با لب تاب بازی کردم شارژش تمام لفت شدم بازیم صددرصد وین بود الان بن شدم چکار کنم یک هفته بن شدم
با لب تاب بازی کردم شارژش تمام لفت شدم بازیم صددرصد وین بود الان بن شدم چکار کنم یک هفته بن شدم
کاری نمیشه کرد، معمولا یه دفعه ای یه هفته بن نمیکنه از 2 ساعت شروع میشه بعد 24 ساعت و اگه بازم به dc شدن ادامه بدین میشه چه عمد چه غیر عمد بن میکنه. حواستون باشه بعد از یه هفته اگه به مدت 10 روز اگه بازم بازی کردید و dc شدید اون موقع 1 تا 6 ماه بن میشیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام من بازیم تموم شده بود میخواستم از بازی خارج شم گفت دوباره کانکت شو یا اینکه بن میشی من ریکانتک میزدم داخل بازی نمیرفت چون بازی تموم شده بود مجبور شدم کامل لفت بدم الان هم بن شدم رو هر مودی هم که میخوام بازی کنم گزینه فایند مچ خاموشه نه قرمزه نه سبز
سلام من حتی وقتی رو all random هم میرم نمی زاره بازی کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
فک کنم باید Single Draft یا همون Sd بریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطفا کمک کنین من ازدست اون نوبا لفت دادم اما دیدم گفتین برای رفع بن یه رندم بزنم اما جز سینگل چیزی نماید اونم زدم اما رفع نشد ده تا لایک داشتم و دوتا ریپورت و یدونه لفت بالاش نوشته بود لو و یه چیز دیگه که نفهمیدم چون رفت اگه لازمه متن بن رو هم براتون بفرستم
سلام بذارید یه توضیح کلی بدم: وقتی لفت میدی و به اصطلاح Abandon میکنی،توی آپدیت Summary پروفایلتون براتون یه Abandon میزنه حالا اگه ریپورتات زیاد نباشن و بخش ریپورت سامریت قرمز نباشه و کامند بالا داشته باشی اتفاقی نمیافته نهایتا چت بن میشید برای 24 ساعت.....ولی اگه ریپورتات قرمز باشه 3 تا بازی Single Draft رو باید ببری و حالت های دیگه رو نمیتونی بازی کنی موقتا. اگه کلا ریپورت خورت ملس باشه میشه 5 تا SD و ممکنه سوای اون 24-48 ساعت هم چت بن میشید.....
نکته اضافه : اگه بازیتون لگ داره میتونید دیس کانکت کنید بعد دوتا رو ببندید(روی گزینه خروج نزنید! نوار پایین ویندوز رو بیارید و از اونجا دوتا رو با راست کلیک روش بندید. استیمتون آپدیت ریزی میشه مثل هربار ورود و خروج و دوباره وارد بازی بشید به راحتی) البته لگ داشتن به خیلی چیزای دیگه ربط داره
Dark Promise
سلام من دوسسه بار از بازی لفت دادم لعد این پیام اومد you will only be able to match in teh low priority machtmaking pool due to abandoning games or receiving excessive reports.
victories remaining 1 بعد نمی تونم دیگه FIN MATCH کنم
شما باید گزینه ی single draft رو تیک بزنی و بقیه تیک هارو برداریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک بار توی single draft به پیروزی برسی که از بن در بیای
سلام من بن شدم 25 گذشته برا بار اولمه از بن در نمباد حتب allrandom هم رفتم نمیره به باری اسکرین شاتم گگرفتم این لینک http://prntscr.com/lfzc3m لطفا کمک کند
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©