نه رایگان بود . بعد پولی شد بعد دوباره رایگان شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه رایگان بود . بعد پولی شد بعد دوباره رایگان شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
AmirMahmood (06-12-2014)
خیلی ممنون نمیدونین ریلیزش کی بود ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خداییش من به پینگ 300 هم راضی هستم حتی با pudge توی ping 500 هوک میکنم که تعجب میکنن در کل به ما ایرانی ها خیلی ظلم میشه ، شاید 100 ها بازی برد رو با خراب شدن نت متاسفانه تبدیل شده به loss ، چون ما معمولا با بچه شهر بازی میکنیم اگر خراب شد برا هممون پوکیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد یارو روسه با پینگ 20-30 میاد می....نه به بازی میره (: اینقد هم حرف میزنه تا mute نکنی بیخیال نمیشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام میگم چتوری پینگ رو بالای صفحه نشون میدین
خیلی ممنون از شما
سلام دوستان من ورژن 580 دوتا 2 رو دانلود کردم ولی احساس میکنم که با این ورژن نمیشه بازی کرد لطفا به صورت کامل توضیح میدین که من الان چجوری باید دوتا 2 رو به صورت کامل با استیم بالا بیارم؟
اگر امکانش هست و دسترسی دارین لطفا من رو داخل skype & garena & yahoomaessenger ادد کنید
اخه انگار خیلی راه دارم
ویرایش توسط sajjad_95 : 06-15-2014 در ساعت 08:34 PM
یک سوال داشتم Fake hook چطوری هست؟ Q+S?? ایا (:
اقا من دیروز یه key4 دادم یه گیفت Cs go گرفتم ولی امروز نه گیفت هست نه Key ها
الان شما بگید من چیکار کنم.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©