This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اگه میخواستم رو حرفم باشم ساعت بازی همون 15:30 بود نه اینکه بخاطر شما تاخیر بندازم و مشکلات دیگه ای پیش بیاد.
الان میگید در تاپیک نوشته که تمام فینال ها ساعت 18 هست . بله ، ولی بخاطر اینکه بازی ها زودتر تموم بشه خواستیم بازی ها رو فشرده تر کنیم برای همین ساعتش رو به 15:30 تغییر دادم.
که این فشرده شدنش هم با توافق دو تیم بود که شما قبول نکردید و برگشت به همون ساعت 18 !
خیلی چیزها تغییر کرده و خواهد کرد . این تغیرات رو هم تیم مدیریت تشخیص میده که چطور باشه و در چه زمانی اعلام بشه .
این تغییرات هم بیشتر بخاطر خود تیم های شرکت کننده هست.
بله دوست عزیز
اگه من میخواستم قوانین رو دقیقا به همون شکلی که هست اجرا کنم ، اکثر تیم ها در مرحله گروهی کلا باید از این دوره مسابقات حذف میشدند.
حتی تیم شما در اولین بازیش نباید بازی میکرد.
چون اعضای تیمتون چند دقیقه قبل از شروع اولین بازی کلی تغییر کرده که در اصل من میتونستم اعضای جدیدتون رو به لیست اضافه نکنم و تیمتون حذف میشد.
و کلی مشکل دیگه که اگه تداحلی ایجاد نمیکرد تا تونستم چشم پوشی کردم .
با اینحال قطعا این مسابقات مشکلاتی داشته هم از طرف ما و هم از طرف تیم های شرکت کننده ، ولی ما در حد توانمون سعی کردیم با تیم ها هماهنگ باشیم .
در ضمن مسابقات رایگان هست ، اگر احساس میکنید که نمیتونید با این وضعیت ادامه بدید میتونید از مسابقات انصراف بدید.