من نمیدونم مشکل از کجاست اما من دوباره دارم هی dc میشم :(
نمایش نسخه قابل چاپ
من نمیدونم مشکل از کجاست اما من دوباره دارم هی dc میشم :(
منم مشکل dc برام پیش اومده
فایل پیوست 3113!!!!!!!
تو کل دانلود یدونه پینگ 250 داد باقی زیره 180
packet loss رو....:|http://forum.dotabaz.com/uploaded/2725_01415715444.jpg
من که به Goodping عادت کردم ! هر 5 روز 5 تومن 2 گیگ :D
دوست عزیزی که packet loss زیادی دارین ، پیشنهاد بنده اینه
1. سیم تلفتن رو چک کن ، حتما کنار برق فشار قوی رد نشده باشه یا نیفتاده باشه
2. برنامه cFosSpeed رو نصب کنید و dota رو از قسمت گیم ببرین max . پینگ رو تغییر نمیده اما packet loss رو به صفر میبره
من نت از آسیا تک گرفتم 10mb پینگم در کمترین حالت 109 بود معمولا رو 120 تا 140 هست سرعت دانلود هم 1.100mb/s هست 4گیگ میده ماهی 25تومان خودتونم می تونید بازم گیگ بخرید شاید نا محدودش اینجوری نباشه ولی من این بهترین نت هست که تاحالا گرفتم شما هم گرفتید خوب بود یک دعا نصار ما بنمایید
پوریا عذاب بده اشکال نداره ، اینو گذاشتی واسه چی اخه :((
من اصلا متوجه قیمت نجومی این سرویس های کاهش پینگ مخصوصا god ping نمی شم. الان n تا سایت هستند vps نا محدود ایران می دن با پورت بالا تهش 100 تومن ماهانه. یعنی 100 ترابایت 100 تومن ميشه100 نفر همزمان استفاده کنند اگه هر کی ده مگ مصرف کنه. مگه کانفیگ ibsng اینقدر سخته که هر گیگ رو اینقدر می دن؟ یه 10 نفر جمع شید ماهی 10 تومن هم بدید خودم هم کانفیگ می کنم سرور رو با حجم نا محدود. کسی بود پ. خ بزاره
کسی که vps بگیره خیلی کارهای دیگه هم کنارش میتونه انجام بده
نه اتفاقا اینجا خیلی خوب هست و جالبه تو این 6 7 سالی که من نت دارم بهترین جایی هست که پیدا کردم و الان با امسال 3 سالی میشه دارم از سرویساشون استفاده میکنم...
پس فکر کنم همون 10mb بگیرم پینگ پایین تر بیاد با این تفاصیر...گرچه قبل از هر چیز لازمه تا خط تلفن خونه رو قوی تر کنم تا SNRش به 10mb برسه :D دروغ چرا یکبار وصل کرد SNR شد 11 :))
سرعت دانلود من در بهترین شرایط حدود 25 کیلوبایت بر ثانیه هست . ماهی 24 هزار تومان . 256 نامحدود فن آوا :imspeechlessplz:
من زیاد دانلود نمیکنم ، ولی با محدود نمیتونم کنار بیام !
اول که اومدم فن آوا 512 گرفتم سرعت تا 50 - 60 هم میرفت ، ولی دقیقا دو سه هفته بعدش قیمت ها رو کشیدن بالا مجبور شدم 256 کنم . الان ماه دوم هنوز تموم نشده
احتمالا هفته بعد میرم شاتل art 1 ، مثل اینکه سرعتش بالای 100 میره با ماهیانه حدود 30 هزار تومن
مخابرات نامحدود رو برداشت ، ماهیانه 5 یا 8 گیگ کمه
در ضمن برای اینترنت نمیخوام بیشتر از 30 ت هزینه کنم
شما هم dc میشید تو دوتا ؟! من که معمولا از ساعت 15 دیگه نتم کلا میره رو dc شدن....(2-3 روزه اینجوری شدم)
شاتل محدودش 4mb داشتم سرعت دانلود تا 600kb/s میرفت ولی اگه می خوای بازی کنی نگیر کلا با سروری که در ایران نباشه مشکل داره لگ میداد شدید وایبر و واتس اپ و ایستا کلا باز نمیکرد سرعت دانلودش تو استیم 1kb/s بود اخر عوض کردم این رو گرفتم یک سری می گفتن رفته زیره نظر مخابرات اینجوری شده حالا که شنیدیم مخابرات رفته بالا بالا ها
تو شهری که من هستم فقط سه چهار تا شرکت هست ( مخابرات .. یوسف... مبین نت و اسیاتک ) کسی هست که بدونه کدوم می تونه برای پینگ بهتر باشه? الان مخابرات دارم ولی خیلیی مشکل داره هر چند روز یکبار قطع میشه بعضی وقتا هم فقط بعضی سایت ها رو باز میکنه بهترین پینگی هم که تونستم تو دوتا داشته باشم 190 بوده همیشه بالا 200هست
بهترین راه اینکه بری چندتا گیم نت پیدا کنی و ازشون بپرسی از چه isp نت گرفتن و ایا راضی هستن اگر نیست چی خوبه ، معمولا گیم نتی ها میدونن
سلام بچه ها
ما داریم تو شهرمون نقل مکان میکنیم و اون منطقه ایی ک میخوایم بریم فقط اسیا تک ساپورت میکنه :|
حالا خواستم بگم کسی اسیا تک داره؟؟ یا میدونید پینگش چنده؟ واسه دوتا 2 خوبه؟ یا ب فنا رفتم؟ :|
ما تو شمال با اندیشه سبز خزر همسان میشیم دی:
البرز که اصن لشه!
اندیشه باز خوبه 256 نامحدودش الآن سرعتم تا 120 میره میاد پایین کم کمش 30 هست
Aghayoon soaaal plz fast javaab :(
صبانت شبانه رایگانش چنده؟ فیری ه ؟
پارس انلاین حذف نکرده حجم شبانه رو.به 1/3 تغییر داده به طوری که شما مثلا 3 گیگ دانلود میکنی 1 گیگ از حجم اصلیت میپره.
تازه این برا کاربرانی هست که نت شون رو از یه تاریخ معین تمدید کردن.کسانی که قبلش تمدید کردن دانلود شبانه هنوز رایگان هست . از جمله خودم ولی دفعه بعد که تمدید کنم دیگه کارم تمومه (:
یه خبر شنیدم حالا نمیدونم چقدر درست باشه
گفته شده اینده به کاربران اینترنت در ایران سرعت بسیار بالا خواهند داد و فیلتری وجود نخواهد داشت به جز چیزاهای امنیتی کشور
اما بابت هر کاربر یک کد مخصوص وجود خواهد داشت که از زمانی که وارد نت میشین مشخص میشه کجا میرید و چه مقدار مصرف کردین و .....