حاجی میگم ریپورت شدم میخام ببینم چند تا اس دی دیگه باید برم چون اسلیت بریکر اومده نصفه نشون میده نمیشه فهمید چقدر دیگه دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حاجی میگم ریپورت شدم میخام ببینم چند تا اس دی دیگه باید برم چون اسلیت بریکر اومده نصفه نشون میده نمیشه فهمید چقدر دیگه دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولا من تا حالا نشنیدم کسی بگه sd!!!!!!!!!! نمیدونم باز شما چی اختراع کردید.. همه میگن lp بعدشم حاجی باباتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
((بزن رو قسمت international rank میتونی ببینی))
Single draft میشه sd همه میگن اس دی
تو قسمت ایتم گیری dota2 خود بازیش یه حایی باز کردن واسه ایتم که Save میکنی هر وقت پول دستت اومد میگیری (امیدوارم فهمیده باشید والا اسمشو نمیدونم)بعضیا میبینیم چندتا ایتم با هم save کردن این چطوریه؟کسی میدونه بگه مرسی
فک کنم تو اپدیتایی که زدن دیگه شما نمیتونی ببینی چند تا گیم میخوای تا از بن در بیای فقط مینویسه شما باید فعلا در low پلی بدید :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته قبلن میشد حتی بعد از اپدیتی که کردن شما بفهمی چند تا گیم میخوای تا از بن در بیای یه جور باگ اینطور که شما رو playdota میزدی و بهدش دوباره صفحه رو میبستی تو این بازه زمانی یه لحظه اون پایین معلوم میشد چند تا گیم میخوای که البته باگش رو رفع کردن
لطفا به صفحه 444 رفته و سوال منم جواب بدید! من الان دوتا 2 رو دارم بازی میکنم آفلاین ولی با اسستیم نمیشه بازش کرد ! دو تا 2 خودمو زدم تو قسمت C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\dota 2 beta\dota
ولی استیم باز میکنم 8گیگ باز دانلود میخواد
اشتباه شما اینجاست که این فایلارو خشک نگه داشتید درحالی که اگه ازشون بک اپ میگرفتید بعدش بقیه چیزارو حذف میکردید هم حجمش کمتر میشد و هم راه انداختنش راحت تر،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ثانیا برای اضافه کردن بازیه اصل نباید از گزینه non-steam استفاده کنید، (اگه بازیه دوتا2 تو library استیم نیست) برید از استور استیم دوتا 2 رو پیدا کنید و به library اضافه کنید، حالا اینکارو که کردید شروع میکنه به دایرکتوری ساختن و دانلد کردن این عملیاتو متوقف میکنید، اول هرچی تو مسیر "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\dota 2 beta" هست پاک میکنید و فایل های خودتون رو کپی میکنید همونجا، بعدش روی دوتا2 از تو استیم راست کلیک / Browse local files / local files / properties رو میزنید و میبرید ادرس پوشه \Steam\steamapps\common\dota 2 beta\ رو میدید بهش. بعدش تو همون local files گزینه اخر زده verify integrity... اونو هم میزنید و صبر میکنید.
حالا اگه استیم فایل های شمارو بشناسه رستگار میشید و شروع میکنه اگه کمو کاستی داره دانلد کنه، اگرم نشناسه شروع میکنه از اول دانلد کنه و چاره دیگه ای نیست، اگه فایل های شما رو نشناخت از دوست و اشنایی نزدیکتون اخرین بک اپ دوتا 2 رو بگیرید و اون رو ری استور کنید تا مجبور به دانلد دوباره نشید. اگه بک اپ نزدیکتون نبود هم توصیه میشه یک سره دانلد کنید و و سطش pause ندید تا برنگرده از اول دانلد کنه.
FCB (06-18-2017),Milad._.R (06-18-2017),Mohammad_ai69 (06-17-2017),tbzgoodboy (06-18-2017)
کنترل بگیر و هز آیتمی رو میخوای به ترتیب از داخل شاپ روش کلیک کن ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
RaLiYaN (06-18-2017),samdeloges (06-17-2017)
سلام بچه ها چر اینجوری شده من واقعن به یه مشکل اساسی برخوردم من واقعن نمیدونم چی کار کنم من کلن ساپورت بازی میکنم باور کنید همه جور ساپ بازی میکنم CEHN ES ENCHAN و ... اما فک کنید بیشتر بازیارو باخت میدیم شاید از هر 10 بازی یکی مشکل من باشم اما 9 تای دیگه همیشه مشکل یارامه مثلن میبینی بیشتر تیم حریف SOLO MID هیروهایی مثل aRC LD VISAGE TINKER INVOKER BS دارن اما تیم ما هم هرگز که کسی اینجور هیروها نداره اگه داره هم تمرینی دارن اصلن از ایتماشون معلوم میشه هیچوقت اینوکرش یا شادو فیند ایتم ندارن یا اینکه تو رنک 5 من سولو ساپ هستم و هیرو جنگل داریم خیلی اوضاع خرابه به هر حال یه چند وقتی نتم مشکل داشت زیاد ABANON میشد اما واقعن الان دیگه بعد از دست دادن 600 تا MMR هیچ انگیزه ای برای بازی ندارم اصلن نمیتونم تو این رنک بازی کنم بعد از 5 خیلی سطح اومده پایین مخصوصن تیمی که من هستم
البته درستش این هست که وقتی میخوای بیش از یک آیتم رو بیاری اونجاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ctrl +Shift رو بزنی و روی آیتم کلیک کنی!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
A_W_Z_2 (06-18-2017),RaLiYaN (06-18-2017),samdeloges (06-18-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©