باید artificer hammer گیر بیاری و جم رو از ایتم برداریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید artificer hammer گیر بیاری و جم رو از ایتم برداریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شنیدم خوده ایتمم میترکهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما که تا حالا دوبار زدیم ولی ایتم نترکیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ترکیدن در مورد Courier ها صدق میکنه نه آیتم هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Cyrus the Persian (12-15-2013)
hammer ها 5تا شارژ دارن که برای هر جم یکی استفاده میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میخوای بگیری یه پتک ابی رنگه :
روش نزده تا چه زمانی هست پس همیشگیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
این Rank ها چطور حساب میشه ؟؟؟؟ من هرچی بیشتر میبرم رنکم به جایه این که به 1 نزدیک تر شه داره دور تر میشه
من رنکم 3727 هست رفتم برای dendi رو دیدم اون رنکش 5470 بود !!!!!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
فکر کنم این مطلب به کارتون بیاد
سیستم جدید MatchMaking دوتا 2
این جم که از ایتم یا کوریر جدا میکنیم به چه درد میخوره ؟
جم ها کلا برای پز دادن هستن به نوعی + ارزشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا شما یک جم از نوع enemy's hooked میزاری روی pudge بعد هر دشمنی که هوک میکنید حساب میشه(نشون میده که شما چند تا هوک کردین)
ارزش هایه این ها هم متنوع هستش
همچنین برای اینکه بتونید جم ها رو روی ایتم بزارید ایتم شما باید empty socket داشته باشه وگرنه باید از ایتم استفاده کنید که 5تا شارژ داره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©