بهترین نت برای dota 2 فقط hiweb یا همون novinnet ولی بدترین نت مخابراته وصله ولی به استیم وصل نمیشه و همش میگه آفلاینه
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین نت برای dota 2 فقط hiweb یا همون novinnet ولی بدترین نت مخابراته وصله ولی به استیم وصل نمیشه و همش میگه آفلاینه
من هم مخابرات دارم هم نوین نت
پینگ مخابرات 150 ولی پینگ نوین نت 200
ولی با مخابرات استیمم همیشه no connection هست و عملا هیچ کاری نمیشه کرد ولی نوین نت هیچ مشکلی ندارم و راخت میشه بازی کرد بدون لگ
اقا من ۵۱۲ پارس انلاین دارم پینگم یه ذره بالا ه . کاری میشه کرد که بیاد پایین تر ؟:smile10:
از این تاپیک استفاده کنید
http://forum.dotabaz.com/thread655.html
خب این هر ۲۰ دقیقه دی سی میشه . این دوستمون هم که میگه تاثیر نداره ... :smile21:
من رفیقام هم ۵۱۲ پارس انلاین دارن ولی پینگاشون ۱۰۰ -۱۵۰ ه .من پینگم رو +۲۶۰ ه
کاره دیگه ای میشه کرد؟
:smile53:
دوست عزیز اگه پست های قبل رو میخوندید دیگه نیاز به پست الکی نبود ولی من بازم توضیح میدم.
زنگ بزنید پشتیبانی بگید پروفایلمو رو نواینترلیو 1 مگ(No InterLive) ببندید براتون انجام میدن با این کار پینگتون خیلی وضعیت بهتری نسبت به الان داره البته اینم بگم ممکنه برای همه جواب نده ولی من تا جایی که اطلاع دارم برای 90% جواب داده. امیدوارم برای شما هم انجام بشه.
اگه سوالی بود در خدمتم.
دوستان کسی یه isp خوب برای مشهد مرکز کوثر سراغ داره ؟
فقط نوین نت یا همون های وب
سزعت به قدری عالیه که در ساعات رایگان هم میتونید با سرعن بالا دانلود کنید هم دوتا 2 بازی کنید
سلام و چند تا سئوال ؟
میشه لطفا یخورده دقیق تر توضیح بدید نواینترلیو چی هست؟من پینگم بعضی اوقات افتضاح میشه ولی بیشتر اوقات میاد 260-330 و میشه بازی کرد ولی فقط میشه بازی کرد همیشه هم 1 تا نیم ثانیه دلی دارم تو فایتم بیشتر میشه نواینترلیو کمکی میکنه؟(البته لگ اصلا ندارم کل مشکلم دلی هست)
بعدشم این کار هزینه داره؟اگه داره لطف میکنید هزینه یه isp رو به عنوان معیار بدین تا یخورده اطلاعات داشته باشیم احیانا کلامونو جا به جا نکنن :d
متشکرم
شما کدوم منطقه هستید؟
سلام دوستان گل .
من والا میخواستم دوتا 2 بازی کنم , بعنی قبلا بازی میکردم با نت 512 شرکت آسیاتک راضی بودم تا
اینکه خونموم عوض شد و آمدیم یکی از شهرهای شیراز و نت 256 نامحدود آسیاتک گرفتم .
میخواستم بدونم با این سرعت میشه دوتا 2 بازی کرد ؟!
البته قبلا ی بار با همین سرعت بازی کردم چندان چنگی به دل نمیزد . ( حرف خیلی وقت پیشه )
الان دوباره نتم از 1 mb نامحدود کردم 256 نامحدود .
میخواستم بدونم مشکلی واسه بازی کردن نیست ؟! Lag - Dly نمیده ؟!
ی سوال دیگه هم داشتم از اونایی که شیرازی هستن .
کدوم شرکت اینترنتی تو شیراز خوب جواب میده ؟
ممنون
در حالت عادی پینگ به پهنای باند بستگی نداره و پینگ آسیاتک حدود 230 هست(برا سرور EU West )، اما وقتی دارید Dota بازی میکنید قسمت عمده پهنای باندتون داره استفاده میشه لذا پینگ میره بالا و ممکنه بعضی از قسمتای بازی مخصوصا در گیری های وسط بازی، لگ بشید.
بهترین ISP شیراز برای بازی آنلاین همیارنت - های وب - ماتریکس هست که بهترین پینگ ها رو دارن البته ماتریکس قطع و وصلی داره و در کل زیاد جالب نیست
سلام
ببینید نو اینترلیو که اسمه دیگش Fast Path هست صرفا یه پروفایل هست که در ازای پهنای باند کمتر، پینگ پایین تری رو بهتون ارائه میده، و این تغییر پروفایل برای شما هزینه ای در بر نخواهد داشت، اما این کار مستلزم اینه که مسئول فنیه ISP مورد نظر شما این کار رو بلد باشه
سلام.ممنمو از زحمات شما دوستان عزیز
سلام دوستان کسی تو پارس آنلاین هست؟خدا نعلتشون کنه،بیش از یک ماهه اعصاب ما رو سرویس کردن...هر روز هر یه ساعت بک بار به مدت 5-10 دقیقه DC میشه.منم وسط بازی میپره بیرون دیوونه میشم در حد لالیگا.هر روز زنگ میزنم میگه دیگه امروز فیکس شده.الان واسه این"امروز دیگه فیکس شده" 46 روز بن شدم.تازه الانم دو باز پشت سر هم DC شد.حالا میگن تو تهران مشکل پیدا کرده.جایی نیست بشه این نعلتی ها رو شکایت کرد؟کارشناس زنگ زده بهم میگم وضع چرا اینطوریه...میگه noise داری آخه من چی بگم به اینا...
واقعا که مسخرست. به من اس داده بودن که فقط یه روز (دوشنبه دو هفته پیش) قطعی پیدا میکنه. از اون روز تا الان هی داره قطع و وصل میشه. من که به خاطر این میترسم بازی کنم :|
شرکتم زنگ نزنی آبرومند تری ! یه کارشناسای خدایی داره که نگو ! زنگ زدم میگم نت قطع میشه پشت سر هم... میگه نتتون قطعی داره D:
میگم سرعت دانلود از 150 اومده رو 50 ... میگن چون نتتون 128 اِ باید سرعت معمول بین 10 تا 15 باشه ! منتم میزاره !!!!
من که منتظرم دورم تموم شه عوض کنم isp رو ...
دوست عزیز من خودم از پارس آنلاین نت میگیرم و اصلا هم قصدم طرفداری از این شرکت نیست ولی الان اکثر شرکت ها با مشکل پینگ روبرو هستند و طبق گفته های پشتیبانی مشکل زیرساخت وجود داره و بزودی حل میشه.
من خودم قطعی ندارم ولی پینگ به شدت افتضاحه و جالب تر از همه اینه که من با پینگ 550 دیروز بازی کردم و هیچ لگی نبود!
امیدوارم هرچه زودتر درست بشه. نمیدونم شما چند وقته از پارس نت میگیرین ولی من که 3 ساله از این شرکت میگیرم این داستانای خرابی پینگ کار همیشگیشون هست و هر سال یه داستان سر این پینگ ما داریم البته پارسال تاستون هیچ مشکلی نبود.
متاسفانه این که میگی تو همه جنبه ها رایجه !
فروشنده به حقوق مشتری احترام نمیزاره مشتریم نمیدونه حقوقش چیه ...
برا من (شایدم چندتا دیگه) مهم نیست که مشکل زیر ساخت یا بالا ساخت وجود داره ! من پول ندادم که نت هر 1 ساعت یه ربع قطع شه !
ولی خیلیا دیگم همین جور که هست طی میکنن هیچ کاریم انجام نمیدن صداشونم در نمیاد... شرکتم رو همینا میچرخه هیچ کاریم برای رضایت مشتری انجام نمیده همین جوریم میمونه ...
دقیقا حرف منو میگی.من روزی 2-3 بازی انجام میدم چرا وسط هی باید قطع بشه؟و من بیچاره 45 روز یعنی تقریبا کل تابستون بن باشم؟تابستون کوتاهه اونم باید معطل بشیم که چس انلاین فیکسش کنه...که منم فکر نمی کنم فیکس بشه.تا چند ماه پیش این چنین مشکلی نداشت ولی الان...ping هم مشکلی نداره دور وبر 200 هست.
خوش به حالت من هنوز 6 ماه اشتراک دارم.تو شهر ما بهتر از این isp نیست بقیش هم مسخره بازی های شبیه این دارن.
Call It Internet...
عزیز حرفتونو قبول دارم ولی شمام اینو قبول کن که اگه یه لشکر آدم جمع کنی بری دفتر پارس آنلاین باز هم وعده وعید های الکی میدن و هیچ چیز حل نمیشه. من خودم الان اعصابم شدیدا خرده سره این پینگ پارس! همین الان که بازی کردم پینگ 550-640 بود یعنی باور نکردنیه!
نمیدونم دارن چی کار میکنن تو شرکت که اینطوری اوضاع بهم ریخته من چند ماه پیش بدون چک کردن پینگ بازی میکردم 1 بار نشد پینگ بالای 220 بره! پارس آنلاین از نظر پینگ حرف نداره ولی متاسفانه هر چند وقت سیستماشون(طبق گفته خودشون) از کار میافته.
به شخصه کسی که 3 ساله از این شرکت داره و تقریبا راضی بوده اگه تا 1 ماه دیگه اوضاع اینطور باشه Isp رو عوض میکنم و مخابرات میگیرم!
1 هفته است پینگ شاتل هم خیلی رفته بالا به 500 هم میرسه . دیگه نمیدونم چیکار کنم اخه بهتر از شاتل تو زاهدان نیست :|
سلام دوستان این شاتل سرعتش خوبه؟
واقعا با پارس آنلاین بدجوری درگیرم بیش از یه ماهه ان کردن تو سرعت.زنگ زدم میگه صبر کنید به زودی درست میشه کارکنان تو تهران مشغولن.میگم 1.5 ماهه صبر می کنم 2 ماهم صبر کنم تابستون تموم میشه برگشته با نهایت پررویی میگه نمیخواهی تخلیه کن اینه دیگه...تا حالا نشنیده بودم isp بهت بگه تخلیه کن.یه isp قبل از این داشتم رفته بودم تخلیه کنم کم مونده بود گریه کنن حالا این بهم میگه...
یه بازی نشده من بدون lag بازی کنم.
کسی میدونه با پینگی که 4.2.2.4 میده ، ماکزیمم چند باشه میشه دوتا 2 بدون لگ و دیلی بازی کرد ؟!
ربطی به 4 2 2 4 نداره 4 2 2 4 من رو 600 اما تو گیم پینگم 140 تو 8 8 8 8 تست کن
درود،
حدود 5 ساله که از پیشگامان نت میگرم،
ولی برای گیم مناسب نیست،سرعت دانلود خوبه ولی پینگ مشکل داره از 280 پایین نمیاد بیشتر مواقع .
کسی راه حلی بلده ؟ (مثلا دانلود محدودیت دار بشه ولی پینگ بهتر بشه ؟)
سپاسـ
عزیز نگرد راهی نیست 5 سال دارم دنبالش میگردم
بعضی ها میگن محدود بگیری پینگت بهتره دلیلش اینه :
دوست عزیز شما وقتی توی بازی پینگ خوبی دارید که isp بتونه نیاز کل کاربران رو براورده کنه یعنی وقتی همه روی دانلود بذارن پهنای باند شرکت نچسبه و شما کاربر دچار مشکل نشید
برای این میگن محدود چون کاربران بخاطر حجم هم که شده صبح تا شب دانلود نمیکنن چون حجم میخوره ( پهنای باند محدود با نامحدودها جداست ) و دلیل دیگه هم اینکه بعضی از isp ها سرعت محدود رو میبرن بالا که زود حجم رو مصرف کنی ( وسوست میکنن ، که بری باز شارژ کنی ) و به همین دلیل پهنای باند ازاده و برای بازی عالیه ، اگر دقت کنید ساعت 7-10 صبح حرف نداره برای بازی ، چون خلوته و کسی نت استفاده نمیکنه که بخواد پهنایی بگیره ( یا خوابن یا سر کار یا....)
اما من محدود رو پیشنهاد نمیدم چون ریسکه هم از نظر حجم هم هزینه . سعی کنید از یه isp اشتراک بگیرید که پهنای باندش خوب باشه
.................................................. ............................
این رو هم اضاف کنم دوستان سعی کنید اینرنتی که انتخاب میکنید تایم اوت نداشته باشه
به طور فرض پینگ شما 300 هستش یعنی سندو رسیو شما 300 میلی ثانیه باشه اگر یک تایم اوت داشته باشه اونوقته که میشه 1300 میلی ثانیه ! این یعنی dly توی بازی ، اگر 2تا تایم اوت پشت سر هم باشه یعنی 2300 میلی ثانیه و.....که اگر 3-4 تا پشت هم باشه دوتا کنتور میندازه به قول بچه ها .
موفق باشید
هر دست دوتا 2 20mb مصرف داره
زیاد نگران حجمش نباشید
منم 2مگ محدود دارم،ولی اشتراک 1:8 :D
مشکل اینجاست که بعضی اوقات شده حتی 150 باشه پینگم ولی خیلی کم پیش میاد.
از نظر هزینه هم مشکلی نداریم (هر 3ماه دارم 250تومن پول بی زبون رو میدم دست اینا :| )
ISP رو بخوام عوض کنم برای گیم کدوم ISP مناسب تره ؟ (مشهد - مرکز کوثر)
"Mr.legendary" مخابرات رو پیشنهاد داد ولی اینجور که من فهمیدم پشتیبانیش مشکل داره (2روز قطع میشه زنگ میزنی میگه نمیدونم :D)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
های وب برای مشهد چطوره ؟ کسی داره که راضی باشه ؟
دوستان مخابرات دار این چند روز با مشکل time out مواجه نشدن؟ من تایم اوت پیدا کردم.
من مشهد نیستم که بتونم بگم کجا خوبه ، برات میپرسم از بچه ها ، اما مخابرات درست میگی به جز مسئولشون بقیه چیزی حالیشون نیست ، حالا تست کنید ، زنگ بزنید میگه انتی ویروست چیه از فیلتر شکن استفاده میکنید برید توی کنترل پنل DNS بدید ، تا بخوام حالیش کنم از این چیزا نیست به تلفنم نگاه میکنم 30 دقیقه گذشته و کاریم نکرده ، اخرشم میگه یه سیستم دیگه ای امتحان کنید !
ما خودمون کلا isp داشتم از پیشگامان ، میدونم چی داری میکشی ، زیاد فوش خوردم منم دادمش رفت :D پیشگامان زیاد بالا پایین داره و این بدتره تا داشتنش
.............
بله تایم اوت بود اما از دیروز تا الان درسته و 1 دونه تایم اوتم نداره !
خودم دارم مخابرات رو تجربه میکنم زیاد خوب نیست
زنگ زدم میگم پهنای باند اضاف کنید تا مشکل حل شه ، یارو میگه فیبره نوریه نمیکشه !!!!!!!!!!!! اخه اشغال ترین فیبر نوری هم تا چند گیگابایت رو میکشه !
رفتم پیش بچه های مخابرات شهر گفتن که پهنای باندی که به اندازه ی 200 نفره ، الان روش 500 نفره ، ما برا تو هم نمیتونیم کاری کنیم همش قول میدن اضاف کننن اما .... ، ما از چیزی که میدونیم داریم غم می خوریم کجای دلم بذارم پهنای بانده 200 نفری بدیش ملت با 500 نفر ! ارزو پینگ 200 دارم توی بازی
مخابرات فقط فقط می خوان بپیچونن
مخابرات عالی ترین نت واسه دوتا 2 هستش
اینقدر عالی هست که اصلا نیاز به پشتیبانی نداره
من طی این دو سال که مخابرات داشتم فقط یک بار زنگ زدم پشتیبانی
http://uploadtak.com/images/j8747_ping.jpg
پینگ 4.2.2.4 هم 130 هستش
128 6 ماه دارم 24 گیگابایت
بله منم 3 ماه مخابرات 1 مگ گرفتم هیچ مشکلی نداشتم پینگمم توی eu west = 200 و توی eu east زیر 200 بود ولی 2 روزه که eu east تایم اوت داره نتم.
فقط یک ضعف بزرگ مخابرات اینه که sharing نداره و اگه بذارید یه چیز دانلود شده یک web page رو باز نمیکنه.
وسط بازی پینگم 190 یهو استیم شروع میکنه به client update پینگ میشه 1000. نمیشه 2تا کار رو همزمان انجام داد.
نت ها تو اذربایجان کلا کلا قاطی کرده پشتیبانیم میگه شرکت زیر ساخت دستکاری کرده پینگمون 300 هست
دقیقا نت مخابرات مازندران هم همین جواب رو میدن. میگن مشکل از شرکت زیر ساخته