منم واقعا پشيمونم كه جواب دادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و هم پشيمونم كه اصن پرسيدم اصلا فكر نميكرد كسي پيدا بشه اينجوري نقل قول بذاره به جاي كمك
منم واقعا پشيمونم كه جواب دادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و هم پشيمونم كه اصن پرسيدم اصلا فكر نميكرد كسي پيدا بشه اينجوري نقل قول بذاره به جاي كمك
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
۴ دقیقه از وقت همه لطفا"
record001.mp3 - آپلود عکس و فایل رایگان
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Milad._.R (11-22-2017)
باريكلا درود بر شماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احسنت
احسنت به اين رفتار و سطح فرهنگ كه شما داريد
ولي وقتي من ميگم ميخوام از يه جاده برم شما بايد بگي از اون جاده نرو از يكي ديگه برو حرف شما درسته
ولي من گفتم ميخوام با هواپيما برم شما ميگي با ماشين برو ميگم وقت نيست بايد با هواپيما برم شما ميگي هواپيما حرامه جالب بود
من حرف شمارا پيش خودم تفسير نكردم و شما ميگي كردم به اين كار ميگن پيش داوري همين طور كه گفتيد شما اصلا منو نميشناسيد و داريد قضاوتم ميكنيد كه به طرز جالبي حرف خودتونو نقض ميكنه
مسئله ي بعدي اينه كه فك نميكنم نياز به رخ كشيدن سن باشه به من ميدونم بانك هاي جهان اول از شما پول ميگيرند كه پول شما را نگه دارند ولي وقتي ميخواي كاريو راه بندازيد وام با بهره ي كم ميدند حتي بي بهره ميدونم و از حرفم مطمئنم وقتي در مملكت اسلامي بهره ي وام ٤٠٪ باشه پس منم پولمو ميذارم تو بانك و از سودش استفاده ميكنم شما هم نظرتو در اين زمينه برا خودتون نگه داريد تا وضعيت عوض بشه
برا من دانشجو اين ١٢٠ تومن كه مياد به حسابم خيلي مهمه شايد براي شما نباشه
براي منم راحته يه صدا ظبط كنم بگم من درست ميگم فلاني اشتباه ولي من راه سختو انتخاب كردم برخلاف شما و اين كه شما اشتباه ميگيد من درست رو نوشتم همين جور كه شما ضبط كرديد
اگه ميدونستم از يه سوال ساده جواب بي جا گيرم مياد اصلا سوالو نميپرسيدم
ویرایش توسط samdeloges : 11-21-2017 در ساعت 11:55 PM
Audrey Hepburn
حالا شما جوش نزن اون بنده خدا منظور بد نداشت , من از شما معذرت میخوام.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محمد تو هم نمیخواد حالا اینقدر بزرگش کنی بس کن دیگه پلمت.
* 2 مین گوش دادم از Cringe کلا Chrome و بستم
FCB (11-22-2017),samdeloges (11-22-2017)
من از همه عذر خواهي ميكنم مخصوصا از شخص @fcb
و سوالمو يه بار ديگه ميپرسم بدون بحث و فقط جوابشو اگه كسي ديده نقل قول كنه
آيا براي كسي پيش اومده تاحالا كه بانك سودشو واريز نكنه؟
Audrey Hepburn
تو دیگه چون عادت کردی :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی واقعا لازم بود. کار به حواشیش ندارم. تجربه هم شد.
------------------------------------
دوستان این روزا و شبا علاوه بر perfect world بازیهای midas mode رو هم از دست ندید که خیلی فانه.
بیننده هاش هم بیشتر perfect worldـه با توجه به اینکه اون یک تورنمنت عادی هست و این یک Minor با Pro Circuit Points
هفته دیگه هم این موقع ها باید اماده شید برای Major. که امیدوارم EG نتیجه خوبی بگیره...
امشب هم که مدالها به دوتا ۲ اضافه میشن و باید بازیهای rank رو دوباره برای calibrate شدن انجام بدید...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Gashtal (11-22-2017)
@fcb
هه !
داستان چیه ؟ کالیبره دوباره ؟ رنک جدید؟
ویرایش توسط Gashtal : 11-22-2017 در ساعت 02:02 PM
بعضی بانک ها حالا نمیدونم همشون یا نه اینجوری ان که با پولی که میذاری توی بانک انگار سهام خریدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا بعدا سودی رو که به دست میارن بین سهام دارا تقسیم میشه که فک نکنم این سود حروم باشه
samdeloges (11-22-2017)
اوهومThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه داستان مدالهاست دیگه. من لیستش رو امروز یکجا دیدم پیدا کردم میزارم ببینید.
هر 6 ماه یکبار باید calibrate کنید...
- جبران خلیل جبران
Gashtal (11-22-2017)
میشه لطفا واضح تر توضیح بدید/یعنی سولو ام ام ار که اپ کردیم کلا میپره باید از نو 10 تا پلی بدیم تا mmr مون مشخص شه؟!اونم هر 6ماه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راستی خود این مدالها فلسفش چیه به چه کار میاد؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©