از یک کامپیوتر واحد استفاده کردی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از یک کامپیوتر واحد استفاده کردی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله دیگه قاعدتا یا از روی ip یا از روی سخت افزار میشناسهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (09-13-2016),TheNiGhTwOLFs (09-13-2016)
وقتی شما با یه اکانت دیگه وارد استیم میشید مشخصات اکانت طرف سیو میشه(همونجایی که اسکرین شات ها سیو میشه) استیم رو پاک کنی از اول بریزی اصلا کسی رو نمیاره به عنوان FamilyThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من یه بار استیم و دوتا پرید ، از یه گیم نت گرفتم 50 تا اکانت رو میتونستم به عنوام Family انتخاب کنم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
amin00988 (09-13-2016),♀♠♥ßKß♥♠♀ (09-13-2016),Mohammad_ai69 (09-13-2016)
اتفاقا این رو تست کردم استیم و دوتا 2 رو کامل حتی از ریجستر پاک کردم اما ج نداد ! شاید ویندوز عوض شه ج بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
amin00988 (09-13-2016),TheNiGhTwOLFs (09-13-2016)
عزیز من ببین کتابخانه استیم رو هیچ جوری نمی شه به رنک داخل بازی دوتا ربط داد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طبق همین اسکرین شاتی که گزاشتی می گه از لیست اکانت های که با این کامپیوتر وارد شدن می تونی 5 تا رو انتخاب کنی
که اگر بازی داری که بقیه تو کتابخه ندارن این اجازه رو تو این کامپیوتر بشون بدی تا بتونن اون بازی رو اجرا کنن .
واقعا نمی دونم چطوری اینو به سیستم رنک دوتا ربط دادید .
اگه منظورتون اکانت هایه که لیست شدن خیلی دلیلش واضحه که داده های از اون اکانت داخل کامپیوتر سیو می شن (مثل iTunes اپل که هر device اطلاعاتش از جمله نرم افزارا می مونه توش )
یه مطلب دیگه اگه موقع ثبت یک اکانت از فیلتر شکن استفاده کردید و با اون بازی کردید خیال نکنید ip تون تغییر کرده بلکه خیلی راحت هم قابل رد یابی هست .
نمونش خیلی از سایتا اعمم اینکه به خاطر تحریم در لیست سیاه هستیم با روشن کردن فیلتر شکن هم نمی شه بشون دسترسی داشت دقیقا می نویسه محل شما در ایران است ( علی رقم اینکه فیلتر شکن روشنه )
Mohammad_ai69 (09-13-2016),TheNiGhTwOLFs (09-13-2016),WardeN (09-13-2016)
ممنون که بهم گقتی ولی میخوام بدونم چرا و باس چه کنم!؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و اینو پیدا کردم چیزی در باره شناختن ip یا اکانت قبلی نگفته. بازم من خیلی انگلیسیم خوب نیست یه نگاه بندازید
Matchmaking Rating - Dota 2 Wiki
ویرایش توسط TheNiGhTwOLFs : 09-13-2016 در ساعت 05:04 PM
Mohammad_ai69 (09-13-2016)
اگر حرفای من اشتباه باشه منم خیلی مشتاقم بدونم new id بر چه اساسی رنک میده خداییش بوست کردن زیر 4k ارزش وقت نداره آدم ۴k باشه تا برای بالاتر تلاش کنه نه اینکه بخواد ۱۰۰۰ بازی کنه تا به 4k برسه تازه
TheNiGhTwOLFs (09-13-2016)
واقعا حرفت درسته محمد جان ارزش نداره زیر ۴k بوست کنی من میگم اون پست که دادم تو dota2wiki کسی اگه کامل بفهمه خیلی کمک میکنه. واقعا یکی باس بدونه چه جوریاست وقت بزاریم smaurf کنیم یا بوست کنیم!؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب معلومه با فيلتر شكن اي پي قابل رديابيه جون فيلتر شكن فقط يك تونل از كشور خودتون ميزنه در واقع اگه سايت مبدا در كشوري كه فيلترشكن ازش استفاده ميكنه فيلتر باشه بازهم فيلتر نشون ميدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما زماني كه استيم رو نصب ميكنيد استيم يك سري اطلاعات خودشو روي ويندوز ميريزه نه توي پوشه ي خودش؛ كه با آن اينستال از بين نميرن بلكه به استيم دوباره نصب شده اضافه ميشن لذا استيم دوباره كامپيوتر شمارو تشخيص ميده و اين يعني دوتا ميتونه اونو تشخيص بده و اطلاعات اكانت قبلي تونو بازيافت كنه و سيستم رنك رو براي شما از بازي اول بر اساس اون بذاره(اينم ربطش جناب)
اگه شما استيم نصب شده كه حدود ٦٠٠ مگابيت هست رو توي كامپيوتر كپي كنيد مرجع ذخيره سازي اطلاعات استيم پوشه ي خودش خواهد شد و اين يعني كه استيم ديگه هيچ كاري با ويندوز نداره و توي سرچ ويندوز١٠ نمايش داده نميشه(براي مثال) پس اگه در اين حالت استيم رو پاك كنيد و استيم جديد بريزيد بازيافت اطلاعات شما طول خواهد كشيد پس ميشه شرايطي به وجود بياد كه رنك افزايش پيدا كنه در حالت اول بايد مرجع اطلاعات استيم رو پيدا كنيد و پس از آن اينستال پاك كنيد ولي در حالت دوم پاك كردن پوشه استيم كافيه
ویرایش توسط samdeloges : 09-13-2016 در ساعت 06:12 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
TheNiGhTwOLFs (09-13-2016)
ینی هیچ راهی واسه smaurf کردن و بالا بردن رنک نیست!؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©