من شاتل 256 داشتم بعد سرعت دانلود 50 بایت داشتم نه کیلوبایت . یک کلمه می تونم بگم شاتل اشغال ترین نت توی ایرانه . برو سمت پارس انلاین که بهترین ساپورت و بهترین پینگ داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من شاتل 256 داشتم بعد سرعت دانلود 50 بایت داشتم نه کیلوبایت . یک کلمه می تونم بگم شاتل اشغال ترین نت توی ایرانه . برو سمت پارس انلاین که بهترین ساپورت و بهترین پینگ داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان شما هم شنیدید مخابرات داره اینترنت نامحدودش رو به طوری محدود میکنه؟
30 گیگ در ماه بعد از اون برای هر گیگ اضافه 3500 تومن میاد روی قبض تلفن.
بر مادر *** همه مسئولین مخابرات و زیرساخت لعنت.
اگر این طوری بشه من میرم یه نامحدود 128 میگیرم فقط سایت ها رو چک میکنم دیگه نه بازی نه دانلود.
اگر این ملت 1% شعور داشتن اعتصاب میکردن همه نت ها رو جمع آوری میکردن تا مثل سگ پشیمون بشن از این کارشون.
اول از همه حذف تعرفه های نامحدود از شرکت فلان فلان شده صبانت شروع شد.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
مخابرات تهران و 2 -3 شهر دیگه فقط نامحدود داشتن وگرنه بالای 6 ماه هستش که مخابرات سایر نقاط کشور فقط محدود دارن و نامحدود رو برداشته بودنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (04-30-2015)
من قبلا هم گفتم من شاتل art2 دارم تو آمریکا با 220 بازی می کنم
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
WardeN (04-30-2015)
ورامین نامحدودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آیا اینترنت شما هم امروز ری*ه بود ؟
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اینجا اصفهان پارس آنلاین بععععععلهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به حد اعلاء. بلی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مخابرات از اول هم نامحدودش محدود بود اگه یه کم به باند فشار بیاری چنان نویزی میندازن برات که به گریه میوفتی انقدر قطع و وصل میشه دلت میخواد زنگ بزنی بهشون فحش ... بکشی به پشتیبانیشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©