نمیدونم منم واقعا نمیتونم همچین چیزیو درک کنم!
خبرشم توی سایت های خبریه شهرستان دزفول میتونی ببینی...
اینجا هم تگزاسی شده واسه خودش
نمایش نسخه قابل چاپ
بیشتر مرگ در جوانان علت در تفکر اونهاست جدا از حوادث طبیعی
فیلم ایرانی نهنگ عنبر از رضا عطاران رو به همه پیشنهاد میکنم
حتما ببینید! یکی از بهترین فیلم های ایرانی بوده که دیدم خیلی هم خنده داره :awesomenessplz:
حس خیلی خیلی بدددددددددددددددددد
بدترین باخت عمرم رو تو این بازی دیدم
بازی تموم شده بود slark و void رفتن تو fountain دلقک بازی ! جفتشون مردن! buyback دادن رفتن دوباره مردن !!! تیم حریف در کمال ناباوری بازیو اومد جم کرد!! hp throne حریف زیر 200 بود!
با وجود اینکه بازیکن sven تو leaderboard نفر 54ام هست بازی ez win بود که .......
Match 2088778810 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این در صورتی هست که برای هر 2طرف 2k,3k,4,7k باشه ولی مشکل تو این بازی نوب بودن یا retardداشتن نبود. باید بازیرو ببینی slark بازیکن خیلی خوبیم بود ولی حرکت آخرش به فنا داد ازون حرکاتی که فقط تو fails of the week میشه دید
البته چرا انتظار برد نداشته باشیم بازی ez win بود اگر slark void نمیرفتن جلو fountain دلقک بازی بجا اینکه throne رو تموم کنن
تازه همین sven هم همچین بازیکن عجیبی نبود که آدم بخواد جلوش تسلیم شه. وقتی بردن خود sven باورش نمیشد بردن
اگر اینجوره که شما میگین sven تقریبا 90 % این اکانت رو خریده چون با 7k بازی کردن اصلا کار راحتی نیست
خداییش یکی از باحال ترین و شاد ترین آهنگ هایی که توی چند سال اخیر گوش دادم
آهنگ عذرا خانم با صدای جواد دادیان
Dota 2 - Leaderboards
اینجا میتونید نفرات برتر توی هر منطقه رو ببینید
بنده خدا اکانتش verified هست و بازیکن تیم Burden United هست
بازیش که بدون شک خیلی خوب بود از بازیاش هم میشه متوجه شد ولی خب حتی توی بازیهایی که بازیکنان خیلی معروف هم هستن بازی ez win و یکطرفه زیاد هست
در کل بازی سطح بالایی بود فقط بازیی 100% برد بود که در ارز 5 ثانیه تبدیل به باخت شد
140 بازی انجام دادم هنوز 50نشده برای رنک .
nice valve
امروز مذخرف ترین روز کاری من تو dota 2 بود
گفتم برم blood seecker بشینم هیرو چلنجمو رد کنم
رفتم یه AP سرچ گذاشتم بعد 5 دقیقه یه گیم اورده یکی اکسپت نکرد
دوباره سرچ گذاشتم یکی load نشد
دوباره سرچ گذاشتم رفتم تو بازی یکی لیو داد گیم حساب نمیشد
دوباره رفتم تو بازی بعد first blood یکی از ما رفت پشتش یکی دیگم رفت 3به5 شد نمیشد بازیو برد لیو دادم
یه سرچ دیگه گذاشتم رفتم تو بازی خوردم به تیم نوب
هوسکاره از بوچره فرار میکرد
:| لامصب وایسا شیشش کن یخده بزنیش کارش تمومه
حالا این هیچی QOP مون راه میوفتاد دنبال اوگرمگی اونا یه چیزی در حدود 12-13 بار اوگره کشتش
دریغ از یه وارد در مپ
امبرمونم معلوم نبود چش بود رفت اول بازی رو فانتین وایستاد تکون نمیخورد لامصب لیو بده لااقل پول بیشتری به تیم برسه
خودمم که این وستا له میشدم منم یه نوب سگ مث همشون
:| خب چیکار میکردم؟؟
Sfمون جلو بوچرشون له شد تو مید ول کرد رفت جنگل هیچ کاری نمیتونست بکنه بوچره مین 10 byond godlike شده بود
:|
o_O
o_O
o_O
o_O
o_O
برم بمیرم با این بازیم
هیچی دیگه تحقیر شدم با لگد کامپیوترو خاموش کردمو رفتم
:-\
البته ناگفته نماند که هوسکارو ریپورت کردم:-|
تاثیریم داره؟؟؟
باید یه تاپیک بزنیم به نام : هر بازی که خراب شد بیا اینجا تعریف کن .
والا
اطلاعیه فوری :
بدلیل درخواست تیم E-Lab و موافقت تیم Scenario ، بازی این دو تیم در افتتاحیه تورنومنت ایرانی مذکور ، به روز شنبه 21 بهمن 94 موکول شد .
قابل ذکر است بازی بر روی تیکت همان تورنومنت برگزار میشود و همچنین میتوانید مسابقات این تورنومنت را ( از جمله همین بازی افتتاحیه ) رایگان از طریق خود بازی تماشا کنید
بازیکن نقش 3 تیم NaVi یعنی Dmitry “Ax.Mo” Morozov از این تیم جدا شد.
این بازیکن که در دسامبر سال پیش به NaVi پیوسته بود. فعلا برای نقش 3 تیم بازیکنی اعلام نشده.
Manager این تیم Eugene "ugin" Erofeev هم در این رابطه گفت:
"We are extremely thankful to Dima for being with us all this time. We are sure that he is a good player with a great future ahead, but, unfortunately, the guys have been unable to agree on certain points at this stage and decided that playing together wasn’t the best choice to make. We wish Dmitry the best of luck in his future gaming career."
اعضای فعلی تیم:
Danil "Dendi" Ishutin
Аkbar "SoNNeikO" Butaev
Ivan "ArtStyle" Аntonov
Dmitry "Ditya-Ra" Minenkov
غیر از دوتا 2 از سایتی استریمی جایی نمیشه دیدش ؟
6.86d:
--
* Aether Lens now has a 550 gold recipe instead of a Cloak (no longer grants Magic Resistance)
* Hand of God cooldown is no longer reduced by Aghanim's Scepter
* Invoker's base agility reduced from 20 to 14
* Deafening Blast manacost increased from 200 to 300
بیچاره chen حداقل cd رو کمی افزایش میدادن با aghs مثلا 50 یا 60 ثانیه
هاها اینا دیگه کین یه مدت اینوکر رو قوی کردن باز ضعیف شد،واقعا که...
خدارو شکر که ضعیف شد دیگه حالم داشت به هم میخوره انقدر اینو اسپم پیک میکردن.
چجوری میگین invoker ضعیف شد ؟ رشد agility به هیچ وجه برای اینووکر اهمیت نداره . اگه هم داشته باشه خیلی کم !
100 تا مانا هم تاثیری نداره . چون defeating blast رو معمولا زمانی که هر 3 تا اورب بالای 4-5 باشن میزنن .
در کل تاثیر زیادی رو اینووکر نمیزاره .
still op as shit
هر چیزی که کم بشه خواه 1 واحد تاثیر داره . اینوکر هم کم طبیعتا روش تاثیر میزاره .100 مانا که دیگه جای خود داره میدونی چند بار با 100 مانا فرار کردم ؟
میشه یه نفر جواب سوال من رو بده ؟