سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید فقط تو حالت single draft بازی کنید و حتما هم باید بازی رو ببرید.
باید فقط تو حالت single draft بازی کنید و حتما هم باید بازی رو ببرید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من فایند مچ انلاین رو میزنم ثانیه شمار نمیاد دیگه هم نمیشه روش کلیک کرد ولی با vpn مییاد
یادمه تو یه گیمنت رفتیم چند وقت پیش سیستماش اینجوری شده بود یعنی فایند مچ فقط با وی پی ان کار میکرد اونجا و راه حلی هم نداشت. لطف کنین نت رو عوض کنید ببینید درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر از برنامه الکترو هم استفاده کنید مشکلتون حل میشه. یعنی الکترو آن کنید و فایند مچ کنید و وقتی پیدا کرد، الکترو رو اف کنید: لینک الکترو
سلام بعد از آخرین آپدیت صفه بازی من شطرنجی سبز و صورتی شده تو بازی . چه کنم؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteشاید مشکلتون به این ^ خاطر باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مدل پردازنده شما چی هست عزیز؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام من وقتی وارد دوتا میشم اکسبت رو میزنم بازی داخل نمیره و رو حالت فایندینگ سرور میمونه اینتر نتم خوبه و ساعتمم تغیر دادم میشه کمکم کنید اکسبت میکنم نمیتونم بازی کنم
سلام.
چند روزی هست هیچ سروری به من پینگ نمیده (موقع محاسبه پینگ روی حالت Calculating که تکست سبز داره میمونه) و توی قسمت watch match هم وقتی watch رو میزنم داخل بازی نمیره.
آیا مشکل از سرویس اینترنتم هست؟ (از ADSL مخابرات و هات اسپات همراه اول و ایرانسل استفاده کردم همشون همین مشکل رو دارن)
چیکار میتونم بکنم؟ آیا مثل پارسال دوباره ایرانسل و همراه اول با دوتا باز ها لج کردن؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quotedns هاتون رو عوض کنید احتمالا جواب میگیریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضی مواقع هنگامی که Roshan کشته میشه یا hero هم دیگه میکشن text هایی که باید این موضوع را کنار تصویر گزارش بدن نمیاد قسمت setting چک کردم مشکلی نبود
احتمالش هست به دلیل کمبود سرعت نت باشه ؟
Steppermotor.fr انواع مختلفی از کاهنده های دنده از جمله کاهنده های سیاره ای، کاهنده های شافت موازی و کاهنده های کرم را ارائه می دهد.
هنگام بازی packet loss دارید؟ در کنار رقم پینگتون داخل بازی عدد پکت لاس هم درج شده
مشخصات سیستمون رو هم اگر امکانش هست بگید.
- جبران خلیل جبران
Milad._.R (11-25-2023)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©