عکس ها لینکشون خراب شده لطفا رسیدگی کنین مرسی
عکس ها لینکشون خراب شده لطفا رسیدگی کنین مرسی
خیلی مطلب قدیمیه و عکسا ممکنه برا بعضیا بالا نیاد در کل عالی ولی یکم به جزعیات دقت کن
اگر خودتون میخواین اپدیت کنین مگرنه خودم آپدیتا رو تضیح بدم
خواهشا بگید
شما هم توضیح بدید همینجا من لینک پستتون رو میزارم اول تاپیک به عنوان آپدیتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (06-06-2017)
چیز خوبی بود.بعدچجوری میتونم وقتی تو مپ خودمم اون اولای بازی ک خود دوتا در حال اموزشته. چیز میز بخرم؟
اینگونه بی تو ببین چنگ بر اسمان میزنم بی مهابا
سلا م بیشتر عکس ها انگار آپلود نشده خواهشن بررسی کنید
سلام ببخشید من تازه دوتا دان کردم و تا جایی که مطالعه کردم هیچی یاد نگرفتم اگه میشه یه هیرو بهم معرفی کنید که کار باهاش اسون ویکم هم توضیح بدید روند بازی چجوریه و هر بازیکن تو نقشش باید چیکار کنه ولی اگه میشه توضیح کامل باشه مثلا کسانی که در نقش ساپورت یا نقش های دیگه بازی میکنن باید چیکار کنن باید چیکارکنن و اینجور چیزا فقط یک زود جواب بدید لطفاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط aryanmdota : 08-19-2019 در ساعت 03:22 PM
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این مطالب رو یک نگاه بندازید:
معرفی موقعیت هیروها در بازی دوتا 2
آموزش بازی با نقش Support
نقش هیرو ها در دوتا 2
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Sharingan (08-22-2019)
عکس های آیتم ها معلوم نیست اسمش هم نیست که بخوایم بفهمیم کدوم آیتمه
چیز خوبی بود.بعدچجوری میتونم وقتی تو مپ خودمم اون اولای بازی ک خود دوتا در حال اموزشته. چیز میز بخرم؟
Steppermotor.fr انواع مختلفی از کاهنده های دنده از جمله کاهنده های سیاره ای، کاهنده های شافت موازی و کاهنده های کرم را ارائه می دهد.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©