آره همین بود . اما میترسم بن بشم به ریسکش نمی ارزهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما اگا یه تست شده اش رو داشتید ب ما هم بگید ممنونم
آره همین بود . اما میترسم بن بشم به ریسکش نمی ارزهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما اگا یه تست شده اش رو داشتید ب ما هم بگید ممنونم
هیچ خطری نداره،خیالتون راحتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یه سوال خیلی مبتدی : چطور این تنگو ها رو مثل درخت بذاریم زمین ؟
شما یه Iron branch میخری بعد استفاده میکنی روی زمین. بعدش tango رو روش use میکنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
A_W_Z_2 (07-18-2017)
آقا اون سایت نبود سایت dotamods رفتم اونجا بود کار هم کرد خیلی هم عالیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط ایشالا بن نشم
ویرایش توسط tbzgoodboy : 07-19-2017 در ساعت 03:29 PM
فقط یه مشکلی هست . تو بازی همه هیرو ها اون ستی که من رو هیرو ها تنظیم کردن میگیرن . یعنی حتی هیرو های حریف و ... ! اما من فقط میخوام هیرو خودم عوض شده نه اونا !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این میشه یا نه ؟
------------------------
و اینکه آیا تو بازی میشه غیر فعال کرد این ست هارو یا نه ؟
ویرایش توسط tbzgoodboy : 07-19-2017 در ساعت 09:42 PM
دوستان یه ای دی مچ هست برای چند ماه پیشه وقتی روش برای دانلود کلیک میکنم میره رو حالت دانلودینگ ولی دانلود نمیشه اصلا ( فکر کنم چون قدیمی باشه ) راهی هست بشه دانلودش کرد ؟؟؟
برای شرط بندی اول بازی vagering point چی لازم هست ؟ قیمتش چنده به تمون ؟
با سلام
نوار سلامتی که بالای سر هیرو ها دیده میشه تو بازی من بر خلاف دیگران بنفش دیده میشه و همینطور رنگ بازیکن هایی که تو مینی مپ هستن هم با دوستانم فرق داره
میخواستم بدونم تنظیمات خاصی داره که به حالت اصلی برگرده؟
توی options شما color blind mode رو غیر فعال کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Gx60 (07-24-2017),Milad._.R (07-23-2017),samdeloges (07-23-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©