به درک متوجه بشن مثلا می خوان چه غلطی کنن؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
از خودشون بپرس
بچه ها اسیا تک پینگش واسه دوتا ۲ خوبه؟؟ :(
خلایق هر چه لایق ................ حقمونه حقمونه و حقمونه
Aghayooon nete namahdoode arzon chi khoobe ke ping zire"170" bem bede?
پارس آنلاین 128 نامحدود .............. ماهیانه حدود 60 تومن هست ولی جدیدا تخفیف زده شده حدود 30 تومن ( با در نظر گرفن مالیات و ... ) ..................... پنگمم زیره 200 هست ولی اگه بخوای به صورت مشترک استفاده کنید ( مثلا خانواده هم استفاده کنن ) ، انقد لگ میشی از دنیا زده میشی
این رو خود وزیر اعلام کرده...
حالا بهبود سرعت و فیلتر رو نمیدونم اما 100% مطمئنم برای هر دستگاهی که به اینترنت متصل میشه یک شناسه گذاشته خواهد شد تا تحت نظر باشه
به مردم میگن فیلترا رو برمیداریم سرعت رو میبریم بالا که فکرشون رو درگیر این چیزا کنن اما اصل داستان مربوط به مسائل اطلاعاتی و امنیتی هستش.
خیلی از کشورها هم اینطوری هست حالا ایران اومده علنا" اعلام کرده...تازه بعضی کشورا مثل انگلستان که جدای از این چیزا تمام نقاط شهرشون هم دوربین داره :d
این چیزا کسی رو قرنطینه نمیکنه و چیز بدی نیست بلکه کنترل و تسلط دولت بر مردم رو افزایش میده
امروز با یکی از مسولان مخابرات داشتم صحبت می کردم و این خبر رو تایید کرد و مقداری توضیح داد که من هم به اطلاع شما دوستان عزیز می رسونم
گفت : جوری که فکر میکنید همه چیز از فیلتر در نمیاد و به این صورت که وقتی به سایت فیلتری روبه رو میشید گوشه راست از شما یه یوزر و پسور می خواد که بهش میدین و سایت براتون باز میشه و در سیستم امنیتی این یوزر و پسورد ورود شما رو ثبت میشه که دارین چیکار میکنید و کجا رفتین . این برای امینت هست اما ازادی تا چه حد وجود داره و کاری به شما ندارن ؟ گفته شد که اون ها کاری ندارن که شما وارد سایت سکسی میشین یا وارد فیسبوک یا یوتیوب ، فقط فقط کارهای سیاسی انجام ندین ، این برای کاربرای معمولی مثل ما خوبه چون کاری به سیاست نداریم نهایتش می خوایم یه ترید یا کلیپ ورزشی یا تفریحی از یوتیوب ببینیم .
اما کی این سیستم اعمال میشه ، گفته شده که نیاز به زمان داره اینجوری نیست که 1-2 -3 ماه همه چی اوکی شه.
الان یکی میاد میگه ........ دوست عزیز هدف خبر رسانیه ، پس ریلکس باش ، بعضی ها انتقاد الکی می کنن اخه
بچه ها صبا نت چطوره؟ پینگه اون واسه دوتا خوبه؟ :|
کسی اگه هر کدوم از این شرکتها رو داره لطفا پینگش رو اینجا بگه .
های وب - آسیاتک - پارس آنلاین - شاتل
استان هم مازندران
میخوام یه اینترنت بی سیم بخرم و یک اینترنت هم رو خط فعاله.بهترین شرکت به نظرتون کدومه تو تهران؟
دقیقا مشکل منم همینه دیگه.هر شرکتی که این خدماتو نمیده.
دوستان چطوری میشه از نت استانی مخابرات شکایت کرد ؟ تو استان --- ما هر یک هفته یک تعرفه تغییر میدن و گرونتر میکنن بی نا--- میخورن . می خوام شکایت کنم به بالاتر
این استان میلیاردها دلار ماهانه در میاره بعد ما------ ها روز به روز نت رو کاهش میدن و پول بیشتر میگیرن از ما . چطور همه جای کشور بهتره از این استان ----- . ر---- به مسولان بوشهر
لینک تعرفه های تهران
اینم تعرفه ما :
http://forum.dotabaz.com/attachment....tid=3438&stc=1
ما 2 مگ به بالا نخواستیم چرا 1 ماه و 3 گیگ و 8 گیگ رو برداشتین که مردم مجبور به پول بیشتر کنین
خودتو کنترل کن ! پستت رو سانسور کردم
کلا مخابرات داره مشتری هاشو رد میکنه ، حتما نمیخوان یا نمیتونن مشتری بیشتر بگیرن چه اصراریه بمونی
برو از یه شرکت بگیر مثل شاتل و ...
حودمم بعد حدود دو سال همین چند ماه پیش بخاطر تغییر تعرفه ها از مخابرات رفتم فن آوا ، بعد یکی دو ماه از اونجا رفتم شاتل ، فعلا از شاتل راضیم نسبت به قیمتش خوبه
بخدا نداره تو خراب شده زندگی میکنیم فقط فقط مخابرات هست من عذرخواهی میکنم بخاطر تند صحبت کردنم. زحمت کشیدی میلاد جان
نمیدونم چرا مخابرات اصلا به فکر مشتری نیس
پهنای باند رو نصف کرده
از همه ظرفیت استفاده شده(سو استفاده شده)
شب بعد ساعت 9 کلا سرور تایم اوت میده و لوز پک زیاد میشه
پینگ صبح ها خوبه ولی بعد از ظهر میره رو 300 میشه پلی داد ولی باید یه کاهش پینگ داشته باشی
ولی بعد ساعت 9 کلا نمیشه
و یه سوال
من یه نت مجزا دارم که شرکتی هست ماله پارس انلاین
پینگ فوق العاده هست
ولی بازی اسلو میشه نمیدونم چرا :|
کانفیگ سیستم هم بالاس
Ci7 4790k
16gb ram
128+ssd
Gtx 790
ولی بازی رو گرافیک Low هم اسلو میشه
790
128 نامحدود دارم پینگ 3 هفته پیشم 100-180 بود الان بالای300
128 خیلی کمه!!!! حتما وقتی که هیروی Specter از لول ulti استفاده میکنه شما لگ میزنمی؟ حداقل یه 256 نیاز داری. در مورد پینگ هم مخابرات همین طور هست یه روی با 150 بازی میکنی 1 ماه میره روی 350 .
دوست عزیز گرافیکی به اسم GTX 790 وجود خارجی نداره ، اینی که شما میگی حتما 970 هست به جعبش یه نگاه بنداز.
همون گرافیک شبیه Black Edit Titan هست
و در مورد لگ هم درسته
وقتی هیرو ایلوژنی ایلوژن میسازه یا اسپکتر 6 میزنه و یا فایت خیلی شلوغ میشه من تایم اوت میشم
این ماه حجمی 256 گرفتم
http://www.speedtest.net/result/4137381190.png
من art 1 شاتل دارم از تهران پینگم از 170 بالا تر نمیره خیلی هم راضیم
منم از وقتی که با اینترنت مخابرات اشنا شدم جیبم خالی شد ب معنی واقعی لگ پی بردم با معنی ومفهوم تایم اوت اشنا شدم کار کردن با انواع ف--یلتر شکن یاد گرفتم
خلاصه ریزش مو پیدا کردم عصابم ضعیف شد خجالت زده ی شماره پاسخ گوی 2020 شدم با انواع کد نویس run هم اشنا شدم واقعآ ممنون
من 512 مخابرات دارم سرعت دانلود 250 kb/s هست ولی 2 ثانیه 1 بار قطی دارم
lol چون جنبه خوبشو گفتی گفتم من خودم 3 سال که از مخابرات اینترت خرید میکنم ولا خوب بود از زمان ریاست---- دیگ روز خوش ندیدم تعرف های نامحدودم برداشتن
زمانی که من تعرف نامحدود داشتم بازم همینجوری بود
واقعا درکت می کنم با تمام پوست و جون و استخوان هام منم 256 مخابرات دارم سرعت دانلود 32 هستش یعنی از خط تلفنم کمتر هست من بعضی موقع ها با خط تلفن می رم خدایی بیشتر میشه حلزون از مخابرات محل ما با نت مسابقه بده برده
من شرکت اندیشه نت گرفتم خیلی هم راضی هستم نامحدود 256 3روز اول سرعت دانلود 125kbps روز آخر 125kbps 3 روز هم رایگان داره میتونی استفاده کنی بعضی وقتا جو گیر میشه میمونه رو 125
من شاتل دارم پینگم بالا 110 نمیاد!!دورقمی پینگ ندیده بودم...67!!!!:awesomenessplz:
مخابرات که طرح نامحدود داره :|
پیشنهاد میکنم اگه میخواین isp عوض کنین حتما برین توی سایت های وب . . .
طرحی که من الان دارم استفاده میکنم در میاد ماهی 36 تومن . با سرعت دانلود 900 ( 8 مگ ) و 40 گیگ حجم