دقیقا منم این مشکلو داشتم کلی دنبال راه حلش گشتم حتی تو dev dota هم مطرح کردم اما هیچکس جوابی نداد .دقیقا هم از همون آپدیت 2 گیگی شروع شده.
دقیقا منم این مشکلو داشتم کلی دنبال راه حلش گشتم حتی تو dev dota هم مطرح کردم اما هیچکس جوابی نداد .دقیقا هم از همون آپدیت 2 گیگی شروع شده.
سلام و خسته نباشید بچه ها.من مشکل دیدن ریپلی های قدیمی رو دارم.مثلا ریپلی های اینترنشنال 2012 رو که میخولم ببینم دوتا کرش می کنه.میخواستم بدونم همه این مشکلو دارن یا راه حلی داره که بشه ریپلی های قدیمی رو دید؟مرسی.
من که این مشکل رو ندارم ولی بعضی وقتا کرش میشه
سر این مشگل لگ 5تا بازی رو پشت سر هم باختم! پینگ من عالی خیلی وقت زیر100 چند وقته مشکل لگ و کرش شدن پیش اومده! هون اول که بازی یا ریپلی لود می شه یهو کرش می کنه می اد برون پی سی ام چند مین تو هنگ خودش می زاره تا بشه بست از 5تا بازی 2تاش ابندون شده! 2روز بنم!
جریان چیه امروز 2 تا ایتم هم زمان بهم داد ؟! یه صندوق و یه شنل ! تا حالا ندیدم ( البته با ترول بازی رو برگردوندم ربطی به کامنت و.... داره ؟ )
دوستان تفاوت آیتم ترنمنت چیه ؟ که تو سپکت مسابقات میده و ارزشش
من تجربه 3 ایتم رو هم باهم دارم البته اون موقع لول اپ شدم یکیش بخاطر اون بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا
این یک چیز طبیعیه
دوستان چرا الان 2 هفته ای هست که آپدیت نمیاد واسه دوتا؟ سروراشم که خیلی داغون شده هی دیسی میکنه آدمو!!!!!
چراش رو جایی بیان نکرده توی سایت ها هم خبری پخش نشده
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©