من هم دقیقا همین مشکا رو دارم از ساعت 2 شب تا 10 صبح فقط زیر 250 هست بعد میشه 500.
عامل مشکل نت ... مخابرات(که زیر نظر زیر ساخت هست)< زیر ساخت(که زیر نظر س.پ.ا.ه ...پاس.داران هست)< س.پ_ا_ه (که زیر نظر یه اقایی هست) :|
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچ نظری وجود نداره ، خودشونم نمیفهمن با کی هستن
آقا آسیاتک دوتا 2 رو میکشه ؟!
چلچله 512 1 ماه نامحدود میخوام بخرم
پینگم زیر 1000 نمیومد....خدایا گرفتاری شدیما....زنگ میزنم پشتیبانی میگن مشکل از کابل یا نویز گیراتونه مشکل ما نیس....شونصدتا کابلو نویزگیر عوض کردم.....حالا سرویس گیم دارم اینطوریه عادی میخواست چی باشه.....:wthplz:http://forum.dotabaz.com/uploaded/2725_01407758454.jpg
مخابرات پینگش از 100-130 شده 200-250 !
زیرنوشت : پینگ 1000 به دلیل استفاده شدن از پهنای باند لاین شما هستش ، یعنی یا یه چیزی داره آپدیت می شه یا وایرلس داره استفاده می شه
اسیا تک واسه دوتا 2 خوبه!؟
سلام مبین نت برا دوتا2 خوبه؟ 2048 دارم پینکم 250 هستش
نه مبین نت اقتضاحه:دی من دارم افتضاحه راستی اسیا تک واسه دوتا 2 خوبه!؟
آره جدیدا پارس آنلاین درست شده ........ پینگم توی بازی هیچوقت بالای 150-160 نمیره تازه دیشب با پینگ 80 بازی میکردم ....
مخابرات دیروز صبح از 9 تا 11 پینگ روی 120 بود بعد رفت رو 300 حالا م رو 400 !!!! الان 3 روزه بازی نکردم خبر مرگشون معلوم نیست دارن چی کار میکنن
آره پارس آنلاین سنگ تموم گزاشته جدیدا.
پینگ با سرورهای اروپا دور و بر 100 هست و سرعت دانلود منم با 512 اینه
http://7uplod.ir/images/kzvti35zmwowa9qpust.jpg
بزرگترین کلاه برداری شرکت های ارائه دهنده اینترنت تو ایران
128 نامحدود قیمتش 13ت هست . که با این ترفند قیمتش رو فوق العاده بالا بردن . و در واقع هیچ فایده ای هم نداره . کسی که مثل من نامحدود میگیره حتما در روز بیش از 10 گیگ مصرف داره . من که 2 مگ محدود گرفتم هر 10 گیگ 16 ت میدم خیالم راحت ...
هر 6 ساعت 1 گیگ دانلود میکنم.دلیلی نمی بینم بخوان دروغ بگن مثلا من فروردن 7 روز خونه بودم فقط 10 گیگ زده بود.
http://8pic.ir/images/tilr0n1qstnhqhqajdqg.png
اقا اسیا تک خوبه واسه دوتا 2 من شیراز هستم !؟
remove please
@ATER
مخابرات نامحدود بگیر + Piring.ir بد نیست ، پینگ حدوداً 100-130
@Mohammad
70KB/s*60s/min*60min/hour*24hour/day*30day/month divided by (1024*1024) =~ 173 GB
درود
من امروز آسیاتک 512 نامحدود برنزی سفارش دادم...
فک کردم واسه دوتا 2 خوبه ! اما خیلیا میگن برای بازی های آنلاین اصلا خوب نیست..
راست میگن؟
اقا من اسیا تک هست نتم 2 مگ نا محدود اما ping ت.بازی 1000 هست اما لگ نداره جریان چی ؟؟؟؟؟؟؟
سلام جایی برای شکایت از مخابرات میشناسید؟ تلفنی ، اینترنتی ، حضوری ، هرجوری باشه فرقی نمیکنه.
جا برای اطلاع دادن و شکایت زیاد هست ، ولی پینگ تایم رو قبول نمی کنن ، باید بهشون بگی پیج خیلی دیر باز می کنه
سامانه رسیدگی به درخواست ها و شکایات این یکیش
من که دیگه نمیتونم این اینترنت مخابراته کرج رو تحمل کنم....
کسی یه شرکت خوب سراغ نداره تو کرج که ازش نت بگیرم ؟! هم قیمتش مناسب باشه هم پینگش! ( خلاصه همه چیش مناسب باشه :دی )
من هم مخابرات داشتم هم پارس آنلاین و هم صبانت و میتونم با جرات بگم صبانت (1 مگ) از 2 تای دیگه خیلی بهتر بود به دلایل زیر :
1- خیلی کم پیش میاد ناگهانی Dc بشه و اگرم بشه در حد تایم اوتِ و سریع درست میشه.
2- پینگم توی سرور Eu.west در اکثر اوقات زیر 160.
3- سرعت دانلود چه در روز و چه در ساعت های رایگان بالای 300.
البته نمیدونم همه جا این جوری باشه ولی ما که راضی هستیم.
آخه همین نت مخابراتی که الان دارم پینگم همیشه زیره 100 میشه ( حتی یه بار هم به 76 رسیده بود )
ولی نزدیکه 2ماهه کلا تایم اوت میده اصلا تا به حال اینجوری نشده بود....
پینگت زیره 100 هم باشه ولی نتت همش تایم اوت بده فایده نداره!
فایل پیوست 3108
اینجا تایم اوت نداشتم چون صبح بود :دی
سلام دوستان
می خواستم بدونم کسی میدونه بهترین isp برای بازی آنلاین تو محدوده پونک - تهران کدوم isp هستش من الان داتک دارم ولی دیونم کرده زنگ هم میزنم پشتیبانی میگه ما هیچ مشکلی نمیبینیم و پینگتونم نرمال هستش.
لطف می کنید راهنمایی کنید ممنون
سلام خدمت دوستان ـه عزیز
مخابرات یک طرحی گزاشته به اسم ـه کمپین که مخصوص کسانی هست که از سرویس نامحدود مخابرات استفاده میکنند
شما با خرید این سرویس مجبور هستید که 1 سال این طرحو داشته باشید و تا یک سال نمیتونید سرویستون رو عوض کنید
سرعت شامل سرعت های بالای 1 مگ هست و محدود یعنی نامحدود نداره و از 1 مگ شروع میشه تا 10 مگ یعنی 1-2-4-6-8-10 البته فکر میکنم اینطور باشه راجع به سرعت های 6-8 اطمینان ندارم
حجم دانلود برای سرعت های کمتر مثل 1-2-4 به طبع کمتر از سرعت های بالاتر هست و میشه حدود 5 گیگ ماهیانه
برای سرعت های بالاتر 10 گیگ میشه دانلود ماهینه
اگر حجم اضافه بخواید اگه کمتر از 5 گیگ باشه گیگی 3.600 بین 5 تا 10 2.600 و بیشتر 1.600 هست
راجع به قیمتش هم میدونم سرویس 2 مگ 5 یا 10 گیگ دانلود (اطمینان ندارم) ماهی 17 هزار تومان در میاد و 10 مگ با 10 گیگ دانلود ـه ماهیانه میشه 35 هزار تومان
و اینکه 1 به 8 هست
من همین سرویس 10 مگ رو گرفتم و راضی هستم با ماهی 35 تومان 10 گیگم دانلود که تقریبا کافیه برام
باز میگم دقت کنید سرویس برای کسانی هست که اینترنت نامحدود داشتند از مخابرات و اسمشم طرح ـه کمپین ـه
برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت tct.ir مراجعه کنید اونجا همه چیو دقیق گفته
یا به 2020 زنگ بزنید
لازم به ذکره که توی سایت نوشته طرح برای کسانی هست که کار تجاری دارند
شما مدرک دانشجویی - پروانه مطب - مجوز از شرکتی که کار میکنید هر کدوم ـه اینا رو بدید قبوله فقط بگم راجع به مدرک دانشجویی 100 % اطمینان ندارم
با این تفاسیر این شد پینگ من که گقتند 200-300 تا به دانلود به زودی اضافه میشه کلیک کنید
با توجه به جمع آوری سرویس های نامحدود مخابرات ، بعد حدود دو سال دوباره کوچ کردم به فن آوا که همیشه ازش راضی بودم ، امیدوارم الان هم خوب باشه
قبلا بخاطر قیمت بالا از فن آوا رفته بودم ، که الان تعرفه هاش تغییر کرده و خوب شده
512 نامحدود گرفتم ماهی 25 ت