میخوای با نوب نیوفتیو mmr از دست بدی؟با سال تماس بگیر!:دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا جایی که میتونی این پست رو بخون خیلی مفیده:
نتایج نهایی در رابطه با سیستم Ranked Matchmaking
میخوای با نوب نیوفتیو mmr از دست بدی؟با سال تماس بگیر!:دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا جایی که میتونی این پست رو بخون خیلی مفیده:
نتایج نهایی در رابطه با سیستم Ranked Matchmaking
A_W_Z_2 (06-18-2017)
راست میگی حسین من اصلا حواسم نبودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دوتا 2 رو آنیستال کرده بودم و فقط فایل dota 2 که تو steamapp/common هست رو داشتم تا بدون استیم گاهی دوتا 2 لانچ کنم بزنم با بات حالا استیم دانلود کرده و دوتا 2 رو اد کردم وقتی نصب شد دیدیم استیم 17 گیگ هست ! پوشته steamapp/downloading همون فایلایی که در درایو دیگه ذخیره کردم رو تو خودش داره !!!!!! ولی باز استیم 8 گیگ دانلود میخواد !
سوال اینه این فایل downloading چیه و چطور فایلای منو از یه درایو دیگه (کلا یه جا دیگه) پیدا کرده ! کی اینارو (17 گیگ) کپی کرده تو خودش !!! و میشه از اینا استفاده کرد تا 8 گیگه دانلود نشه ؟؟؟ اگر نه نمیشه پس این پوشه رو گلا حذف کنم ؟ 17 گیگ گرفته آخه !
بازی حدود 30 گیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدش چطور آخه نصفه جواب میده؟؟؟
اگه میخواد 8 گیگ دان کنه به هیچ دردی نمیخوره 17 گیگ پاکش کن راحت شی همه رو پاک کن از اول بریز
اگرم نگران حجم نتی از یه دوستات بکاپ بگیر
هنوز موندم مگه نصفه هم جواب میده بازی؟؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
دوتا 2 30 گیگه ؟؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداچ اچتباه میزنی
همون 9 گیگ هست دوتا 2 اون 30 گیگ شما بخاطر آپدیتا هست که هی چند صد مگ آپ کردی شده اینقد وگرنه صفره دوتا 2 همون 9 گیگه که اول میخواد دان کنه !
این نصف دوتا 2 هم نیست 17 گیگ من کل دوتا 2 + همون آپدیتای قبلیم هست که باهم کپی کردم !
نه دیگه اشتباه میکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استیم 600 مگه
دوتا رو نصب کن ببین پوشه استیم میشه 30گیگ
منطقی هم هست
اسسینز کرید بلک فلگ حدود 20 گیگ دی وی دی هست نصب میکنی میشه 60 گیگ
صرفا فایل دانلود باحجم بازی یکسان نیست که
به هر حال استیمت میخواد کلشو دانلود کنه یعنی اون 17 گیگ به دردت نمیخوره
Audrey Hepburn
دادا 9 گیگه چونه نزن ! حد اقل یه 10 باری دانلود کردم از اول ! بری سایت استیم هم نوشته 6.5 گیگ (البته مال 2 سال قبله)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون حجم دانلودشه نه حجم بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه میخواستی توضیحاتمو نخونی میگفتی ننویسم
واللللا
تو که خودت بیشتر بلدی چرا میپرسی پس؟
Audrey Hepburn
amin00988 (06-20-2017)
اقا تو این ورژن جدیده چطور می شه report کرد
یه اسکرین می شه بزارید
والا آخرش دوستیا باقی میموننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لوپ کلام :
Dota 2 requires 10Gb of hard drive space (10900Mb) to install, however the actual amount downloaded is approx 6.2Gb.
The folder of the game unpacked is then 10.6Gb (11,430,415,198 bytes) upon first launch.
At a 40M/b download, you're looking at about 20 minutes.
منابع :
https://www.reddit.com/r/DotA2/comme...a_2_file_size/
https://steamcommunity.com/discussio...4724014742232/
https://www.quora.com/What-is-the-ac...oad-from-steam
سوال من در مورد حجم دوتا نیس که ! مهم نیس خودم حلش میکنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©