1.شخصی که زیره اتکه میتونه با فشردن a و کلیک بر روی یونیت خودی کاری کنه تاور به یونیته اتک بده نه به طرف زیره اتک... ( شاید بتونه با همین روش کاری کنه تاور به شما اتک بده که من امتحان نکردم )
2.برای ترسوندن طرفه
نمایش نسخه قابل چاپ
http://8pic.ir/images/yzruz6j916riwll1l20s.png
یکی میتونه بگه من تا کی بن شدم ؟ و به چه دلیلی ؟
تا کی نداره ، باید دو دست All Random بازی کنید تا بنتون بره .....
---------------------------------------------------------------------------------------------
1. این امکان هست که برای ks زدن یا بد بازی کردن و ...... 3نفر یا بیشتر توی بازی ریپورتت کرده باشن .
2. یا اینکه leav داده باشی از بازی
3. یا اینکه برای 6 دقیقه dc باشی ( که همون leav حساب میشه )
بچه ها من پرسیدم که چجوری چتمو از تیم ببرم روی آل؟
یکی از دوستان گفت شیفت و اینترو بگیر.گرفتم نشد!
سلام بچه ها
وقتی هیروی pugna واردشو میکاره که موقع مجیک زدن دمیج میخوریم میشه جوری جلوی دمیج خوردن رو گرفت؟ غیر از خراب کردن خود وارد مثلا با bkb
سلام , من 1 ماهه دارم دوتا 2 بازی میکنم جند روزه تو بازی مشکل دارم
یه پیغام قرمز بالای صفحه سمت راست میاد که پشت سر هم تکرار میشه (یعنی وقتی ارور تمام شد دوباره ظاهر میشه )
و با ریست مودم هم مشکلم حل نمیشه !
اینم عکس : http://uupload.ir/files/rbl1_download.jpg
لطفا اگه میدونید کمکم کنید .
100% مشکل از اینترنت (سرعت اینترنت چنده) ؟
بعد تو قسمت تنظیمات ببین گزینه اینترنت روی زیاد یا کم
دادش این عکس مال خیلی وقت پیش این عکس از خودت نیست ؟
این همون مشکل redline هستش.
چند وقت پیش که همه گیر شده بود با "فندق شکن" حل میشد.
حالا شما از F.r.e.e g.a.t.e استفاده کنید ببنید حل میشه یا نه.
ممکنه با تغییر دادن network quality در Settings بازی هم مشکل شما حل بشه(network quality رو ببرید روی low یه خوبی دیگه هم داره اینه که هر مچ 30-40 مگ میخوره به جای 100-120مگ)
دوست عزیز من برام فرقی نمیکنه چه 1 مگ باشه چه 200 مگ ولی امتحان میکنم .
همه الان این مشکلو دارن یا فقط من ؟ ممکن نیست از خوده استیم باشه با اپدیت بعدی فیکس شه !
یعنی تنها راهش استفاده از FreegateE خودش فیکس نمیشه !!
دوست عزیز من خودم این مشکل 1ماه که دارم البته خدارو شکر دیروز فیکس شد خود ب خود علان 24 ساعت نه تایم اوت دارم نه قطعی همش مشکل از isp بود
شما ببین وقتی ارور اینترنت تو بازی میاد تایم اوت داری اگه که داری مشکل از isp
یکی از دوستان چند روز پیش برنامه که خودشون طراحی کردن تو سایت گذاشتن استفاد کن و ببین تایم اوت داریsimple pinger tool jampr
میتونی اینترنت با live game امتحان کنی
بچه ها جدیدا یه مشکل برام پیش اومذه وسط بازی همینطور الکی میپره بیرون! میره تو منو دوتا۲! بعد میگه Timed out! این مشکلش چیه؟ حتی خط قرمزه یا چیزی هم نمیاره فقط توی بازی کمی هنگ میکنه و میپره میبرون
دوستان کسی نمیدونه چی کار باید کنیم بازی ها very high skill بشه؟ مرسی
بازیها بسته به میانگین mmr بازیکنان در بازی سطح بندی میشن و برای بازیهای Very High Skill این میانگین حداقل میزان 3800 برای هر تیم هست.
سؤال پیش میاد مثلا mmr بعضی ها پایین هست اما چندتا بازی High یا Very High داشتن که باید گفت اون بازی احتمال زیاد چند نفر توی پارتی بودن و یکی از اونها mmr بالایی داشته و بهمین خاطر باعث بالا رفتن سطح بازی میشه...
این هم تصویر یکی از اکانت های Smurf خودم:
پنهان کننده: کلیک کنید
دوستان کسی نحوه ی دادن این پیغام رو بلده (داخل بازی) Has Predicted Their Team Will Win ؟
مرسی داداش ولی چطوری من یه بازی رو دیدم طرف 1vs 1 بود بعد very high شده بود بازی؟ رفیق بیشترین اکانتی که اسمورف کردی چند بوده؟
این یعنی اینکه mmr هر طرف حداقل 3.8k بوده بهمین سادگی!
من فعلا" وضعیت مناسبی برای انجام بازی ندارم منظورم از نظر نت و موس و کیبورد هست اما بیشترین mmr ای که smurf کردم 4.8k بوده که واقعا" میتونست بالاتر هم باشه...
موس و کیبورد الانم رو ببینید گریه میکنید و موس و کیبورد بعدا" رو هم ببینید گریه میکنید :D من چون در آینده اسباب کشی داریم به خونه جدید هنوز دست نگرفتمشون وگرنه همش meepo بازی میکردم :)
دوستان من یک هفتس نمیتونم بازی کنم .
وقتی میرم گیم یا وستش هیروم تکون نمیخوره یا این ارور red line میاد ,
مشکل از منه یا از استیم ؟
همه راه هایی که گفته بودین هم امتحان کردم لطفا کمک کنید .
از طرف استیم مشکل خاصی وجود نداره نت های ایران هم الان فیکس هستن ، مشکلات زیادی هم وجود داره که ممکنه یکیش برای شما پیش اومده باشه و باعث این اتفاق شده ، شما تک تک جاهای نت رو بررسی کنید مشکل از اینترنتتون نباشه یا اگر اطلاعات خوبی ندارین بدین تا یک فرد با تجربه اینکار رو واستون انجام بده ، بعضی نت ها ظاهرا هیچ مشکلی ندارن اما برای بازی کردن دچار اختلال میشن که متاسفانه پشتیبانی زیر بارش نمیره و میگه مشکلی وجود نداره چون اونا ملاکشون فقط دانلود و پیج باز کردنه. شما پست زیر رو هم یک نگاهی بندازین شاید یک پست به شما کمک کرد :
آشنایی و جلوگیری از Lag & dly ناگهانی در بازی
مرسی داداش برا جواب. میگم من بیشترین اکانتی که اسمورف کردم 4197 بوده میشه روش درست و کاملش رو توی استیم ادد کنم یادم بدی داداش؟ منم خودم اینوکر خیلی خوب میرم اما لگ داغونم کرده میپو هم 200 گیمی باش رفتم اما هنوز توی پوف سری مشکل دارم...
بچه های سایت در این مورد چیزی نگفتن فقط 1-2 روز اینجوری شدن اونم بعضی ها که الان درسته
خوب چه نتی الان خوبه برا دوتا 2 ؟
یا اگه نت خودمو ارتقا بدم درست نمیشه ؟
من اینترنت 128 نامحدود شاتل دارم .
به این تاپیک برو http://forum.dotabaz.com/thread457-40.html
منم شاتل دارم نمیتونم بازی کنم اشغاله
سرویس گیم رو فعال کردی ؟ ایمیل بزن درخواست فعال سازی سرویس گیم بده.
بی زحمت این پست رو پاک کنید اشتباه شد
بچه ها من یه مشکلی دارم تو گیم تو Fight ها لگ میشم اصلا هیچی نمیبینم .
ولی بعدش فیکس میشه کسی میدونه مشکل من چیه ؟
مشکل تو مشکـــــل همست رفیق ما کلا لگیم تو فقط فایت ها.
مشکل از نت ماس اگه میخوای مثه ادم پلی کنی و وقتی phantom lancer پیک کردن عین ان لگ نشی باید یه نت خوب بگیری ترجیحا 512 به بالا :D مثلا من دیروز ساعت 2 شب که اوضاع نت به دلیل دانلود شبانه خراب میشه اصلا لگ نبودم درحالی که رقیبمون phantom lancer پیک داده بودن
پیشنهاد میکنم از مخابرات که اصلا نگیرین ِ
:D
دوستان یه سوال دارم خدا وکیلی میدونید جواب بدید
من با یه اکانتم که on میشم لگ نیست ولی وقتی میرم اون یکی اکانتم لگ میشه حتی توی بوت مچ هم لگه پینگ خوبه ها ولی انگار دیراینور و اونور شه هستا اونجوریه
اگه مشکلم رو کسی رفع کرد بهش 2 رر میدم .مرسی
دادا چک کردم فرقی نداشتن
راه دیگه ای سراغ نداری؟
احتمالا بابات رئیس مخابراته :دی چون جمله تو تقریبا امکان نداره .