صفحه اصلی سیاه نیست اما پاکش کردم و دوباره هم گرفتمش ولی بازم نمیتونم هیچکدومو ببینم. اسکین تمام هیروها معلومه اما خود کارکترشون نمیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
صفحه اصلی سیاه نیست اما پاکش کردم و دوباره هم گرفتمش ولی بازم نمیتونم هیچکدومو ببینم. اسکین تمام هیروها معلومه اما خود کارکترشون نمیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر هنوز مشکلتون حل نشده این دستور رو داخل lunch options بازی وارد کنید و بازی رو اجرا کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای رفتن به داخل قسمت lunch options باید از داخل استیم روی اسم بازی کلیک راست کنید و بعد گزینه properties رو انتخاب کنید و بعد در پایین صفحه دستور بالا رو کپی کنید (دقت کنید علامت دش یا خط تیره هم باید کپی بشه).کد PHP:
-prewarm
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
mahdieh_exo_l (12-11-2022),Milad._.R (12-06-2022),reza (12-08-2022),Sharingan (12-07-2022)
بازم درست نشد. بنظرتون ممکنه از گرافیک سیستمم باشه؟
مشخصات سیستمتون چیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لپتاپ هستید؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
mahdieh_exo_l (12-11-2022),Milad._.R (12-10-2022),reza (12-12-2022)
بله با لپ تاپ ویندوز 7 هستم
مدل لپتاپ رو امکانش هست بگید تا من بتونم مشخصات سختافزاری اون رو پیدا بکنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- جبران خلیل جبران
mahdieh_exo_l (12-15-2022),Milad._.R (12-12-2022),reza (12-13-2022)
vostro 1520
FCB (12-14-2022)
قبلا بازی اوکی بود یا از اول هم همینطوری اذیت میکرد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متأسفانه سختافزار سیستم شما برای اجرای بهینه دوتا ۲ کافی نیست.
باز حالا اون دستورهای prewarm- و high- و همینطور map dota- رو قبل بازی داخل کنسول وارد کنید حتما کمکتون میکنه. البته زمان بارگذاری اولیه بازی رو کمی زیاد میکنه اما بعدش اوکی هست.
- جبران خلیل جبران
mahdieh_exo_l (12-14-2022),Milad._.R (12-14-2022),reza (12-17-2022)
قبلا بعضی وقتا که چند مچ بازی میکردم بازی خودکار بسته میشد ولی همیشگی هم نبودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی اینارو انجام بدم درست میشه؟
reza (12-17-2022)
درست که فکر نمیکنم اما بیتأثیر هم نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mahdieh_exo_l (12-20-2022),reza (12-17-2022)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©