اينترنت من چند روزه كه قاط زده!x-(
همين امروز صبح قطع شده بود تا الان!:-&
اصلا وقتي هم اينترنت مياد، سرعت خيلي خيلي كنده!(15كيلو بايت):-t
راه حل ديگه اي براي حل مشكل اينترنت مخابرات نيست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اينترنت من چند روزه كه قاط زده!x-(
همين امروز صبح قطع شده بود تا الان!:-&
اصلا وقتي هم اينترنت مياد، سرعت خيلي خيلي كنده!(15كيلو بايت):-t
راه حل ديگه اي براي حل مشكل اينترنت مخابرات نيست؟
خیر نیست ، مال منم قطعی داره سرعت کم ، پینگ بالا و ....
بعد از اون خرابی وحشتناک مثل اینکه اوضاع بهتر شده امیدوارم همیشه اینطوری بمونه:
سرور لندن:
http://www.speedtest.net/result/3500382321.png
سرور تهران:
http://www.speedtest.net/result/3500391246.png
Isp: ParsOnline
سلام
من 4 ساله از پارس انلاین حت دارم و همه جوره ازص راصیم به جز مصرفوترافیک که تو 20 روز 14 گیگ مصرف میشه ):
پینگم هم تو کال اف 4 حدود 16 هست.تو تیم اسپیک هم 6 هست.سرعت دانلود تو استیم به 450 هم میرسه ولی همیشه تو دوتا2 بالا 200.دیگه خسته شدم از dly
به نظرتون نتمو عوض کنم یا نه؟
تهرانم منطقه 3
درود.
اینترنت مخابرات که حجمی شده به درد نمیخوره و لگ و dly هم میده !
میخواستم بدونم کسی اینجا اینترنت شاتل خریده و دوتا 2 پلی کرده ؟!الان من تو تعرفه های شاتل دارم میبینم نوشته : 128 تا 1024* یا 256 تا 1536
اینا یعنی چی؟ ! من یکی از این 2تا رو بخرم دوتا 2 رو بدون لگ و dly و با پینگ پایین میتونم پلی بدم ؟!
اگه شاتل اینترنتش بده کدوم اینترنت بهتره ؟! برای بازی کردن dota 2 ..
ممنون میشم جواب بدید
اگر بتونید بفهمید که اینترنتش 1به1 هستش 100 % جواب میده حتی 128 اون ، البته خودشون میگن 1به1 هست اما گوش نده از کاربراش بپرس ، چون معولا نت اشغال ما الان شده 1به8 ، یعنی ممکنه بعضی وقت خوب باشه بیشتر اوقات بد باشه
شاتل تو شهر ما نمایندگی نداره و سرویس هم ارائه نمیده برا ما !
اما های وب و آسیاتک نمایندگی دارن...
کدوم اینترنت بهتره ؟! به نظرتون ؟! دوتا 2 رو کدوم اینترنت میکشه ؟ :( دور و بر 50 تومن در ماه کدوم اینترنت واسه دوتا 2 خوبه؟
درود
اینترنت من وقتی 512 بود نتم 250 بود !
میخواستم از های وب بگیرم که منطقه ما نمیتونست بده ! شاتل و آسیاتک هم همینطور.. کلا منطقه ما فقط مخابرات میتونه اینترنت بده..
بعدش نت 512 رو به 2048 ارتقا دادم تا نتم خوب شه :(
اما بازم نتم همون 250 هست !
نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم...
راهی به جز خریدن سرویس کاهش پینگ نیست ؟
منظورت فکر کنم پینگ باشه
والا ما هم زنگ زدیم مخابرات گفتیم این چه وضعه پینگ چرا انقد بالاست . گفتن چون نتتون سرعتش پاییه . گفتن چون 512 هست اینجوریه . ما هم 2 مگ گرفتیم بازم زنگ زدیم گفتیم همچنان این چه وضعه گفتن چون نتتون نامحدوده اشتراکیه !
به نظر من که راه دیگه ای نیست جز خرید کاهش پیینگ !
بله منظورم همون پینگ بود.. حواس نمیزارن واسه آدم :(
ممنون بابت راهنمایی..
پس اگه سرعت رو پینگ تاثیر نداره به جای اینکه 40 تومن به نت 2 بدیم 128 بخریم 10 تومن... 30 تومن بدیم به کاهش پینگ :d
اونجوری بهتره فک کنم...
سلام
بعد از مدتی سر و کله زدن با پارس آنلاین که یه روز خوبه یه روز دیگه لگ و تایم اوت و... تصمیم گرفتم نِــــتم رو به صبانت تغییر بدم ،
تعریف صبانت رو زیاد شنیدم ولی اگه کسی تا حالا داشته ممنون میشم نظرشو بگه .
با تشکر
جایی بجز goodping.ir میشناسید برای پایین آوردن پینگ؟؟؟
کسی راهی داره برای پایین امدن پینگ/؟؟؟
سرویس کاهش پینگ نمیخوام .
7 ماه پینگم تو بازی 150 بود 3 هفته هست شده 360 -400. به مخابرات هم زنگ میزنم میگه اگه مشکل دانلود ندارید و اینترنت وصله پس به ماربطی نداره
دیگه شورشو در آورده این مخابرات پینگم شده بین 3000 تا 400 همه ی هفته رو مثل بلا نسبت سگ دزس میخونم تا 5 شنبه ها 2 ساعت برم گیم اینم وضع پینگ
بعد به دوستم میگم ببخشید اینجوری بازی میکنم پینگم رفته بالا اونم دقیقا این جوابو میده :** میخوری میای گیم با این پینگ
یعنی در عرض نیم ساعت این 2 موضوع اعصاب منو بطور کامل خورد کرد
الان میخوام داد بزنم x-(
مخابرات تهران د***زد ترین شرکت موجود در ایرانه. 2020 زنگ میزنی میگه شماره شما چیه. میخونی میگه بعدا زنگ میزنیم ولی زنگ نمیزنن . میری توی سایتش شکایت میگذاری زنگ میزنن میگه همه چی درسته شما برو توی کنترل پنل!!! آخرش هم میگه طبیعی هست که پینگ 400-500 دارید. برای پول دادن قبض تلفن مثل موشک کروز میاد دم خونت 2 روز هم دیر تر پرداخت کنی قطع میشه اون وقت زمان سرویس دادن که میشه کار شکنی میکنن. مثل اینه که بری توی اداره پلیس اسلحه برداری یکی رو بکوشی هیشکی هم کاری به کارن نداشته باشه. آخه مردم که بلانسبت خر نیستن میفهمند دارید کم میگذارید:hardcoreplz:
2 راه هست
راه اول : یه isp دیگه پیدا کن و از مخابرات برو
راه دوم : اگر برات امکان داره و اشنا داری بگو سوکت adsl شما رو از سرور قدیمی بندازه جدید ، فرقش چیه ؟ سرور های جدید که برای کاربرانی هست که 1 ماه پیش اومدن ، پینگشون 150 هستش ، اعصابم خورد شد پینگ من کلا 700-1000 ، اما همسایه که تازه گرفته کل روز پینگش 150 ، قطعی هم نداره ، رفتم امروز مخابرات و کارکن اونجا که بچه محله و رفیقه بهش گفتم منو بندازه سرور جدید ، گفت پهنای باندش خوبه اما مشکل اینجاست که کد گذاری شده و تنها راهش اینکه بگی درخواست تعویض دارم ، برا من داره ج میده و قراره تعویض کنن و هاست جدیدشون ببنیم چطوره ، قدیمی ها 2600 تا تخلیه داشتن توی ماه گذشته و این ماه ، پس راه اول رو پیشنهاد میدم ، من مجبورم که مخابراتو تحمل کنم
منم دیگه حالم داره از پارس آنلاین به هم میخوره ....... اون روز زنگ زدم پشتیبانی یه آدمی برداشت گفتم پینگم بالاس ، یا کاری کرد اومد پایین (توضیحش طولانیه) ، خدا خیرش بده ..... ولی بعد از 1 هفته دوباره اونجوری شد زنگ زدم گفتن همینه که هست !!!! حالا من تلفنو قطع نکردم که بره رو نظرسنجی بهش نمره پایین بدم ولی یارو قطع نمیکرد میگفت تو قطع کن !!! آخر خودش قطع کرد ولی اصلا نظرسنجی نداشت !
حالا شما یه اگه نته نامحدود سراغ دارید با پینگ 150 - 90 به من هم بگید لطفا
مخابرات فقط با چراغ adsl روی مودم کار داره ! بقیش پای خودته !
برای کاهش پینگ اگه ویندوز و کامپیوترت اوکیِ ( منظورم اینه برنامه یا ویروسی که پهنای باند رو اشغال کنه یا امثال این مشکلات رو نداره ) ، بقیه ماجرا به شانست بستگی داره که isp مورد نظر تو منطقه شما سرویس مناسبی رو ارائه بده یا نه !
من الان خودم مخابرات دارم پینگش خوبه ، دوستم مخابرات داره 10 دقیقه یه بار دیسکانکت میشه !
رفیقم توی لهستان پی ام داده میگه نمیتونم بازی کنم گفتم چرا ؟ گفت پینگم اومده 70 هر کاری میکنم نمیاد 30 !!!!
میگم بازی نمیشه کرد برم بیرون بازم میبینم بیرون تفریحی نیست ، ما در همه چیز اخرشیم ، امروز هوا 60 درجه بود من چکار کنم مجبورم توی خونه بشینم زیر کولر دیوارو نگاه کنم
میری استخر میگه ماهیانه 200،000 تومان 3 روز در هفته ،
معتادم که نمیشه شد اخه جنس گرونه
این است جوان ایرانی
پینگ من روزا 200 هست ! اما تو درگیریا 1000 میشه :d
از ساعت 8 شب به بعد کلا از استیم میام بیرون :d
چون اگه برم گیم پینگ بالای 400 هست.
اگه ویندوز 8 دارین حتما مترو و بقیه برنامه های start رو disable کنید.
از leatrix latency fix هم استفاده کنید.
من خودم PA دارم و پینگم زیر 200 معمولا. Hiweb میگن خیلی خوبه.
درود
فک کنم آخر زمان شده!
اینترنت سیم کارت اعتباری رایتل کاربر معمولی = همون 128
فایل پیوست 2877
فک کنم سرعت کلی نه دانلود :s
نامحدود ، سرعت دانلود توی idm حدود 70kb با پینگ خوب چی پیش نهاد میدید.؟
مخابرات دارم 1 ماه هست پینگم شده 400 قبلا 100 بود. تهران هستم
این مشکلی که من دارم حسابی اذیتم میکنه توی بازی آنلاین وقتی میخوام کاری کنم 1 ثانیه دیر تر انجام میشه جویا شدم فهمیدم به این میگن Dealy راه چاره ای نداره ؟ خیلی بده
شما صبح زود یه بار بازی کنید ببینید چی میشه ، سرعت دانلود باید بالای 60 باشه و پینگ های سرور ها رو توی بازی چک کنید و اونایی که پایینتر هستن بازی کنید و اینکه این روزا خودش اینترنت کل کشور تعریفی نداره
داداش چه کردی شما ، گفته بودم یه سر بزن مخابرات سوکت رو برات چک کنن ، من تعویضش کردن برام یک - دو هفته هستش ، پینگم بالا 500 بود الان شده 160
پینگ من تو روز زیر 500 نمیاد...بعضی اوقات نتم قطع میشه یعنی تو مرورگرا هیچی وا نمیکنه ولی استیمو وا میکنه و تو دوتا میره ولی خب پینگ بالاس...اما صب زود خیلی خوبه پینگ بالا 150 نمیرفت دو رقمیم میشد...من شاتل دارم....زنگ زدم البته دیروز که بگم مشکل نتا حل نشده گفتن ساعت 10 پریشب درست شد دیگه مشکل از کابلاتونه:| الانم هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن......
من ساعت 1 شب تا 8 صبح اصلا نمیتونم بازی آنلاین برم چون اصلا وارد سرور نمیشه و بازی هایی مثل کانتر که اصلا سرور رو نشون نمیده, توی روز هم که 1 هفتس لگه اصلا نمیشه بازی کرد .
دانلود اگر پول بدی سرعتش خوبه یعنی توی ساعات رایگان زیره 20kb سرعته :)
نتیجه : دیگه از شاتل نت نمیگیرم .
درود
من تو استان گلستان شهرستان گنبد کاووس هستم.
اینترنت محدود 512 دارم از پینگم راضیم !
اما هر ماه بالای 100 هزار تومن پول حجم میدم فقط !
میخواستم برم های وب که در آخرین مرحله آقایون مخابرات فرمودند منطقه ما فقط از مخابرات میتونه اینترنت بگیره |:
یعنی مجبورمون میکنن از خودشون اینترنت بگیریم ! یا بدون اینترنت بمونیم . نامحدود هم نمیدن اصلا :| موندم چه خاکی تو سرم بریزم !
نامحدود بود خیلی باحالتر میشد !
من چند هفته پیش نت رو از پ.آنلاین به صبانت تغییر دادم و الانم راضیم ، 1 مگ محدود ، پینگ همیشه زیر 200 .
واقعا کارشون زشته ، کار هر روزشون اینه چش ندارن نت درسته باشه
فایل پیوست 3013
بعدش شد 600-700