This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آموزش فعال سازی Console Mode در Dota 2
تاپیک جامع دستورات کنسول در دوتا 2
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آموزش فعال سازی Console Mode در Dota 2
تاپیک جامع دستورات کنسول در دوتا 2
Dotauser (12-02-2016),Mohammad_ai69 (12-01-2016)
سلام دوستان بنده اینترنت 10 مگ مخابرات با سرعت دانلود 600-700 کیلوبایت در ثانیه دارم ولی متاسفانه داخل بازی اینترنتی خیلی لگ دارم.
سیستمم هم خوبه 60 فرم به راحتی میده میشه راهنمایی کنید؟
با تشکر
سلام
اساتید داخل بازی کی برد از کار میفته کسی تا حالا به این مشکل بر خودره ؟!
حتی enter هم کار نمیکنه واسه چت
اگه فقط برای چت هست! بله منم یادمه ماه آخر این اتفاق برام می افتاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید یه بار کامل استیم-دوتا2 رو ریست کنی! ریست دوتا2 خالی فایده نداره.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یه مشکل عجیبی که تازه بهش برخوردم اینکه نمیتونم last game های طرف رو توی پروفایلش ببینم !!!
فقط گزینه load more داره و اینم کاری نمیکنه
کسی این مشکل رو داشته ؟
این مشکل نیست توی اپدیت جدید اینجوری شده و فقط میتونی last game ادد لیستت رو ببینیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رفقا لطفا منو اد کنید ب خدا مردم از تنهایی بازی کردن
ID دوتا 2 تو یوزر استیمم هس منتظرما قبلا دوتا بازی میکردم چند وقتی هس اومدم دوتا 2
زمان آنلاین بودنم بیشتر از آفلاین بودنم هس سعی میکنم بیشتر هیروها بازی کنم تا دستم بیاد
با ORGE MAGI خیلی خوب ارتباط بر قرار میکنم
samdeloges (12-03-2016)
داداش من نوبم ولی اددت میکنم و خیلی به سختی آنلاین پیدام میکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
سلام به همه دوتا باز ها آقا من یک مشکل دارم اونم اینه که وقتی دوتا باز میشه روی این صفحه بار میشه چطوری ببرمش رو صفحه اصلی
samdeloges (12-04-2016),Sharingan (12-03-2016)
[QUOTE=Timshift;52462]سلام به همه دوتا باز ها آقا من یک مشکل دارم اونم اینه که وقتی دوتا باز میشه روی این صفحه بار میشه چطوری ببرمش رو صفحه اصلی
سلام برادر
شما الان روی آیکون Learn هستی،روی اون آیکون دوتا2 در گوشه سمت چپ کلیک کن،میری روی منوی اصلی بازی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mohammad_ai69 (12-03-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©