عرفان عزیز برنامه هایی که گفتی و دانلودو نصب کردم.(البته خودم physX رو داشتم, آحرین آپدیت شو)اما بازم همونطوریه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ای خدا چرا درست نمیشه؟!!!
عرفان عزیز برنامه هایی که گفتی و دانلودو نصب کردم.(البته خودم physX رو داشتم, آحرین آپدیت شو)اما بازم همونطوریه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ای خدا چرا درست نمیشه؟!!!
تو سایت Dota2 Dev یه تاپیک زدم اما کسی درست و حسابی جوابمو نداد.
فک کنم واسه loading هر قسمت باشه وقتی که منو ها رو عوض میکنی چون وقتی هر قسمت load میشه دیگه مشکلی نیس.از یکی از دوستامم پرسیدم گفت واسه منم همینطوریه,اما از وقتی که این update 2 گیگی اومده ایجوری شده قبلا ایجوری نبود.
واسه شما نمیاد این صفحه شطرنجی صورتی وقتی که اول دوتا 2 رو اجرا میکنین و منو ها رو عوض میکنین؟!!!!
دوستان توی dota 1 ما هیروهایی که زیاد بودن با f1 f2 f3 f4 تنظیم میکردیم ( مثل meepo ) برای سرعت دست و جوین کردن . حالا می خواستم بدونم توی dota 2 هم میشه ؟ اگر میشه یه راهنمایی کنید ممنون میشم
به لینک زیر مراجعه کنید:
رفع مشکل دانلود ریپلی در دوتا 2
با دکمه ی Tab میتونی عوض کنی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (02-12-2013)
دوستان کسی اطلاع داره که کلن چندتا هیرو دیگه قراره که بیاد؟!!
اگه ممکنه سایتی چیزی اگه هست معرفی کنین که اطلاعات دقیقشو ببنیم
ممنون
ویرایش توسط tic : 02-15-2013 در ساعت 04:10 PM
عزیزم دوتا فعلا 110 تا هیرو داره در صورتی که با آپدیت امروز 98 هیرو داخل دوتا 2 هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی حداقل 12 تا دیگه جدا از هیرو های جدید که مسلما اضافه میشن.
Amin-Wanted (02-15-2013),tic (02-15-2013)
بعد هیرو هایی هم وجود داره که فقط اختصاصی واسه دوتا 2 باشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اکثر اوقات وسطه بازی یه دفعه صفحه آبی میشه بعد پی سی خاموش میشه ( Blue Screen)
چیکار کنمش ؟؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©