:smile21:
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد طرف تو نبوده باشی =)) شوخی کردم میدونم خیلی وقت بازی نمیکنی.
پس بقیه کجان هنوز 10-15 نفری مونده بیان پستمو نقل قول کنن یه شکلک بزارن و برن :imspeechlessplz:
خدایی خارجی ها زندگی میکنن
ولی تو کشور ما ... زندگی مارو می*کنه :|
الان داشتم بازی میکردم یارهامم خوب بودن برنده میشدیم
بعد یه کیل گرفتم
و همون لحظه برق رفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد از 5 دقیقه که برق اومد برگشتم دیدم همه لول 11 شدن من لول 6 موندم
آیتم هام رو هم فروخته بودن :|
اعصابم خرد شد 200 تا فحش نام*وسی بهشون دادم و لفت کردم :|
بعد همون لحظه یه نفر اومد تو اتاقم به اونم 200 تا فحش دادم :|
بیچاره اون یه نفر... بابات بود ؟:-?:smile3:
akharin page khunde shode tavasote man page 112 bud alan tu page 121 hastim!! khoda ghovvat khaste nabashid :d
sry fingilsh type mikonam chon windows keyboardo nemishnase alanam ba on screen keyboard pm midam
hichi dg khastam begam i'm back va inke emshab dab ro ok konid play konim man sa@ 9 hatman on misham
ta un moghe bayad 30 ta kar anjam bedam ama b eshghe bache ha site o dustan hatman miam :x
Steam Community :: Known as FCB
اینو چطوری از بلاک در بیارم ایتم هاشو بهش بدم
https://steamcommunity.com/profiles/76561198133814243/
بلاک کردم هر کاری میکنم نمیتونم ادد کنم ان بلاک هم نمیشه
آقا من نمی فهمم مشکل این مسلمونای مغز مریض چیه مثلا من مسیحی ام میام تو روم بنویسم the great jesus که اینا هی میگن الله اکبر والا نمودن مارو هی دارم گیم watch می کنم یکی میاد میگه الله اکبر بد یه چرتی هم می گه یه بار گفت jesus is g6y من چی بگم به این اینارو کی تربیت کرده
همه این یوزر رو ریپورت بن کنید :| Steam Community :: MrSaveH
مال محمد هست ،20 نفر ریپورت کنیم حله فک کنم :D
دوستان یه سایتی پیدا کردم تنظیمات گرافیک دوتا2 رو توضیح میده :
Building the best PC for Dota 2
عالیه خدایی من کیف کردم باهاش
میگم من اگه تنظیماتم رو بزارم روی بالا بد اگه سیستمم نکشه لگ توی بوجود اومدن لگ تاثیر داره ؟
میشه یکی لطف کنه با توجه به این عکسی که من دادم بگه تنظیماتم رو رو چی بزارم بهتره؟ لپ تابم fujitsu هست و فقط همین یه بازی رو با لپ تاب انجام میدم من هیچ اطلاع زیادی از رم-گرافیک -cpu ندارم چون با کنسول بازی میکنم.
http://forum.dotabaz.com/uploaded/1805_01437640508.png
آقا این آیتم autogragph کار اصلیش چی هست ؟ میشه خودمون هم تغییرش بدیم؟ کسی داره که میفروشه بگه من میخرم.
مرسی / فقط آخرین یعنی همه چی رو high کنم؟ اونا رو هم 100 درصد کنم؟ و اینکه کجا باید چک کنم افت فریمم رو؟ و آخرین بوت با پینگ 5؟ یا بوت فایند ؟
رو این حالت قرار بده
فایل پیوست 3948
روزلیشن هم آخریش رو انتخاب کن برو تو بازی با همین net_graph 1 چک کن.
بیا رفیق این توی بات .
فایل پیوست 3949
اینم توی watch game بازی همین الانی
فایل پیوست 3950
و اینکه این نوشته های گوشه رو چطوری ببرم داداش؟ اینایی که fps - ping رو نوشته.مرسی.
الان گزاشتی ما یه چیزی بگیم یا دلمون بسوزه cpu i7 ram4 دیگه چی از یه لپ تاب میخوای باو بزار رو بالا این که GTA Vهم که 13 دی وی دی رو هم میخونه بدون لگ هم اجرا میشه اقا فحش دادن ازاده ؟
آقا یک سوال من ویندوز 8.1 professional دارم بعد product id و اینهاش ارجیناله بعد الان برام یک قسمت اومده زده get windows 10 الان من بزنم windows10 رو دانلود کنه اون وقت دوباره باید برم سی دی کی بخرم براش؟ یا نه همون کد قبلی میمونه کار میکنه؟
در صورتی که ویندوز رو از روش اسکایپ فعال کرده باشین تنها با upgrade ویندوز 10 فعال میشه ، نسخه فعلی RTM هست و برای شرکت های نرم افزاری ارائه شده ، صبر کنید تا 7 مرداد نسخه اصلی بیاد بعد اقدام کنید برای upgrade ، در ضمن ! حرف Ater عزیز هم درست ! ولی دیگه نسخه اصلی بیاد update اجباری نداره :) update هایی داره که بهتره انجام بشه چون رفع باگ هست !
راستی الان اگه من بخوام سیستمم رو ارتقا بدم cpuرو اینتل بزارم یا amd در ضمن میخوام بدونم رم 16 الان چنده
فایل پیوست 3951
یه اپدیت 200mb واسم اومده واسه شما هم اومده؟؟
ای خدا چرا انقدر گاو به من میوفته دوتا مچ رفتم بازی اول لژیون رو طرف دوئل میزدم جاگر که همیشه کنارم وایساده میاد نگاه میکنه به حریف وقتی من مردم شروع میکنه به اتک دادن
بازی دوم بلود سیکر برداشتم دارم یورسا رو میزنم خونش که 7-8% میشه ووید میاد التی میزنه ks میکنه x-( بعد اخر بازی که باختیم میاد میگه i play like dendi commend me x-(:|
آقا یک سایت دیدم من زده رنکتون رو از 2000تا می کنیم 3000 بعد 160تومان!!!!!!!!!!
یکی نیست به این اساتید بگه میشه یه راست رفت با 100تومان اکانت 4000تایی خرید بعضیا خودشون خرن مردم و خر فرض میکنن
ماشالا هر کسی هم واسه خودش پو میشه یه اپن کارت یا ووکامرس دانلود می کنه فروشگاه میزنه
همین الان متوجه شدم یک مکان ایرانی هاست شده برای Pubstomps امید وارم تبلیغات محصوب نشه ولی مثل اینکه ورودیه نداره
Islamic Republic of Iran
Iran Cyber Games International 2015 Pubstomp
Start Time: Monday, August 3, 12:00am
End Time: Sunday, August 9, 10:00am
Iran Cyber Games
Iran,Tehran,Shariati St, In Front Of Golnabi St, No 1106
Tehran, Tehran
Ages 15+