8 مگ :-o سرعت دانلود 900 kb/s واقعآ 14 گیگ 36 از کدوم isp
نمایش نسخه قابل چاپ
والا من یه 256 از پارس انلاین دارم که با 1.5تا2 مگ دانلود میکنه +
6ماهه 12 گیگ حجم 50 تومن
پینگ خیلی پایینه لی نمیدونم چرا بازی رو اسلو باز میکنه :|
این هفته که رفتم اونجا حتما یه اسکرین شات براتون میگیرم
من یه زمانی با مخابرات با 92 هم بازی کردم با سرور اروپا ::((
نمیدونم چرا پهنای باندش رو نصف کردن
الان پینگ کم میشه 300
جهت اطلاعتنون بگم دوستان اینترنت و آی اس پی ها در ایران همشون بدون استثنا علنا کلاه بردار هستند! شما میرید اینترنت 2 mb میگیرید و فکر میکنید که 2 مگ اینترنت گرفتید درسته؟
در وحله اول چیزی که کمتر کسی میدونه اینکه اون اینترنت 2 مگا (بیت) بر ثانیه هست و نه 2 مگا بایت!!! در حقیقت اون اینترنت 256 کیلو (بایت) بر ثانیه هست!
1 بیت 1 هشتم 1 بایت هست!! و با b کوچک نشان داده میشه و بایت با B بزرگ!! اونها هرگز به شما نمیگند که به شما اینترنت 2 مگا (بیت) میدند! فقط و فقط b رو کوچک مینویسند!! یعنی مینویسند 2mb همین!! بعد اگر سوال کنید به شما میگند شما که نت 2 مگا بایت نگرفتی؟؟ شما 2 مگا بیت گرفتی که البته کمتر کسی سوال میکنه و دقت میکنه!!
پس نتیجه شد اینکه در حقیقت شرکت ها به شما به جای اینترنت 2 مگا بایت ، نت 256 کیلو میدهند با استقاده از یک ترفند علنا فریبکارانه و با استفاده از دانش کم و فریب مشتری ها!
و تازه بعد از اون اون 256 کیلو رو با 8 نفر دیگه شیر میکنند! پس شد چقدر؟؟ شد 256 کیلو بایت دوبازه تقسیم بر 8! برید حساب کنید چقدر میشه؟؟ و برای همینه که وقتی زنگ میزنید به شما جواب میدهند اگر پینگ میخواید برید سرویس Dedicated بگیرید!
این هم باز یک ترفند هست که شما را با اسم برند های مختلف سرگرم میکنند که میگید این بهتر هست یا اون در حالیکه سر و ته از یک قانون تبعیت میکنند! حالا ممکنه تو یک شهر یا یک زمان خاص پینگ یه شرکت یکم بهتر باشه اما سر و تههههه یکی هستند!
دقیقا دوست عزیز . مرسی بابت توضیح ، در یک جمله که بگیم : سرعت واقعی به مشتری داده نمیشه ، مثلا شما اگر 128 بگیرید باید حداقل سرعت دانلود 128 باشه و......یا 2 مگابایت باید 2 مگابایت باشه
یاد یه مطلبی افتادم اینارو دیدم
یکی از رفیقام تعریف میکنه که یه موتوری داشت تو پیاده رو میرفت
برگشت بهش گفت داداش اینجا پیاده رو ها
اونم بر گشت گفت اینجا ایرانه ها
اینجا این جمله کاملا صدق میکنه
سلام علیک
با عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان گرامی .
سوالی از خدمتتون داشتم : من قبلا بازی دوتا دو را با اشتراک نامحدود 512 kb بازی میکردم و ماهیانه هفده هزار تومان میپرادختم و اشتراکم هم از مخابرات بود
الان مدتی هست که اشتراکم تمام شده و وقتی جهت خرید اشتراک نامحدود اقدام کردم گفتند دیگه نمیفروشیم نامحدود نداریم
میخواستم بدانم ایا شرکت دیگری هست با این قیمت این چنین اشتراکی ارایه میدهد یا خیر ؟
اگر نه چه اشتراکی با قیمت نزدیک به مبلغ پرداختیم وجود داره که مناسب بازی دوتا دو باشه ؟
شما خودتون از چه اشتراکی استفاده میکنین ؟
لطفا لینک خرید اشتراک هم درج کنین
در ضمن در شهرکرد زندگی میکنم پس لطفا اشتراک سازگاری داشته باشد
تشکر و شرمنده از زحاتی که بهتون دادم
یا علی . خدانگهدار
طرح فشفشه یه جورایی ترافیک اضافست . شما سرویس رو از توی طرح های اصلی خریداری میکنی ( میشه از طرح های ویژه هم خریداری کرد ) بعدش میری فشفشه میخری . سرعتت همونی هست که از اون طرح گرفتی . مثلا اگه سرویس 128 گرفتی سرعت فشفشه ت هم همون 128 ـه . ولی اگه سرعت 8 مگ گرفته باشی ، سرعت فشفشه ت هم همون 8 مگه .
یک سرویس ویژه داره که 9 ماه اینترنت 8 مگ ماهیانه 1 گیگ . به همراه 18 فشفشه 1 روزه رایگان . 54 تومن رو باید یه جا برای این سرویس بدی . که میشه ماهی 6 تومن . این سرویس رو فقط برای سرعت 8 مگش گرفتم ! بعدش هم ماهیانه یه فشفشه 40 گیگ 1 ماه 30 تومن میزنم . من که خیلی راضیم .
کسی ندونه الان فک مکینه من نمایندگی های وب دارم :d
http://www.aparat.com/v/ElVK4
اینم از اینترت ما
دوستان فکر میکنید حداقل سرعت آپلود باید چقدر باشه تا بشه دوتا 2 بازی کرد ؟ پینگ 150 -200 سرعت دانلود هم 170-200 ، اپلود 11
سلام دوستان لطفا سریع جواب بدید . چه تعرفه ای و از چه سایتی بگیرم که بشه باهاش حداقل سه دست دوتا دو در روز بازی کرد. قیمت هم مناسب باشه
تا جایی که اطلاع دارم دیگه شرکت ها نا محدود نمیدن و اونهایی که میدن فایده نداره چون سرعت کمه و یا قیمت خیلی بالاست .
باید روزی 200مگابایت برای دوتا 2 حداقل بزاری کنار که میشه مصرفت ماهی بین 5 تا 10 گیگ .
هر شرکتی هم توی یک منطقه بهتره از لحاظ پینگ و نمیشه یک شرکت رو عمومی برای همه جا بگی خوبه باید با توجه به منطقه خودت بگیری
به طور غیر قابل باوری 2 روز هست نتم فیلتر نداره فقط بعضی از سایت ها فیلتر هست steam هم فیلتر نیست. :D
من چند وقته نتم به شکل وحشتناکی وضعش خرابه :| اسیاتک دارم
من به خوار مادر مسئولین مخابرات گیلان سلامی ویژه دارم. اینترنت 1mb:
download speed: 50-70KBps
Ping( EU West): 440
packet loss: 12%
بعد زنگ زدم میگه مشکل از سرور بازیه. یه مشت خنگ الاغ نفهم شدن مسئول. این وضع رو تا اسفند 94 باید تحمل کنم
دوستان شما هم شنیدید مخابرات داره اینترنت نامحدودش رو به طوری محدود میکنه؟
30 گیگ در ماه بعد از اون برای هر گیگ اضافه 3500 تومن میاد روی قبض تلفن.
بر مادر *** همه مسئولین مخابرات و زیرساخت لعنت.
اگر این طوری بشه من میرم یه نامحدود 128 میگیرم فقط سایت ها رو چک میکنم دیگه نه بازی نه دانلود.
اگر این ملت 1% شعور داشتن اعتصاب میکردن همه نت ها رو جمع آوری میکردن تا مثل سگ پشیمون بشن از این کارشون.
اول از همه حذف تعرفه های نامحدود از شرکت فلان فلان شده صبانت شروع شد.
من قبلا هم گفتم من شاتل art2 دارم تو آمریکا با 220 بازی می کنم
نامحدود قبلا هم معنای خاصی نداشت.نامحدود میگرفتی اینقدر سرعتت رو پایین میاوردن که پشیمون میشدی.
آیا اینترنت شما هم امروز ری*ه بود ؟