من کلی وقته تو lp ام
کی اهمیت میده؟؟ کلی گیمم سینگل درفت بردم همشو با ez win برام رد کردن رفت
:|
نمایش نسخه قابل چاپ
جون تر که بودم خیلی رپ گوش میکردم که 90% بهرام بود(15 سالگی)
بعد گذشت متال راک گوش میکردم لینکین پارک ، اونسنس.
بعد گذشت و هر آهنگ خارجی از هر خواننده ای که خوب بود.
الان هم اکثرا آهنگ های خالی کلاسیک یا موسیقی متن گشو میدم (همون هایی که توی قروم گذاشتم براتون)
اوایل خیلی با کنسول فوتبال بازی میکردم
بعدش خیلی خیلی CS بازی میکردم
بعد WarII( دوتا1 توی گیم نت)
الان هم Dota 2.
قبلا خیلی دوست و رفیق محلی داشتم.
ولی الان یک نفر هم ندارم (خودم نخواستم)
جالبه که گذره زمان چقدر آدم رو تغیر مید.
از آخرین بازی که یه آهنگ رپ گوش کردم حدود 3 سال میگذره.
آخرین دفعه ای آهنگ متال یا راک گوش کردم رو اصلا به یاد ندارم.
الان اصلا به برد و باخت توی فوتبال اهمیت نمیدم
آخرین بازی که Dota 1 بازی کردم 3-4 سال پیش بود که دوتا2 رو نصب کردم.
آخرین باری که یه هم محلی رو دیدم 3 سال پیش بود.
تنها چیزی که این وسط هیچ وقت تغیر نکرده خانوداه هست.
بعضی وقت ها وقتمون ، عشقمون رو پای چیز هایی میگذاریم که شاید بعد از یکی دوسال دیگه اندازه سر سوزن هم برامون اهمیت نداشته باشن ، ولی اگر همون وقت و عشق رو خرج خانواده کنیم در چند سال بعد وضعیت خیلی خیلی بهتری خواهیم داشت.
به قول لنستر ها Family comes first.
یعنی یه نفر چطوری میتونه اینقدر خوش شانس باشه(PL)که با رنک 2018,single draft بازی کنه و (miracle (tinker بیوفته یارش...بازی 5 روز پیش.
http://forum.dotabaz.com/uploaded/2725_01464933118.png
ID:2396987482
خنده داره چرا باور میکنی دوست عزیز ، این طرفداراشه که این اسم رو گذاشته ، برای اطمینان بیشترم بگم که طی 1 ماه اخیر miracle هیرو disrupter رو پیک نداده اصلا
شما تو بازی مچ ایدیو بزن یا اصن برو پروفایل میراکلو وا کن ببین عجبا :|
http://forum.dotabaz.com/uploaded/2725_01464940320.png
درسته خودشه ، اما واقعا چطوری ممکنه ! چند باری جدیدا این بازیکن نرمال بازی کرده اما بازم سطحش vhs هستش چرا با این pl افتاده ! نکنه پارتی بوده ! چون بعضی ها شانسی یه بازیکن معروف رو ادد میکنن و اونا هم به صورت رندوم یکی از طرفدارها رو برای مدت کوتاه accept میکنن
عجب اندر عجبا
یکی از تفریحات سالمم همین بود برم پلیر 6k رو اد کنم =))
یک ماه پیش که هنوز داشتم با اون اکانت smurf میکردم یکی بود اسمشو گذاشته بود 2kGOD بعد mmrش هم روی پروفایلش بود 2k. تا دیدم به خودم گفتم هی وای من یعنی انقدر بد خراب کردم؟! 2k؟!
invoker بازی کرد حال اومدم! (منی که اهل تعریف نیستم) 2 تا بازی هم به هم خوردیم. البته بعد از بازی اول من یک گیم دیگه رفتم نبود گیم بعدش که گیم سوم من بشه دوباره افتاد جلوم. جفت بازیها هم 6k و 5k داشتیم اما اینم بود :| :d
hodor i'm fapping - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
همین فرمون برم VHS میشه؟ :D
اخر این سیستم منو دیونه میکنه محمد ، هیچیش مثل ادم نیست که . یه چیزایی میبینی که نمیشه استدلال براش اورد
جاتون خالی پینگم از اروپا اومده رو 120 :| از امریکا اومده رو 200! :|
در تعجبم از جماعتی که میبینن شرایط بعضی دیگه در چیزی مشترک باااار ها ازشون بهتره ولی هنوز با شرایط خودشون خوشحالن و دست ازش برنمیدارن...
یادمه با آقای Sharingan رفته بودیم تو گیم، ( ماه رمضون پارسال بود ) ، من اصرار داشتم بریم EU West بازی کنیم پینگش حدود 100 تا بهتر بود واسم ، ولی ایشون گفتن قبول نمیکنن چون پینگ خودشون از روی "15" میاد روی "70" در صورتی که واسه من از 170-180 میومد رو 260
به هیچ وجه هم کوتاه اومدن رو در رفتار ایشون نمیتونستم ببینم ، آخرشم رفتیم سروری که ایشون میگفت
همون روز به خودم گفتم وضع من اینه و نمیتونم تغییرش بدم چون کاری از دستم بر نمیاد، وضع اینترنت این کشور درست نمیشه
ولی من آدمی نیستم که اینطوری خودمو تحقیر کنم وقتی یکی تو اروپا و آمریکا با پینگ 5ms بازی میکنه ولی من حسرت بازی کردن با اون پینگ تو دلم مونده ... چرا باید وایسم و دوتا بازی کنم ؟ چرا برای چیزی که با این وضع عاقبتی نداره دارم پا فشاری میکنم ؟ هیچ وقت هم نمیتونم با تمرین کردن به پای اونا برسم
گذاشتمش کنار ، و از اون روز به تعداد انگشتای دستم بازی نکردم...
و بیشتر وقتم رو برای "سرگرمی" گذاشتم روی بازی ای مثل HearthStone که پینگ مانع نتیجه گرفتن آدم از هوشش نمیشه و شرایطش برای من و اون اروپایی و اون آمریکایی یکسانه و به اعصابمم فشار نمیاد
نمیدونم خوبه یا بد ... قضاوتی هم در کار نیست
باشد که بیندیشید
''iMM
کاملا موافقم(بجز قسمتی که در مورد پوریا حرف زدی ، چون به من ربطی نداره که بخوام موافقت و مخالفت کنم)
کشور******************* هست هیچ امیدی برای خیلی از ارزو ها نیست در صورتی که اگر توی یه کشور جهان دوم بود وضعیت خیلی خیلی هموار تر بود.
خوب کاری کردی ول کردی من هم جدیدا خیلی دارم به این فکر میکنم.
--------------------
امده بودم این رو بگم
دقت کردین توی این چند وقت اخیر 3 ساله چقدر Orb Effect Atk هیرو ها آزاد شده؟
لول 3 ursa از Effect در امد.
لول 2 cilinkz از Effect در امد.
لول 2 huskar ا Effect در امد.
لول 2 Venom از Effect در امد.
کس و نا کس از Effect در امد.
بعد این وسط لول 1 هیرو AM هنوز Effect هست :|
خاک تو سر Icefrog
بعد من میگم icefrog بعضی از هیرو ها از روی علاقه شخصی قوی میکنه بعضی دیگه رو نرف ، بعضی ها میخندن !
ATER بذار anti mage همینی که هست بمونه ! اگر تغییرش بدن کس و ناکس باهاش پلی میدن همین مونده که anti mage هم پیک ثابت بشه ، خودتم میدونی الان فردی که بتونه با این هیرو فارم خوبی داشته باشه کمتر هیرویی هست که بزنتش
اخه چرا خیلی ها فکر می کنن نمی تونن تو دوتا2 به جایی برسن و در ضمن اگه هر کسی گیمی رو بازی میکنه باید خیلی حرفه ای بشه یا ازش حتما پول در بیار خو شما هم دوتا رو برای فان بازی کن. حالا اگر می خوای حرفه ای بشی درآمد داشته باشی باید تلاش کنی دوتا کاملا اکتسابی و بستگی به تلاش افراد داره. البته همیشه هوش تاثیر گذار ولی الان شما تو هر رشته ورزشی که فعالیت می کنی اول برای علاقست بعد وقتی می بینی میتونی ازش درآمد داشته باشی مسیر حرفه ای رو انتخاب میکنی.
طرف 5صبح از خواب بیدار میشه 3ساعت دویدن تمرین میکنه کلی باشگاه کلی رژیم های غذایی و...
امه کدوم از ما ها اومدیم واقعا تمرین کنیم برای دوتا. همه دوست دارن در حالی داره بهشون خوش میگذره یهو puppey بیاد بش پیام بده که بیا برین ti :D
در مورد اینترنت ایران که خیلی ایراد داره شکی نیست ولی من به شخصه نمیدونم چرا وقتی خیلی از شرکت ها یا حداقل دو تا از اونا که خیلی معروف اند و واقعا پینگ خوبی دارن رد بچه ها انتخاب نمیکنن.
عزیز من , اصلا امکان نداره که من به شما همچین حرفی زده باشم , امکان نداره , حتما فرد دیگه ای با ما بوده که نمیتونسته West بازی کنه و من به خاطر اون فرد سرور رو عوض نکردم.
دلیلم بگم خدمتت که من خودم همیشه West بازی میکنم چون ISP م UPC هست که ماله هلنده و غرب اروپاست.
ازت ممنونم که من رو Subject خودت قرار میدی تا داغونیه نت رو با من توضیح بدی.
این جواب منطقیه پسته شما.
حالا اگه بخوام حرف دلم رو بزنم , خیلی مدته میشناسمت, واقعا ازت انتظار نداشتم همچین حرفی رو بزنی , از Ater عزیزم تشکر میکنم که حرف شما رو تایید کرد.
فقط میتونم بگم واقعا متاسفم برا بعضی از دوستان , همه ی اعضای این سایت و قبله این سایت میدونن من هیچوقت نه به کسی بدی کردم , نه بدیه کسی رو خواستم.
خیلی موفع ها هم هست 5 نفریم وقتی میبینم 2 نفر دیگه میخوان بازی کنن میرم Coach میشینم که اون بنده خدای دیگه لذتش رو ببره.
در آخر هم یادتون نره با خراب کردن بقیه به جایی نمیریسید
سلام،نه خیر پوریا جان کاملا اشتباه همین چند وقت پیش بود با هم بازی کردیم west هم رفتیم کاملا یادمه .(یادم هست گفتی برای تو فرقی نداره هر جا خواستیم بریم منم گفتم روسیه یا وست گفتی وست،پرسیدی فرقی نداره برات گفتم نه،رفتیم.) خیلی خیلی هم بهم کمک کردی چه توی دوتا چه مدارک خارج از کشور و حتی یادمه خیلی لطف کردی و زنگ زدی به دوستت و از اون برام پرسیدی
برخوردتم عالی :) همیشه هم میگی عزیز دل برادر b-) در کل دمت گرم و من از همین تریبون اعلام میکنم خیلی خیلییییی ممنونم ازت و خیلی گلییییی
پوریا همچیش خوبه اما اگر بتونم کلمه بردار رو ازش بگیرم عالی میشه :p
عزیز من چرا اشتباه برداشت میکنی :|
تایید من فقط برای قسمتی بود که ایشون گفت "آدم توی ایران نمیتونه با این نت به جایی برسه ، با این بازی داریم وقتمون رو تلف میکنیم و.." بود ، دیدید که در ادامه این که گفتم "موافقم" در مورد همین چیز ها حرف زدم و اصلا اشاره ای به بحث و حرفی که بین شما پیش امده بود نزدم، وگرنه من تاحالا اصلا با شما تو یه پارتی نبودم که بخوام قضاوت کنم برای همین هم نقل قول نکردم که اون قسمت که اسم شما توش برده بود نیاد که اشتباه فکر کنید دارم اون رو تایید میکنم..
اصلا شما دیدی دو نفر باهم بحث کنن من بپرم طرف یکی رو بگیرم یا تاییدش کنم ، یا به کسی توهین کنم یا از کسی بد بگم؟
خدایی نگاه کنین رقیب چطوری انداخت فقط winrate اینارو نگاه کنین.nyx بعد 12 برد پشت هم اولین باخت اکانتشو تجربه کرد:|
نابوووود شدم این بازی...x mark+torrent+ship+sunstrike=dead
تا قبل bkb یه ez کیل به تمام معنا بودم هرچند 1-6 بودم شدم 12-9...
باور نمیکردم روبرو اینا بردم :D.یارام مخصوصا wind عالی بازی کردن.
Match 2409702648 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
من هم واقعا از طرز جواب دادن شما تعجب کردم چون منم دقیقا خیلی وقته میشناسمتون. حتی فکر میکردم از پست من تشکر کنین "فقط" چون مطمئن بودم شما جبهه نمیگیری
شاید من خواستم بریم East شما گفتی West قضیه ی 1 سال پیشه ولی مطمئن باش من از دروغ گفت متنفرم و هیچ وقت توی پست هام چیزیو به دروغ نگفتم. شما یادت نمیاد مشکلی نیست. اصلا انتظار همچین برداشتی رو از طرف شما نداشتم
خلاصه فکر کنین من اینو از خودم ساختم و بین اینهمه کاربر انجمن دست گذاشتم رو شما که از همین داستان ساختگی خودم درس بزرگی بگیرم ;)
فقط اینو بدون رفیق هیچ کس حتی خود دروغگو هم از دروغ شنیدن خوشش نمیاد،به هیچ وجه هم منظورم با شما نبود کلی گفتم.
من که روزی از استت های بازی هام عکس نمیزارم ولی این مجبورم کرد بذارم! این بازی خیلی بازی قشنگ و طولانی بود تیممون هم همه ایرانی بودن! نمیدونم چطور بازیو بردیم
این بازی به باگ بودن اینووکر هم اشاره میکنه خودم پیکش کرده بودم من روزی با اینووکر بازی نمیکنم! فقط چندتا کلیپ توی یوتیوب ازش دیده بودم که اینطور تونستم باهاش برم... درکل بازی خیلی خوبی بود
Match 2409846991 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
تایید میشه
آخرین بار کسی که منو coach کرد این بود باختیم :| :))
----------------------------------------------
حالا که بحث سوء تفاهم شد بزارید یک داستان مشابهی رو تعریف کنم :دی
قدیما زمان دوتا 1 . اصلا قبل از این سایت که هممون سایت پلی دوتا بودیم. بچه ها عادت داشتیم میرفتم با هم گیم. همیشه و اکثر مواقع هم erfan.esf که اینجا متاسفانه بن شده هاست میشد.
یکروز رفتیم دوتا (همیشه مپ فان میرفتیم) من nyx بهم افتاد random بعد اومدم برم لاین پایین. نوشتم man payin, man payin اینطوری هم نه 2 بار با فاصله. در حالی که منظورم این بود: من پایین؟!!!
اینا فکر کرده بودن من میخوام تنها باشم پایین اونم جلو کی morphling فرزاد اسکلت :)) هیچی دیگه بازی رو باختیم چقدرم فید داده بودم به morph کار به دعوا کشید عرفان با اون لهجه اصفهانی خفنش داد میزد محمد غلط میکنی بیای دیگه تو هاست من :))
نگران نباشید فرداش آشتی کردیم رفتیم castle fight چه حالی هم داد. یادش بخیر. اما اگر من اونجا یک علامت ؟ گذاشته بودم همه چی حل بودا :))
شما به اسم , اسمه من رو آوردی , و به من با طعنه زدن توپیدی کاملا مشخصه تو این جمله داری میگی پسره ( من ) به خطر 50 تا دونه پینگ , من ( شما ) رو ملاقه نزد
بعد میگی انتظار داشتم پستم رو لایک کنی؟ چند چندی با خودت؟ میخوای یه ماچم بدمت؟نقل قول:
ولی ایشون گفتن قبول نمیکنن چون پینگ خودشون از روی "15" میاد روی "70" در صورتی که واسه من از 170-180 میومد رو 260
به هیچ وجه هم کوتاه اومدن رو در رفتار ایشون نمیتونستم ببینم ، آخرشم رفتیم سروری که ایشون میگفت
من نگفتم دروغ میگی , گفتم 100 % کسه دیگه ای با ما بوده که نمیتونسته اون لحظه تو West بازی کنه. Get your facts Right
-----------------
دوستان , من خیلی راحت میتونم بگم , من دانشجو پزشکیم , من پینگم 20 ه , من تو اروپا زندگی میکنم و غیره و کلا به من نمیخورین , ولی این جمله از لحاظه انسانی غلطه و من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم همچین حرفی از دهنم در بیاد و به کسی بی احترامی کنم.
همینطور که هیچوقت نکردم و سعی میکنم هیچوقت هم نکنم.
نو کلا نوبی بابا مردیکه گلابی :دینقل قول:
تایید میشه
آخرین بار کسی که منو coach کرد این بود باختیم
حتما اشتباه اسمی بوده imm جان .
پوریای عزیز هر از چند گاهی اواتار و اسمو عوض میکنه که منم نمیتونم بفهمم کیه ؟؟ (البته با پوزش از پوریا)
الان یه nickname گذاشتم .
در ضمن پوریا خیلی دوست گلیه . دیروز ازش کمک خواستم , کل وقتشو برا من گذاشت.
Sent from my HUAWEI Y600-U20 using Tapatalk
ای ************ به این نت بازی هارو ندیدم. دوستان واسه ایرانسل چه بسته ای بگیرم خوبه ؟؟؟ 1500ت 100 مگ میده ؟؟؟wtf !!
این دیگه نوع برداشت شماست ، من چی میگم شما چی میشنوی
من خودم هنوزم میگم ممنونتم به خاطر اون همه سوالی که راجع به پزشکی ازت پرسیدم و جواب دادی ، قصدی برای بد نشون دادن شما نداشتم ، بعد شما با این همه اوصاف دوستان داری بد ترین برداشت ممکن رو از حرف من میکنی
از نظر من پستم اصلا شما رو خراب نکرد، چون چیز بدی نگفته بودم، الان هم از منظور اولیه من خیییییییلی دور شدیم
توی کل تاریخ DOTA اصلا تا حالا نداشتیم این جوری SF نرف بشه
بقیه هیرو های mid اکثرا قوی شدن این بد بخت تازه مانای lvl1 هم زیاد شده :|
چرا فک میکنی sf الان نرف هست،sf هنوز که هنوزه همه رو میزنه.
من یک ماهه میگیرم 3gb میشه 13تومن. خوبیش اینه که مثل بقیه بسته ها شبانه و روزانه نداره و هروقت خواستی استفاده میکنی.
البته اینم بگم من این بسته رو برای دوتا استفاده نمیکنم و باهاش کارای گوشیمو میگردونم که خوبم کفاف میده :دی بسته های ایرانسل مفت گرونن
مانا اسکیل یکش زیاد نشده، فقط برگشته به چیزی که چند تا پتچ قبلی بود البته یادم نمیاد کدوم ولی بعد از 6.80 بود که مانا اسکیل یکش از 90 اومد به 75 و یه مدت اینجوری موند و الان از 75 برگشت به همون 90
ولی درکل از نظر من sf ضعیف نشده ها ....
کلی بیش از دو دهه از بیماری پارکینسون رنج می برد . او با لقب بزرگترین، از اسطوره **های تاریخ ورزش است. محمد علی که صبح امروز درگذشته در اوایل دهه ١٣٧٠ سفری هم به ایران داشت
روحش شــــــــاد یادش گرامی.