دوتا ۲ پچ 7.00 - آپدیت ها + بحث و گفتگو

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 533

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #11

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    3177
    یوزرنیم استیم
    FEVER361
    نقل قول نوشته اصلی توسط FCB نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    این آپدیت الان یک کار آزمایشی هست اصطلاحا" که دارن انجام میدن

آپدیت بزرگ که انتظار میره ۱ هفته بعد از esl بیاد خیلی بزرگ تر از این حرفاست و قطعا بدنبال احیاء کردن بازی هستن
    منبع این حرفم مصاحبه vp.lil هست.
    فکر کنم valve متوجه steam chart ها شده و میخواد دست به کار بشه...ولی واقعیت اینجاست که انقدر عوضی تشریف دارن که تازه دارن دست به کار میشن!
    از اونطرف هم یک حسی بهم میگه ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست...
    من بیشتر احساس می کنم باعث و بانی این کارا PUBG با اون همه محبوبیت و رکوردشکنی هاش باشه با توجه به اینکه بازیش رایگان هم نیست.
    تازشم وقتی که هیرو جدید بدی بیرون اونم موقعی که ملت هنوز دارن تو سر و کله هم میزنن واسه core بازی کردن هیچ تاثیری توی احیای بازی یا جلب توجه بازیکن نداره...فوق فوقش ۱ ماه اول بازی می کنن بعد دوباره روز از نو روزی از نو...
    من کلا یه هفته LOL بازی کردم اما اگه بشه سیستمی شبیه به اون که قبل بازی از شما لاینی که میخوای بری رو میپرسه و براساس اون گیم فایند میکنه درست کنن خوبه با این تفاوت که ما تو دوتا اگر اشتباه کنم 6 تا موقعیت داریم (Mid-Carry-Sup-Offlane-Jungle-Roam) . البته به شرطی که بتونن یه اسکور جدا واسه role (یا بهتر همون موقعیت های ) هر بازیکن درست کنن که تو پروفایلشم ثبت شه و یه آمار دقیقتری نسبت به این چیزیکه تو پروفایل هست برای بازیکن به نمایش بزاره ...

2. 2 کاربر مقابل از fever361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

erebor (10-05-2017),FCB (10-05-2017)