بابا بیخیال من صبا نت دارم نم چطوره دم به دقیقه خط قرمز میاد بالا صفحه ولی بازی میکنم مثلا نت قطع میشه بعد که وصل شد میبینم یه دابل کیل گرفتم! حس شیشمم در حدی قوی شده LoL تو دیز کانکتی کلیلک میکنم کیل میگیرم :v
بابا بیخیال من صبا نت دارم نم چطوره دم به دقیقه خط قرمز میاد بالا صفحه ولی بازی میکنم مثلا نت قطع میشه بعد که وصل شد میبینم یه دابل کیل گرفتم! حس شیشمم در حدی قوی شده LoL تو دیز کانکتی کلیلک میکنم کیل میگیرم :v
lol
اصرات لگ زیاده
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ای گفتی زمانی که تازه اومده بودم دوتا ۲ چون خیلی هیجان داشتم از سر ناچاری با پینگ ۸۰۰ هم بازی میکردیم تو خونه دانشجویی ، خیلی باحال بود . Pudge گرفته بودم اینقدر این پینگ حس ششم رو تقویت کرده بود که hook میکردم در سطح پینگ ۱۰۰ . حدس میزدم مسیرش کجاست و جلوترش مینداختم چون dly داشت خودش میکشید ای حال میداد خونه دانشجویی منفجر میشد از خندهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (06-20-2015),Darktoheaven (06-20-2015),Four-Eyes (06-21-2015),Soul Keeper (06-20-2015),رهی (06-20-2015)
همین الان پسر عموم زنگ زد گفت با کاهش پینگ پینگش 85ه:d
BenyKhan (06-22-2015)
دوستان یه سوال
از کنار سیم تلفن خونه ی ما کابل برق ( کولر ) رد میشه !
درست از کنارش ! چسبیدن به هم
ربطی به پینگ داره ؟!
ماشاالله نویزم هم 52
البته اگه درست تشخیص داده باشم
چیکار کنم من؟
ویرایش توسط BenyKhan : 06-22-2015 در ساعت 08:21 PM
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
خط شما خیلی خرابهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولش که SNR زیادش خوبه و Attenuation کمش !
Attenuation dB
20dB-30dB عالی
30dB-40dB خیلی خوب
40dB-50dB خوب
50dB-60dB خط ضعیف
60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر کیفیت خط طبقه بندی میشن
SNR Margin dB
6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت
من خودم یه خط دارم نویزش بالاست ، ولی سرعتش از خطی که نویزش کم هست ولی SNR جالبی نداره بهتره ! واقعا نمیدونم کی میشه یه خط دیتا دیجیتال داشته باشیم (هست به ما نمیدن بدن هم مودمش خیلی گرونه)
یه راه حل بدم بهت شاید مشکل نویزت حل شد
اول همه تلفن هارو از پریز بکش ( با یک Splitier با کیفیت مودمت رو به نزدیک ترین پریز که وارد خونه شده وصل کن) اگه تغییر زیادی مشاهده کردی بدون که سیم های تلفنت با برق یکی شده بعضی حاها و این باعث نویز هست اگه نه که برو از جلوی در وصل کن اونجا تست کن ، اگه بهتر شد که سیم مستقیم تنها چارته ، اگه نشد بزنگ پشتیبانی و مقادیری که دیدی و یادداشت کردی رو بهش بگو شاید اگه فرجی بشه توی بوخت خط تعمیر/تعویض بشه و مشکلت حل بشه ( بدترین حالت اونجاست که سیم کشی خارج خونه مشکل داشته باشه که کم پیش میاد)
ویرایش توسط Ajax : 06-22-2015 در ساعت 10:19 PM
''iMM (06-23-2015),Four-Eyes (06-22-2015),Milad._.R (06-22-2015),Mohammad_ai69 (06-22-2015),رهی (06-22-2015)
یعنی کابل برقی که از بغل سیم تلفن رد میشه ربطی به نویز نداره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
یه راهنمایی کن من هم تست کنم ببینم وضعیت چطور هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب کجا برم ؟ :d
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©