خو چون آپدیتهات حذف نشده وقتی رستور میکنی بکاپو آپدیتا هم روش اعمال میشه ! وگرنه امکان نداره بدون آپدیت و فقط با بکاپ قبلی بازی کنی (آنلاین)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خو چون آپدیتهات حذف نشده وقتی رستور میکنی بکاپو آپدیتا هم روش اعمال میشه ! وگرنه امکان نداره بدون آپدیت و فقط با بکاپ قبلی بازی کنی (آنلاین)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Slayer (05-23-2017)
سلام . دوتا 2 رو حذف کرده بودم الان دارم نصب میکنم دوباره . شب ک میذارم دانلود (برای دانلود رایگان شبانه) صب بیدار میشم میبینم فقط مثلا 300 مگ دانلود شده !!!
نمیدونم چرا قطع میشه دانلودش ہمشکل از نت شبانه نیست چون همشه فیلم میذارم دانلود )
چیکار کنم قطع نشه و کامل دانلود شه ؟ اون تیک lounch game as soon as its ready رو هم میزنم . ولی تیک زو میزنم بعدش باید اون صفحه کوچیک دانلود رو ببندم یانه ؟ اصن به اون تیک ربطی داره یا نه
ممنونم
مشکل همیشگیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضی وقتا اینجوری میشه یا از اول دانلود نمیکنه یا وسطش میپره باید سرور دانلودو عوض کنید احتمالا توی پرسشو پاسخ در مورد استیم باشه توضیحاتش
یا همینجا عقب تر
بهترین حالت اینه که بکاپو از یکی از دوستانتون بگیرید
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
دوستان جطوری میشه یه کاری کرد که دیگه آیدی بک نخوره ؟!
مثلا من که آیدیم رو 2 بار به استیم تیکت زدم و پس گرفتم قطعا زمانی که آیدی رو بفروشم میتونم برگردونم !! ( مثال بود سو تفاهم نشه که همچین آدمیم )
لطفا سریعتر جواب بدید ...
ببخشید اون ارور تو دانلود دوتا 2 رو اشتباه گفتم این ارور رو میده : Disk write error
این کسی میدونه چرا ارور میده ؟ الان 10 روزه روزی کلا 500 مگ دانلود میشه بعد این ارور میده
هر وقت این ارور رو داد ریجن دانلود رو عوض کنین ( بعض اوقات تا چند بار لازمه ) درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم این مشکلو با استیم برای فایل های بیشتر از 1 گیگ دارم
tbzgoodboy (05-27-2017)
ممنون . فقط بگید کجا بذارم رجن رو ؟ 2 3 تا نام ببرید !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من تا حالا همه ریجن ها رو امتحان کردم اول سعی کن روی ریجن های گمنام بزار ( برای من فرقی نمیکرد اینقدر عوض میکردم تا دانلود دوباره شروع میشد ) مثلا ایتالیا و ویتنام . بسته به شانس داره که روی کدومشون دانلود شروع بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستانی که تجربه این ارور رو دارن چطوری رفع میشه ؟ همیشگی نیست گاهی اوقات هنگام فیند دادن این ارور میاد
پنهان کننده: عکس از ارور
باید بازی رو نشد استیم رو ببندی دوباره باز کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (05-28-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©