Twitch
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز خب شما که میگی توییچ بگو کدوم چنلش !!
میخوام بگم گند زدم به سیستم سطح بندی والو که منو با هرچی فیدره انداخت Match 2094852251 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
و گند زدم به همه فیدر های عقده ای که بازی بقیرو خراب میکنن
تو اخرین بازی یارو chen بود بعدش کرم میریخت همرو با خون پر برمیگردوند بیس !
اینجاست که disable کاربرد خودش رو نشون میده...
تیم Scenario تونست تیم E-Lab رو در افتتاحیه تورنومنت X شکست بده با نتیجه ی 1-0 .... نکته : بازی bo3 بود ولی بدلیل شرایط خیلی بد اینترنت تیم E-Lab ، بازی دوم برگزار نشد .
خودمونیما ولی GH-GOD <3 Roudz فکر نکنم بتونه از پوریا خودمون بهتر rubick بازی کنه هر چقدرم که شاخ بود .
پوریا 242 وین با روبیک داره :)
بعضی وقت ها بین روز های معمولی و یا حتی روز های خوب فقط کافیه ادم یه خبر رو بشنوه و دلش بگیره....
خیلی بده, هیییی خدا.... حتی نشستم دوتا هم بازی کردم جواب نداده... همش خراب کردم و یا فکرم مشغول بوده :(
دوستان کسی در مورد کفش اسکیت اطلاعاتی داره ؟ ( نیم حرفه ای و حرفه ای )
یعنی سیستم سطح بندی دوتا کشک ! Match 2095887837 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats تو تیم من هرچی عقده ای بود و تیم حریف همه از دم حرفه ای !
تازه از من طلب کارم بودن
داداش ناموسا شما هم درست تر پیک کن :|
آخه شما یه دلیل بیار برای من چرا جلوی یه همچین تیمی nyx پیک کردی ؟؟؟؟ حالا کاری با اینکه بقیه بازیشون از شما بدتر بود ندارم ولی آخه آدم جلوی 3تا هیروی خر health نمیاد یه هیروی int کشی مثل nyx پیک بده .
شما میتونستی LS پیک بدی چون راحت ضد اون 3تا هیروی سگ استرنج تیم مقابل هست ، در ضمن بدون اینکه مزاحم بقیه بشی میتونی راحت توی جنگل فارم کنی
امیدوارم ناراحت نشی ولی یکم بازی نگاه کن بیشتر یاد بگیری
دوستان برن اين بازي رو ببينن كلن 10 دقيقه هس كليپش
https://www.youtube.com/watch?v=DuqpcHzQGqc
بازي Miracle- با Invoker
اگه ايشون دوتا بازن ما چي ميشيم اوخ؟:D
دقیقا درسته
یکی از مشکلات جامعه دوتابازا اینه که عشقی پیک میکنن
پیک اول ساپورت یا مید
اگه هیروتون ضد زیاد داره پیک نکنین که مجبور به ری پیک بشین یا اصن برین تو بازی سرویس بشین
یه ذره فکر کنین خب درسته بعضی وقتا خوب یارا و اکانت ها با هم مچ نمیشن ولی دیگه هربار که میبازین مشکل از dota نیست
والللللا
اومدم یک دست نرمال بازی کردم خیلی بد باختیم توی این بازی در اصل R A P E شدیم! حالا کار ندارم چیزی که میخوام بگم اینه که توی بازی های نرمال و unranked همه پلیری میوفته باهم؟ چرا توی تیم من باید یکی باشه رو پروفایلش بزنه solo mmr 1.3k ولی تیم حریف همه بالای 3.5k باید باشن حتی یکیشون 4.2k بود! این انصاف نیست
امروز توی کلش یک نفر از کلن رو به رو که باهاشون وار داریم اومده بود کلن ما!! منم اتفاقی اون موقع رفتم تو کلش دیدم یکی اومده خارجی حرف میزنه بچه ها نمیتونن ج بدن چرت و پرت میگن بهش...
شروع کردم صحبت کردن حال و احوال. طرف گفت 30 سالشه از کاناداست و اینا و از کلن رو به رویی اومده به خاطر من!! پرسید چرا با war star کم توی پروفایلت تونستی 5 ما (max th9) رو 3 کنی؟ گفتم acc دوم هست war star کمه.
بعد گفت چند سالته گفتم 20 گفت cool cool. گفتم میخوای بمونی؟ گفت نه به خاطر تو اومدم ببرمت کلن خودمون!! گفتم نه و این حرفا بعد رفت.
شرایط کلنشون رو بخونید از خنده میمیرید!! اما از دید من همین شرایط باعث موفقیتشون شده...
وار رو دقیقا" rape شدیم انقدر خوب میزدن. اون 5 هم که من 3 کردم مپش مکس تان 9 بود و ضد 3 star چیده شده بود که من با golaloon 3 کردم :)
به بچه ها گفتم بچه ها اومدن خواستگاریم خخخ گفتن بهش بگو میخوام درس بخونم نمیتونم بیام :))
فیلم از اتک و اینا خواستید بگید میزارم. فرار مغز ها اینه خلاصه :D کوچیک همه ایم ;)
یادش بخیر اونموقع که من کلشو شروع کردم بازی پکا نداشت
هی جوونی کجایی؟؟
کسی اینجا اهل اموزش دادن هست ؟
دوستان ايشون ميشناسين؟
4DR - Liquipedia Dota 2 Wiki
خيلي بازيكن مشتي هستن برين 2 تا بازي ببينين ازش
خصوصن Naga
چشام بشدت تو این چند ماه ضعیف شدن.... از هرکی هم میپرسم اونا هم دارن میگن رسما دارن کور میشن :|
شما هم مشکل ضعیفی چشم پیدا نکردین تو این مدت ؟!
lightgod - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats حس خوبــیه
وقتی تو بازی با هاسکار الترا میشی =))
من تا الان فقط شک داشتم این اپر اتور های مخابرات گاون ولی الان دیگه 100% مطمئن شدم نتم غیر از پینگ بالا هیچ مشکلی نداره
یک ساعت پیش سیم تلفن رو از مومدم در اوردم یک ساعت صبر کردم زنگ زدم 2020 گفتم من نتم 1 هفتس قطع شده حالا جواب پاسخگو :
اپراتور : شماره تلفن
من : 77*****
اپراتور : شمار مرکز مخابراطی عاطف هستین این مشکل 1 هفتس شروع شده کلان سراسریه تا هفته دیگه درست میشه !
من : باشه ولی یچیزی بگم ؟
اپراتور : بگو
من : نتم مشکلی نداره همین 1 ساعت پیش سیم تلفن رو فقط از مودم در اوردم فقط خواستم اثبات کنم شماها فقط ادم رومیپیچونین و خیلی گاو تشریف دارین
بد بخت سریع قطع کرد تلفن رو
من فعلان برم از دست این گوساله شکایت کنم امیدوارم اخراج شه
بعد از سه ماه دقیقا 93 روز رفتم پیشخوان دولت برای گرفتن کارت ملی طرف میگه هنوز صادر نشده بروه 40 روز دیگه بیا.
توی همین 92 روز از کار و زندگی افتادم حالا مگه 40 روز دیگه هم روش
لعنت به سر تا پای ........................
دقیقا.نمیدونم صدور یه کارت چقدر طول میکشه.3 ماهه نمیتونم توی بانک حساب باز کنم به خاطر کارت ملی.
سر شناسنامه هم همین درد سر رو داشتم رفتم شهر ری اداره ثبت احوال یه مشت مفت خور هیچ کاری نمیکردن.
حداقل 20 بار از طبقه اول تا سوم رفتم توی همه اتاق ها فقط پاس میدادن به همدیگه ارباب رجوع رو بعد 4 ساعت تازه کارمو راه انداختن.
توی دوتا باف وقتی من توی پروفایله خودم میرم
minevise:This profile is private
چه کنم؟!
https://www.mediafire.com/?2rs17verjkpanbq
خدمت شما. baseش max تان ۹ بود و anti 3 star اما ۳ کردمش...کف بچه ها کلن که نبریده بود هیچی کلن رو ب رویی هم حال کرد :D
نوشته چه حسی داری
یه هفتس dota بازی نکردم به نظرتون چه حسی میتونم داشته باشم؟؟؟
انقدر خوشحالم که میخوام مثه وینتر پرواز کنم
:|
ای نایدی رنک خوبی میده ؟
Phant0m - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats