فحشه به صورت مودبانه یعنی فاحشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فحشه به صورت مودبانه یعنی فاحشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteپنهان کننده: مخفی
خیلی دیگه تند رفتی هرزه میشه معنیش اگه بخوان بگن حر** زاده blayt هم اضافش میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا من مخفی کردم تصحیح کن نقل و قول رو بی زحمت
+11 هم دیدیم امروز 3 تا رنک رفتم 3 تاشو هم بردم این اخری رو که بردم +11 داد
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
FCB (09-16-2016)
کسی نیست تو لول های 23باشه باهم بریم نرمال؟
حوصلم سر رفت خدایی
من هستم فقطم نرمال ميرم اعصاب رنكو ندارم ولي فقط شبا از ٩ به بعد ميامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
riot (شرکت بازی lol) پلیرارو بخاطر GG EZ گفتن آخر بازی بن میکنه برای دو هفته.
https://www.np.reddit.com/r/leagueof..._got_punished/
ATER (09-16-2016),Mohammad_ai69 (09-16-2016)
اگر واقعیت داشته باشه به این میگن شرکت ! قبل که بیام دوتا 2 بهم lol پیشنهاد دادن کسی که رنکش فکر کنم 6k بود توی lol اما من نرفتم !
دوستان کسی تاحالا مینی سریال Histories & Lore ساخت HBO رو دیده؟
سریال انیمیشنی هست که بیشترش تصویر و ارت ورک و عکس های متحرک که با صدا خود هنر پیشه های سریال GOT ساخته شده ، 90 قسمت هست هر قسمت بین 2تا7 دقیقه و توی هر قسمت یه چیزی از GOT رو توضیح میده.
مثلا بچه های جنگل کیا هستن و اصلا از کجا امدن یا اندل ها کیا هستن یا اولین مردان یکا هستن ، والرین ها کیا هستن ، سیتادل کیه و...
به طور کلی عالیه ، خلاصه کتاب نقمه یخ و آتش توشه!
تا حالا هم 57 قسمتش زیرنویس فارسی شده.
اطلاعات بیشتر در
Histories & Lore - Game of Thrones Wiki - Wikia
و
https://www.youtube.com/watch?v=J-5o...586E36EFD74763
اصلا از دستش ندید!!!!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
''iMM (09-16-2016),samdeloges (09-16-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©