نوشته اصلی توسط
Mohammad_ai69
هنوز بعضی از شرکت ها زیر بار این تغییرات نرفتن
ما یک چیزی داریم برای هر کشوری بنام طرح توسعه ، که معمولا هر 20 سال یکبار تصمیماتی گرفته میشه برای طرح های مهم ، که فرق نمیکنه چه حزب یا .... سرکار باشه باز این طرح ها باید توی اون 20 سال انجام شه .
از سال 1390 تا 1410 یکی از این طرح ها توسعه اینترنت کشور هستش
که شامل قراردادهای متعددی با کشورهای مختلف برای زیرساخت اینترنت ایران ، میشه .
یکی از این قراردادها رو بهتون گفتم که قرار هست و بوده ایران بشه سرور سنتر خاور میانه و این قرارداد با کشور هایی مثل المان ، لهستان و.... نوشته شده ( در سال 1395 ) طبق این قرارداد مهم تمامی دارندگان نت خانگی زیر پهنای باند 5 مگ نباید داشته باشن و محدودیت نیز با ارتقا پهنای باند کشوری باید کم کم برداشته بشه . و در صورتی که شرکت های خصوصی و دولتی تا پایان قرارداد و انجام کار از قوانین پیروی نکنن باید جریمه سنگینی بپردازن و باز اگر تغییرات را اعمال نکردن منجرب به باطل شدن مجوز فروش ان ها خواهد شد . و این هم اروم اروم انجام میشه پس زود انتظار تغییرات رو نداشته باشید به قول دوستمون ما شاهد کاهش قیمت و افزایش پهنای باند هم بودیم من خودم زمان 1388 ( زمان احمدی نژاد ) بالاترین سرعت شهر رو داشتم با سرعت 60kb دانلود . اما الان با 6 مگ سرعت دانلود میکنم . اون شرکتم یا باید درست شه یا تختش میکنن .
یکی از دلایل تلاش مکرر دکتر روحانی ریس جمهور کشور برای رفع تحریم همین امر هستش که گروهی از مردم مغز فندوقی ما ، برای اینکار بازخواسش میکردن توی همین چند مدت اخیر . واقعا این ادم داره برای کشور تلاش خودش رو میکنه . تا پیشرفت کنیم . با برداشتن تحریم این روند و خیلی از روندها مثل همین اینترنت سریع تر پیش میره . من خودم شخصا به روحانی رای دادم ایشالله که سنگ نندازن جلو پاش ، تا ایند خوارو ذلیل زندگی نکنیم . اخرین کشوری هستیم توی دنیا که هنوز دغدغه نت داریم
قبلا توضیح درستی ندادم چون بعضی ها فقط دنبال منبع هستن و اینم چیزی نی که توی نت کسی در موردش صحبت کنه . من از فردی شنیدم که از دوستان با نفوذ در امر اینترنت هستش و کارش اینترنته .در واقع سرپرست نت یک استان هستش
میگفتن یک گیگ میشه 900 تومان چه وقت میشه
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248