه چی زده ns ...( یحتمل به خاطر من )

داداش من , در واقع میدونی چرا بعضی از پلیر ها اکانت جدید میزنن ؟
    قبل از باز شدن رنک , نسبت به بازیت توی ns , hs , vhs قرار میگیری ... اگه خیلی خوب بازی کنی توی 3 بازی میتونی به vhs برسی اگه خیلی زیاد باشه 5 game !
    اینجاست که اگه با vhs بازی رنک شروع کنی و 10 گیم ... بازی خودتو بکنی , رنکی متغییر از 3k به بالا به دست میاری .

تو اکانت اصلی بازی کن سطحتو بالاتر ببر بعد ی اکانت جدید درست کن انقد هم دردسر به خودت نده .

Evil Geniuses

2. کاربر مقابل از Mohammad.S عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

fallofwinter (05-12-2017)

3. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    6127
    نقل قول نوشته اصلی توسط Suma1L نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    داداش من , در واقع میدونی چرا بعضی از پلیر ها اکانت جدید میزنن ؟
    قبل از باز شدن رنک , نسبت به بازیت توی ns , hs , vhs قرار میگیری ... اگه خیلی خوب بازی کنی توی 3 بازی میتونی به vhs برسی اگه خیلی زیاد باشه 5 game !
    اینجاست که اگه با vhs بازی رنک شروع کنی و 10 گیم ... بازی خودتو بکنی , رنکی متغییر از 3k به بالا به دست میاری .

تو اکانت اصلی بازی کن سطحتو بالاتر ببر بعد ی اکانت جدید درست کن انقد هم دردسر به خودت نده .

اره اینو خودم میدونم...ولی خب چون فعلا همون یه اکانت رو دارم ترجیح میدم باش رنک نرم...میخوام این یکی رو کالیبره کنم هر چه قدر که شد هم مهم نیست...بعد کلا با این رنک برم فقط ببینم تا چند میتونم ببرمش بالا. اون یکی خودش 3200 کالیبره شد که تا 3300 بردمش ولی خب دیگه رنک بازی نکردم چون واقعا توی 3k هم ادم نابود خیلی بود و حوصله نداشتم چند بازی ببازم و دوباره بخوام بیارمش بالا...گفتم این یکی رو میسازم فقط واسه رنک رفتن باشه فعلا و بالا و پایین هم بشه رنکش برام مهم نیست زیاد...فقط میخوام که رنک بازی کنم...همینم اول کار گفتم اگر به قصد hs و vhs شدن باش میرفتم خیلی زود تر hs میشد ولی خب میخواستم versatility رو تا حد ممکن بالا نگهش دارم واسه همین هیرو اسپم نکردم

4. کاربر مقابل از fallofwinter عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Mohammad.S (05-12-2017)