نمی دونم فکر کنم 9/8 بود یا 9/9This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی آره تمدیدش کردن
درکل اون گزینه آخر فصل میاد
نمی دونم فکر کنم 9/8 بود یا 9/9This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی آره تمدیدش کردن
درکل اون گزینه آخر فصل میاد
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
FCB (09-08-2017),samdeloges (09-08-2017)
ببخشید من دوتا دو رو تازه شروع کردم چرا در اول بازی در آۀ ژیک ..آن لاین نمیشه از تمام هیرو ها انتخاب کرد فقط بعضیاشون رو میشه
ببخشید ...چرا در اول بازی دوتا آنلاینش در قسمت آل ژیک اجازهی انتخاب تمام هیرو هارو ندارم ؟؟
ببخشید میخواستم بژرسم چرا در اول بازی دوتا در آنلاینش تو قسمت آل ژیک نمیشه تمام هیرو هارو انتخاب کرد
احتمالا بن میکنن !
شاید هم آل پیک نیست
Evil Geniuses
نه برای اونایی که تازه اومدن بازی برای 25 بازی اول یه سری هیرو های خاص فقط میشه پیک کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad.S (09-17-2017)
سلام،دو سوال داشتم لطفا پاسخ بدید
1-وقتی بتل کاپ جامو میگیری میزنه مثلا tier8 یکی میزنه tier4 فک کنم املاشم اشتباه نوشتم بهرحال اینا چه فرقی میکنه با هم بالا تر باشه بهتره یا پایین تر اصلا به چه کاری میاد؟
2-میخوام تو بات پرکتیس نه اون اصلیه، اونی که میتونی بات بزاری فول گلد تمرین کنی چطور باید هیروی Axe که ثابته واسه دشمن رو عوض کرد؟
اولی رو نمیدونم ولی جواب دومی:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به هیچ وجه نمیشه Axe رو عوض کرد ولی اگه میخواین هیروی دیگه بیارین توی چت اینطور تایپ کنین:
-createhero hero's name enemy
علامت منفی قبل Createhero باشه.
بستگی به رنک تیم داره هرچی بالاتر باشه tire هم بالاتره مثلا 7k ها tire 8 هستنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
GGGGG (09-11-2017)
تنها تفاوتش همینه؟فکر میکردم امتیاز خاصی چیزی داشته باشه..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام. سوال مبتدی : تو sd که باید 5 تا ببریم تا بتونیم از low priorty بیایم بیرون تو بازی اولش نوشته باید تا آخر بازی هر 10 نفر حضور داشته باشن تا factory حساب بشه اما مثلا همین بازی امروزم یکی لفت داد از اول بازی ما بردیم 5به4 ولی factory از 2 به 1 تقلیل پیدا کرده . چرا ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©