عجب ادم های پول پرستی .بتل پس قبلی 2 روز نیست تموم شده یکی دیگه رو دادند
عجب ادم های پول پرستی .بتل پس قبلی 2 روز نیست تموم شده یکی دیگه رو دادند
گيم f2p هست و هيچ گونه الزامي براي گرفتن بوك يا چيز ديگه اي نيستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من موندم چرا همه فك ميكنن valve نبايد سودي داشته باشه
همينطوري dota 2 رو زده يه حالي به pc gamer ها بده
I Love TARKAN
افکت ایمورتال اسلارک و کلینکز واقعا خوشکله
ترین جدید هم متفاوت و عالیه
تغییرات وضعیت روشان و لولی که روبیک میدزده و وضعیت انتخاب تلنت ها هم موقع دیدن بازی ها خیلی خوب بود
Mohammad_ai69 (05-06-2017)
خخخخخخخخخخخخخخخخخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بوک بخرید لول اپ هم بکنید که تا سال دیگه ایتم ها "ان هرچیبله" .
شمارو به خدا هوای دوستاتونو داشته باشین
جوونا دارن نابود میشن و میشکنن
من خودم سنی ندارم اما داره گریم در میاد با این وضعیت همه چی داره بهشون فشار میاره
من که خودمو جمع کردم اما کمک میکنم کسی دیگه نشکنه
[SIGPIC][/SIGPIC]
چون 99 % از جونا مثل خودت هستن کسی نمیتونه بهت کمک کنه به جز خودت !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در این راستا کتاب و ورزش دوست خیلی خوبی برای ادم هستن تا بتونیم در این دنیا بهتر زندگی کنیم
کتاب Animal Farm رو همین الان تمام کردم،بی نظیر بود به همه توصیه میکنم حتما بخونیدش.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
bayani (05-08-2017),Mohammad_ai69 (05-08-2017),UnHoLy666 (05-08-2017)
Animal farm جلوی کتاب 1984 همون جورج اورول خیلی ساده محسوب میشه.حتما 1984 رو بخونید.در حقیقت مزعه حیوانات مارو برای درک 1984 اماده میکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
---------------------------------------------------
هر کسی تهران هست ، حتما نمایشگاه کتاب رو بره تخفیفات خیلی خوبی میدن.
ویرایش توسط UnHoLy666 : 05-08-2017 در ساعت 01:53 PM
کاش همچین چیزی برای ما فراهم میشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تهران ........ تهران ..... و تهران و دیگر هیچ
نام ایران در تهران خلاصه شد همگان بروید و در این بی سرسامانی بمیرید
A_W_Z_2 (05-08-2017),erebor (05-08-2017),Mohammad.S (05-08-2017)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره والا ... من که شهرستانی هستم , دستمون از این جور چیزا کوتاه .
Evil Geniuses
erebor (05-08-2017),Mohammad_ai69 (05-08-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©