چقدر Empaire خوب برگشته واقعا منو یاد سال 2012 - 2013 انداخت پیکش عالی هست تیم پلی عالی و...
چقدر Empaire خوب برگشته واقعا منو یاد سال 2012 - 2013 انداخت پیکش عالی هست تیم پلی عالی و...
دوستان سایتی هست که Reply های تورنومنت هارو بزاره از اونجا دانلود کنیم Reply رو ؟!
سرعت دانلود از خود دوتا 2 خیلی کمه نمیدونم چرا :/
سلام نیاز به کمک فوری دارم تو رو خدا اگه کسی میتونه کمکم کنه
از سایت TSHost Support خرید کردم! point گرفتم بعد ایدی استیم و پسورد و اینا رو خواست
اکانتم رو دزدیدن تو رو خدا کمک کنید اگه این سایت و ادمیناش رو میشناسید یا اگر راهی داره که از طریق استیم پیگیری کنم راهنماییم کنید
شما تو اکانتت بازی Cs complete رو هم داشتی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه Wallet یا سی دی کی خریدی برای اکانتت میشه اکانت رو پس گرفت.ایمیلت رو هم عوض کردن؟
Deuce (05-11-2015)
ایمیل رو عوض کردن
بازی دیگه جز دوتا 2 نداشتم ولی یه Wallet گرفتم یه بار اما فروشنده برام گرفنه و فعال کرده من چیزی ندارم الان
میگم باگ بوچر -آیو یا ادمیرال برداشته شد؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اشکال نداره از همون فروشنده شماره کارتی که براتون اکانت رو شارژ کرده بگیرید هم میشه کاری کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه تورنمنت هارو بدون بلیت هم میشه دید ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه میشه یکی بگه من دانلود کنم از همین دوتا
بیشتر تورنومنت ها به بلیط نیاز داره و بعضییش هم نداره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما از Dota Asia championship 2015 شروع کن.
Watch>Premium
ایدی رو بهم برگردوندن اما طرف بهترین ایتم هام رو گیفت کرده بود
باز به استیم tiket زدم امیدوارم ایتم ها رو هم بهم برگردونن
اینم اکانت این دزد بی همه چیز
'ScoOPiNG yO (05-12-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©